Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Dubai 2019 - Hotel Grand Excelsior 4****

Revelion Dubai / Revelion Dubai 2019 - Hotel Grand Excelsior 4****
Plecari: 29 decembrie - 06 ianuarie (cursa directa TAROM)

REVELION DUBAI 

Perioada: 29 decembrie - 06 ianuarie 
TRANSPORT AVION: Compania TAROM

Ziua 1 (29 dec): Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) - terminal Plecari cu reprezentantul agentiei la ora 18:50 pentru imbarcare pe cursa directa TAROM cu destinatia Dubai. Sosire la Dubai in cursul noptii, la ora locala 03:35. Transfer la hotel Grand Excelsior 4 stele, cazare.
Ziua 2 (30 dec): Mic dejun. Optional, tur de oras de jumatate de zi: Moscheea Jumeirah - exterior, muzeul din fortul Al Fahidi - intrare, bazarul de aur, zonele rezidentiale ale orasului. Seara optional croaziera pe canalul Dubai cu ambarcatiune traditionala. Cazare.
Ziua 3 (31 dec): Mic dejun. Program liber pentru plaja sau cumparaturi. Seara, cina de Revelion, organizata in hotel - preparate reci & calde bufet, bauturi incluse (detalii suplimentare si meniul detaliat vor fi furnizate cu o luna inaintea plecarii).
Ziua 4 (01 ian): Mic dejun. Dupa amiaza, jeep safari - optional (safari se va efectua in masini marca Toyota de ultima generatie, pe dunele din apropierea orasului-emirat si se va incheia cu o scurta plimbare pe camile si cu o cina traditionala). Cazare.
Ziua 5 (02 ian): Mic dejun. Optional, excursie de o zi la Abu Dhabi, capitala Emiratelor, considerat unul dintre cele mai moderne orase ale lumii. Cazare.
Ziua 6 (03 ian): Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plaja. In masura obtinerii confirmarilor locale, optional, dejun sau cina la Hotelul Burj Al-Arab, singurul hotel din lume care a primit clasificare oficiala de sapte stele. Cazare.
Ziua 7 (04 ian): Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau cumparaturi (hotelul se afla la doar 10 minute de mers pe jos de Dubai Mall, unul dintre cele mai mari si exclusiviste centre comerciale din Dubai).
Ziua 8 (05 ian): Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. La ora pranzului (12:00) predarea camerelor. Timp liber pentru ultimele cumparaturi pana la ora 00:30, cand este prevazut transferul la aeroportul international din Dubai pentru imbarcare pe cursa TAROM Dubai - Bucuresti (decolare la ora 04:25).
Ziua 9 (06 ian): Sosire la Bucuresti la ora 08:10 dimineata.

PRET/PERSOANA: 1090 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 340 EURO
SERVICII INCLUSE:
- transport avion cursa directa TAROM Bucuresti - Dubai si retur
- 7 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Grand Excelsior 4* (similar) www.grandexcelsior.ae
- transfer aeroport - hotel - aeroport
- insotitor roman de grup
NU SUNT INCLUSE IN PRET:
- taxa de viza si procesare acte - 85 EURO (in regim normal)
- taxele de aeroport - 139 EURO
- cina de Revelion - 150 EURO (obligatorie)
- asigurarea medicala si asigurarea storno
GRUP MINIM: 30 persoane
PREZENTAREA HOTELULUI GRAND EXCELSIOR 4*:
Localizat la cca 1 km distanta de Mall of Emirates, Grand Hotel Excelsior are o arhitectura deosebita, in stilul unui vas de croaziera si ofera camera spatioase (cca 30-35 mp). Are o piscina pe acoperis si un modern centru de fitness.
Fiecare dintre camerele spatioase si decorate elegant ofera acces internet gratuit, TV cu ecran plat si aer conditionat. Toate camerele hotelului sunt dotate cu birou si expresor de cafea.
Printre facilitatile acestui hotel nou, construit in anul 2011, se gasesc: un pub englezesc, o cafenea in lobby, un club de noapte si un restaurant Indian. In orasul vechi se poate ajunge usor cu metroul (hotelul este situat in zona Al Barsha, la 6 km de Palm Jumeirah si cca 20 km de orasul vechi, aproape de plaja publica.
Pagina internet: www.grandexcelsior.ae
ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
29 decembrie: Bucuresti 20:50 - Dubai 03:35
06 ianuarie: Dubai 04:25 - Bucuresti 08:10
Revelion Dubai 2019 - Hotel Grand Excelsior 4****
Revelion Dubai 2019 - Hotel Grand Excelsior 4****
Revelion Dubai:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media