Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Brazilia, Argentina, Uruguay si Paraguay 17 zile

Revelion Brazilia / Revelion Brazilia, Argentina, Uruguay si Paraguay 17 zile
Revelion BRAZILIA 17 zile
(Rio de Janeiro,Sao Paulo, Santos, Curitiba, Cascada Iguazu, Barajul Itaipu,Cascavel,Coasta Atlanticului: Caraguatatuba, Ubatuba, Angra dos Reis, Paraty,Mangaratiba)-
ARGENTINA (Buenos Aires, El Tigre, Posadas, Cascada Iguazu) URUGUAY (Montevideo, Colonia, Trinidad,Salto) -PARAGUAY (Asuncion, Lacul Ypacarai, San Ignacio)

ZIUA 1 - joi, 27. 12, ora 14 - intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul - check in British Airways pentru destinatia Londra. Decolare, ora 15.55, sosire, ora 17.30 la Londra. Ora 21.40, decolare.
ZIUA 2 (mic dejun). Sosire la Buenos Aires, ora 08.20. Tur (5 ore, din care o ora pt., optional, pranz in cartierul turistic Boca) Buenos Aires cu ghid local, apoi deplasare la hotel. Timp liber. Cazare in Buenos Aires.
ZIUA 3 (mic dejun).Deplasare(30 km)cu ghid local in statiunea El Tigre-plimbare (o ora) cu salupa prin delta fluviului Parana si(optional) servirea pranzului.De la ora 14-timp liber (optional, Teatrul Colon-impresionant prin arhitectura interioara) in Buenos Aires. Cina traditionala cu program artistic (Sabor a tango). Cazare in Buenos Aires.
ZIUA 4 (mic dejun). Ora 7 - transfer in port si traversarea estuarului Rio de la Plata cu vaporul de la Buenos Aires la Colonia (Uruguay) - plimbare pietonala (o ora) prin vechiul oras colonial, apoi deplasare cu autocarul la Montevideo - tur (5 ore, din care 90 min. pt., optional, pranz si shopping) cu ghid local. Cazare in Montevideo.
ZIUA 5 - 31.12 (mic dejun).Deplasare (450 km) la Salto cu popasuri (1 ora) in Trinidad si o ora la intrarea in Young (pentru, optional, pranz). Seara - cina (pana in 7.11 o vom descrie) de revelion (intre orele 21 si 1). Cazare in Salto(Uruguay).
ZIUA 6 (mic dejun). Se traverseaza fluviul Uruguay in Argentina. Se traverseaza Mesopotamia Argentiniana (teritoriul intre fluviile Uruguay si Parana) de la Salto-Posadas (640 km). Cazare in Posadas (Argentina).
ZIUA 7 (mic dejun). Se traverseaza fluviul Parana in Encarnacion (Paraguay). Deplasare (340 km pana la Asuncion). Popas (o ora) in San Ignacio (pentru, optional, pranz). Tur (2 ore) Asuncion cu ghid local. Cazare in Asuncion (Paraguay).
ZIUA 8 (mic dejun).Se traverseaza Mesopotamia Paraguayana(teritoriul intre fluviile Paraguay si Parana) de la Asuncion la Foz de Iguazu (320 km). Popasuri (o ora) la Lacul Ypacarai si o ora (pe autostada) pt.,optional, pranz.Se traverseaza fluviul Parana(frontiera Ciudad del Este - Paraguay / Foz de Iguacu). Cazare in Foz de Iguazu (Brazilia).
ZIUA 9 (mic dejun).Se viziteaza (ghid local toata ziua) Barajul Itaipu, apoi partea braziliana a cascadei Iguazu. Cina traditionala braziliana cu program artistic. Cazare in Foz de Iguazu.
ZIUA 10 (mic dejun). Se traverseaza fluviul Iguazu si frontiera in Argentina. Deplasare (30 km) cu autocarul-vizita (cu ghid local) partea argentiniana a cascadei Iguazu: circuitul inferior-apele cascadei se vad de jos in sus, circuitul superior-apele cascadei se vad de sus in jos si circuitul cu trenuletul + pietonal pe puntile peste ape la cascada Gatlejul Diavolului (Garganda del Diablo). Cazare in Foz de Iguazu.
ZIUA 11 (mic dejun). Deplasare (600 km) la Curitiba. Popas (o ora) in Cascavel. Se trece prin Guarapuava. Tur by night (o ora) Curitiba cu ghid local. Cazare in Curitiba.
ZIUA 12 (mic dejun). Deplasare (380 km) pe autostrada la Sao Paulo, unde ghidul local ne insoteste (pana la plecare) pentru tur (3 ore) si shopping (Bvd. Paulista). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in zona Sao Paulo - Santos.
ZIUA 13 (mic dejun).Ghid local (4 ore) in Santos. 3 ore pentru tur + vizite (Muzeul Cafelei si Stadionul FC Santos - aici a jucat Pele). O ora pt. shopping . Deplasare (300 km) cu autocarul pe Coasta Atlanticului (popasuri, cate o ora, in Caraguatatuba si Ubatuba). Cazare in Paraty.
ZIUA 14 (mic dejun). Plimbare pietonala (o ora) in Paraty. Deplasare pe Coasta Atlanticului prin Angra dos Reis in Mangaratiba-Golful Sepetiba (croaziera 4 ore in insule, din care in 40 min. se viziteaza insula Jaguanum). Deplasare la Rio de Janeiro - popas la Stadionul Maracana (in renovare) si plimbare pietonala pe Sambadrom. Cazare in Rio de Janeiro.
ZIUA 15 (mic dejun). Ora 8-deplasare (ghid local toata ziua) cu autocarul in orasul vechi-tur pietonal (M-tirea Sao Bento - vizita in interior, Piata Praca XV, Palatul Imperial, Biserica Candelaria), apoi cu trenuletul prin padurea tropicala Tijuca si urcare(scari / lift) pe muntele Corcovado la statuia lui Iisus (710 m)-panorama Rio de Janeiro, apoi deplasare (4 km) cu autocarul la Copacabana (turistii pot ramane pt. plaja si baie).Ora 16-sosire la hotel.Sugestie- cina si show samba (muzica, dansuri) in Plataforma. Cazare in Rio de Janeiro.
ZIUA 16 (mic dejun). Timp liber pentru shopping, plaja, etc..Ora 13-parasirea hotelului si deplasare cu autocarul pt urcare cu telecabina pe stanca(400 m) Pao de Acucar(Capatana de Zahar)-alta panorama a orasului. Timp liber in Botafogo Shopping Center. Ora 19.30-transfer la aeroport.Ora 23.55,decolare spre Londra.
ZIUA 17 - sambata, 12.01, sosire in Londra la ora 13.00. Decolare spre Bucuresti, ora 17.35. Sosire, Otopeni, ora 22.55.

Pret: 2345 euro, se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 595 euro.
La inscriere se achita minim 1000 euro.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 100 euro.
Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- servicii ghid roman si ghizi locali;
- bilet avion Bucuresti-Londra-Buenos Aires / Rio de Janeiro- Londra -Bucuresti;
- 14 cazari cu mic dejun (deoarece in tarile respective nu sunt organisme specializate in clasificarea structurilor de cazare, le descriem ca avand camere, pt 2 persoane,cu:TV, aer conditionat si grup sanitar propriu cu dus, iar pana in 7.11 vor fi nominalizate); - transport cu autocar 2 ** cu aer conditionat.
Pretul nu include(se achita obligatoriu la agentia din Romania) = 950 euro, pentru:
a) taxele de : aeroport / securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport, ferryboat (Argentina-Uruguay) si de poduri peste fluvii (Parana, Uruguay, Iguazu);
b) 3 cine traditionale cu program artistic (Buenos Aires, Salto-Revelion, Foz de Iguazu);
c) 5 excursii in zilele:3 (El Tigre), 13-14 (Coasta Atlanticului), 14 (croaziera din Golful Sepetiba), 15(statuia lui Iisus) si 16(Capatana de zahar);
d) biletele de intrare la obiectivele turistice si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice.
Revelion Brazilia, Argentina, Uruguay si Paraguay 17 zile
Revelion Brazilia, Argentina, Uruguay si Paraguay 17 zile
Revelion Brazilia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media