Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion exotic in Cuba, insula Cayo Santa Maria

Revelion Cuba / Revelion exotic in Cuba, insula Cayo Santa Maria

Revelion exotic in Cuba 2016 

Havana- Santa Clara- Cayo Santa Maria-Varadero
27 decembrie 2015 - 06 ianuarie 2016

Ziua 1 - 27.12.2015. Bucuresti - Havana

Intalnire la ora 05:00 pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul agentiei pentru imbarcare cursa AF 1089 catre Paris. Plecare la ora 06:20 si aterizare in Paris la ora 09:00. Decolare catre Havana la ora 11.00 si aterizare pe aeroportul Jose Marti din Havana la ora 15:10. Dupa formalitatile vamale, transfer la hotelul Melia Cohiba 5*.
Ziua 2 - 28.12.2015. Havana
Dupa micul dejun la hotel, va veti intalni cu insotitorul si ghidul local pentru un tur de oras - Havana, capitala Cubei, oras fondat in 1519 de conquistadorul spaniol Diego Velazquez de Cuella, cu o populatie de aprox. 2,2 milioane locuitori, avand centrul istoric inclus in patrimonial UNESCO din 1982. In timpul turului veti admira Havana Noua - cu faimoasele cartiere Miramar si Vedado, dupa care veti vedea Capitoliul, promenada "Malecom" - cea mai lunga promenada din Cuba (8km). Va veti opri pentru o scurta vizita la Muzeul Romului. Inainte de pranz veti avea si o degustare de mojito. Masa de pranz are loc la restaurantul "Santo Angel". Apoi, veti continua turul pe jos si veti admira partea veche - istorica a orasului, cladirile coloniale din cele 4 piete vechi si renumite: "Plaza de la Catedral", "Plaza de la Armas", "San Francisco de Assis" etc. In jurul orei 17.00, intoarcere la hotel. Seara puteti opta pentru un spectacol tipic cubanez "Tropicana Show". Tarif informativ: 99 euro/persoana.
Ziua 3 - 29.12.2015. Havana
Mic dejun. Timp liber sau optional excursie la "Vinales". Se pleaca la ora 8.00 de la hotel catre Provincia Pinar del Rio - o regiune preponderent agrara, cu peisaje pitoresti, unde se afla intinse culturi de legume, cafea, pomi fructiferi si tutun, aici aflandu-se centrul industriei faimoaselor trabucuri cubaneze. Daca timpul permite, veti vizita o fabrica de tutun unde veti vedea procesul manual de fabricare al renumitelor trabucuri cubaneze. Masa de pranz o veti lua la "Mural de la Prehistoria". Dupa masa de pranz, veti vizita renumita "Pestera Indianului", descoperita in 1920. Dupa amiaza, intoarcere in Havana la hotel.
Ziua 4 - 30.12.2015. Havana - Santa Clara - Cayo Santa Maria
Mic dejun. Plecare spre Cayo Santa Maria. In drum va veti opri si vizita Ferma Guajira, dupa care veti avea un scurt tur de oras - Santa Clara, unde a avut loc ultima batalie a Revolutiei Cubaneze in 1958. Veti vizita Mausoleul Che Guevara si vestitul tren blindat al lui Baptista captura de Che Quevara. Dupa amiaza, continuarea calatoriei spre Cayo Santa Maria. Cazare cu All Inclusive la hotel Melia Las Dunas 5*.
Ziua 5 - 31.12.2015. Cayo Santa Maria
Mic dejun. Timp liber in Cayo Santa Maria. Mica insula face parte din Arhipelagul Jardines del Rey. Aici te poti bucura de frumusetea insulei cu plaje spectaculoase, unde poti practica diverse sporturi sau poti participa la programe de divertisment. Seara, optional cina de Revelion in cadrul hotelului. LA MULTI ANI 2016!
Ziua 6 - 01.01.2016. Cayo Santa Maria
Mic dejun. Timp liber pentru plaja in Cayo Santa Maria sau puteti inchiria o barca pentru pescuit. Tarif informativ: 340 euro barca/ pentru maxim 7 persoane pentru 2 ore.
Ziua 7 - 02.01.2016. Cayo Santa Maria - Varadero
Dupa micul dejun, transfer in Varadero la hotel Iberostar Laguna Azul 5* cu All Inclusive. Timp liber pentru plaja.
Ziua 8 - 03.01.2016. Varadero
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursie optionala "Crucero del Sol". Veti petrece o zi pe Catamaran. Veti merge la "Ferma Cangrejo" pentru a inota cu delfini, dupa care veti avea posibilitatea de a face snorkeling printre recifele de corali. Dupa amiaza veti merge la Cayo Blanco unde veti avea masa de pranz. Aici veti putea inot si face plaja. Dupa amiaza intoarcere la hotel. Tarif informativ: 90 euro/persoana.
Ziua 9 - 04.01.2016. Varadero
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursie optionala Jeep Safari. In aceasta excursie admirati zona rurala cubaneza si peisajele care iti taie respiratia. Veti putea conduce singuri jepurile 4X4. Veti vizita o autentica ferma cubaneza si veti face baie in pestera Saturno. Dupa amiaza veti merge cu barca pe raul Canimar. Inainte de a va intoarce la hotel aveti posibilitatea de a face echitatie. Seara intoarcere la hotel.
Ziua 10 - 05.01.2016. Varadero- Paris
Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Eliberarea camereleor la ora 12.00. In jurul orei 16:00 transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Bucuresti Paris. Decolare din Havana la ora 20:15, aterizare in Paris la ora 11.05. Plecare din Paris la ora 18:55 si aterizare pe Otopeni la ora 22:45.

Pret/persoana in camera dubla: 1.995 euro
Supliment single: 339 euro
*preturile sunt valabile pentru un grup de minim 20 persoane.
Servicii incluse:
- bilet avion AIR FRANCE/ Bucuresti-Paris-Havana si retur
- 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel MELIA COHIBA 5*/ Havana
- 3 nopti cazare cu all inclusive la hotel MELIA LAS DUNAS 5* / Cayo Santa Maria
- 3 nopti cazare cu all inclusive la hotel IBEROSTAR LAGUNA AZUL5* / Varadero
- transfer aeroport Havana - hotel Havna
- transfer Havana - Cayo Santa Maria- Varadero
- transfer hotel Varadero-aeroport Havana
- tur de oras Havana cu ghid local si pranz
- tur de oras Santa Clara cu ghid local si pranz
- insotitor din partea agentiei pe toata durata excursiei
Nu sunt incluse :
- taxele de aeroport valabile in ziua emiterii biletelor de avion (aprox. 495 euro/pers)
- intrarile la obiectivele turistice care nu sunt incluse in pret
- excursiile optionale
- asigurarea de sanatate si asigurarea storno (obligatorie)
- taxa de viza si procesarea ei : 40 euro/persoana
- bacsisurile pentru ghizi si soferi (obligatorii - se achita local)
- taxa de iesire din Cuba - se achita pe aeroportul din Havana la plecare: 25 CUC
Tarifele sunt in euro / persoana / sejur
Grupul se realizeaza cu un minim de 10 persoane.
Pretul este valabil pentru un grup de minim 20 pax persoane
Revelion exotic in Cuba, insula Cayo Santa Maria
Revelion exotic in Cuba, insula Cayo Santa Maria
Revelion Cuba:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media