Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Dubai 9 nopti

Revelion Dubai / Revelion Dubai 9 nopti
Plecari: revelion 2016 (28.12.2015 - 5.01.2016)
Revelion DUBAI 9 zile (28.12-5.01)
PROGRAM TURISTIC - PLAJA - SKI - SHOPPING


EMIRATELE ARABE UNITE
(2,5 mil.locuitori) s-au constituit prin unirea in 1971 a 7 emirate (aceeasi limba - araba si engleza), aceeasi moneda (1euro = 5,3 dirhami). In Emirate, ziua de odihna (duminica lor) este vinerea.
EMIRATELE DUBAI si ABU DHABI reprezinta economic si ca suprafata mai mult de 80% din cele 7 emirate. Capitala, ABU DHABI (Manhattan-ul Orientului Mijlociu), este cel mai mare, fiind cunoscut datorita exploatarilor si prelucrarilor petroliere.
DUBAI - emiratul cel mai dezvoltat in turism si comert liber.
In Dubai sunt 3 plaje: doua cu amenajari de vis (JUMEIRA BEACH PARK si AL MAMZAR PARK, intrare cu plata = 5 dirhani) si una cu amenajare excelenta (JUMEIRA OPEN BEACH - fara plata, aprox. 4 km de centru Dubai, nisip fin, plaja lata, umbra de la palmieri, apa curata cu adancime mica si lina spre larg). Majoritatea hotelurilor sunt in oras, dar sunt si hoteluri pe plaja, la cel putin 20 km de centru, fiind, insa, numai hoteluri de 5 * foarte scumpe: SHERATON, INTERCONTINENTAL, HILTON, RITZ, etc.
De obicei, turistii stau in oras si merg cu taxiul la plaja (aprox 5 euro pentru toate persoanele), transport public sau transport asigurat de hotel. La Dubai, marea prezinta fenomenul de flux si reflux.
In Dubai exista cel mai fascinant produs al industriei turistice din toata lumea: BURJ KHALIFA (cea mai inalta cladire din lume) - HOTEL ATLANTIS (exces de lux , arhitectura deosebita, situat pe Insula Palmier) - WATER PARK (pe tobogane jeturile de apa, reglata termic, te urca si apoi te coboara) - SKI MALL (partie acoperita) - HOTEL BURJ AL ARAB (cel mai scump hotel din lume, construit in mare, 321 m inaltime, 5 etaje sub nivelul marii, patinoar, cinematograf, restaurant subacvatic, etc.).

ZIUA 1-Vineri, 28.12, ora 11.30, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul OTOPENI, check in Fly Dubai pentru destinatia Dubai. Ora 13.35, decolare. Sosire la ora 20.20 in Dubai (diferenta de fus orar intre Bucuresti si Dubai este de 2 ore). Transfer la hotel. Cazare in DUBAI.
ZIUA 2 (mic dejun). Tur (3 ore) DUBAI cu ghid local. Cazare in DUBAI.
ZIUA 3 (mic dejun). Ora 8 - turul a 6 emirate (cu ghid local) : Sharjah- popas o ora in Bazarul Albastru, Ajman vizita (o ora) muzeul, Umm al Quwain-deplasare cu autocarul prin centru, Ras Al Khaimah-vizita 30 min in centrul istoric, Fujairah (Khor Fakkan)-popas la magnificele plaje (coasta estica) si Dubai-deplasare de la coasta estica la vest prin Masafi si Dhaid. Cazare in DUBAI.
ZILELE 4 (luni) - 7 (joi). Mic dejun si cazare in DUBAI.
TIMP LIBER - SUGESTII:
- CITY CENTER - un fel de Mall, dar de cateva ori mai mare - cu magazine si spatii pentru agrement;
- GOLD LAND-supermarket numai cu bijuterii din aur. In zona,strazile formeaza un bazar cu tot felul de bunuri;
- plaja si baie in ocean;
- ski sau snowboard in partia acoperita (se poate inchiria echipament);
- 1 zi la WATER PARK.
OPTIONAL (plata in Dubai) - SAFARI IN DESERT (calatorie peste dunele de nisip cu masini, de forta si teren, tip "JEEP", calarit de camile, servirea cinei cu fripturi la gratar si dansuri orientale-belly dancer).
ZIUA 8 (mic dejun). Ora 8- excursie (cu ghid local) la AL AIN (popas 1 ora) si ABU DAHBI (ora 18.30-plecare la Dubai). Cazare in DUBAI.
ZIUA 9 - Sambata, 5.01 (mic dejun). Transfer la aeroport - shopping in duty free. Ora 14.40 - decolare cu Air Bucuresti, sosire in Otopeni la ora 17.30.

Pret: 945 euro ( include: 60 euro = turul a 6 emirate , 20 euro = tur Dubai , 65 euro = excursia la Al Ain si emiratul Abu Dhabi ) plus 330 euro (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru : taxe aeroport/ securitate, transfer aeroport-hotel - aeroport, taxa viza si prelucrare acte.
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 300 euro.
La inscriere se achita minim 500 euro.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 euro.
Grup minim 20 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE :
- bilet avion dus-intors;
- ghid local (zilele: 2, 3, 8) si ghid roman;
- 6 cazari cu mic dejun.
Pretul nu include- Masa de Revelion (pretul pana in 25.10.2015) in croaziera pe creek (canal natural ce traverseaza orasul prin centru), include open buffet si open bar cu alcool si sampanie.
Obs. - greutatea maxima a bagajului de cala este de 20 kg (120 x 90 x 40cm) si a celui de mana de 3 kg (50 X 40 X 20cm).
Revelion Dubai 9 nopti
Revelion Dubai 9 nopti
Revelion Dubai:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media