Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion EGIPT - Misterele Faraonilor

Revelion Egipt / Revelion EGIPT - Misterele Faraonilor
REVELION EGIPT  - Misterele Faraonilor
Cairo - Aswan - Croaziera pe NIL 5* LUX - Optionala la ABU SIMBEL - Luxor - Cairo
Perioada: 29.12 - 06.01.

29 DEC  Bucuresti - Cairo
Intalnire la ora 21.45 cu reprezentantul agentiei la Aeroportul Otopeni-Henri Coanda si imbarcare la cursa TAROM RO101 cu decolare la ora 23.45 spre Cairo.
30 DEC  Cairo - 1 zi Tur de oras Cairo incluzand Muzeul de Egiptologie - Piramidele - Sfinxul
Aterizare la Cairo noaptea la ora locala 02.30 . Transfer de la aeroport la hotel. Cazare la hotel Concorde El Salam Heliopolis 5* sau similar. Mic dejun. Tur de o zi incluzand vizitarea Muzeului de Egiptologie cu renumitul tezaur al Faraonului Tuthankamon, vizita la Piramide (exterior) si la Templul Funerar cu Sfinxul, o prezentare cu posibilitatea optionala a achizitionarii produselor de la Laboratorul de Parfumuri si de la Institutul Papirusului, PRANZ inclus - fara bauturi. Seara, transfer la gara din Cairo (aprox. ora 19:00) pentru deplasare cu trenul (obligatoriu supliment vagon de dormit cu cina si mic dejun in sistem catering) la Luxor. Innoptare in tren - vagon de dormit.
31 DEC Cairo - Luxor - vizitarea Malului Estic al Nilului - Cina de Revelion pe vasul de croaziera
Mic dejun in tren. Transfer de la gara Luxor la vasul de croaziera pt imbarcare. Se viziteaza templele de pe malul estic al Nilului: Complexul Karnak, dedicat zeului Amon-Ra si Templul Luxor. Pranz pe vas. Seara, Cina de Revelion este oferita la
Restaurantul vasului de croaziera, dupa care veti petrece la barul-disco de la bordul vasului! Bauturile nu sunt incluse in timpul cinei sau la bar, iar suplimentul pt Cina de Revelion este obligatoriu : 75 euro/persoana. LA MULTI ANI 2016!
01 IAN Luxor - vizitarea Malului Vestic al Nilului - Edfu
Pensiune completa pe vas. Se continua vizita in Luxor cu monumentele antice de pe malul vestic al Nilului: mormintele faraonilor din Valea Regilor, Templul Reginei-Faraon Hatshepsuth de la Deir El Bahri si Colosii lui Memmnon - statuile gigantice de la intrarea Templului lui Amenhotep al III-lea. Navigare spre Edfu prin Ecluza de la Esna - opera constructorilor romani. Oprire la Edfu. Seara, dupa cina, Petrecere "Galabya" la barul vasului cu muzica, jocuri si dansuri orientale.
02 IAN  Edfu - Kom Ombo - Aswan
Pensiune completa pe vas. Imbarcare in trasuri pentru vizitarea Templului din Edfu. Navigare spre Kom Ombo si oprire pentru vizitarea Templului Kom Ombo, dedicat zeilor Sobek si Horus.. Innoptare in Aswan pe vasul de croaziera.
03 IAN  Aswan - Excursie optionala la ABU SIMBEL
Pensiune completa pe vas. Ocazie unica: Excursie optionala la ABU SIMBEL, templul construit de faraonul Ramses al II-lea direct in stanca pentru a comemora batalia de la Kadesh, situat in sudul Egiptului in regiunea Nubia si stramutat cu 65-200m datorita construirii lacului de acumulare Nasser. Alaturi de Templul Philae din Aswan face parte din Patrimoniul UNESCO. Pret de persoana pt minimum 6 participanti: 90 euro/persoana.
04 IAN Aswan - Excursie optionala la Marele Baraj de la ASWAN si Templul PHILAE - Cairo
Micul dejun pe vas. In Aswan se viziteaza Gradina Botanica, dupa o placuta plimbare cu felucca sau barca motorizata in apropierea stancilor Insulei Elephantine. Daca timpul permite se poate face si excursie optionala la Marele Baraj de la Aswan realizare impresionanta a ingineriei moderne, cu contributia valoroasa a specialisitilor romani- si Templul Pholae - situat pe o insula in mijlocul Nilului (pret informativ min. 10 platitori: 35 EUR/ persoana). Se elibereaza cabinele si se efectueaza transfer de la vasul de croaziera la Gara din Aswan pentru imbarcare la trenul Aswan - Cairo. Cina si innoptare in tren.
05 IAN Cairo - Excursie optionala Vechiul Cairo
Mic dejun in tren. Cazare pe timpul zilei de la orele 10.00 la 17.00 la hotel 5* in Cairo. Timp liber sau optional, excursie CAIRO VECHI: Moscheea de Alabastru, zona coptica - Casa si Biserica Sfintei Fecioare Maria - Pret infomativ minimum 10 platitori: 35 EUR/ persoana. Transfer cu autocarul la aeroportul din Cairo.
06 IAN  Cairo - Bucuresti
Imbarcare la cursa Cairo - Bucuresti cu decolare la ora 03.25 si cu sosire la ora 06.15 la Bucuresti /TAROM RO102.

Loc in dubla: 699 + 125 taxe= 824 euro
Copil 4-10,99 ani / FARA PAT: 515 + 125 taxe= 640 euro
Camera single: 995 + 125 taxe = 1120 euro

Servicii Incluse:
- 9 nopti din care: 1 noapte si 7 ore Cairo hotel 5* cu un singur mic dejun, 2 nopti in tren cu demipensiune catering(mic dejun si cina), 4 nopti vas de croaziera 5* LUX cu pensiune completa si ultima noapte in avion.
- transferuri si transport cu autocar cu aer conditionat
- vizitele mentionate in program, a caror ordine poate fi modificata in functie de anumite situatii speciale
- transport avion direct TAROM - Otopeni - Cairo si retur;
- taxele de aeroport 125 euro/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
- BONUS! Asigurarea storno si medicala pentru orice varsta inclusa;
- asistenta turistica: ghid egiptean de limba engleza si insotitor de grup roman din partea agentiei;
Preturile nu includ:
- taxa de viza si procesare si bacsisuri obligatorii: 45 euro/persoana, se achita la agentie la inscriere;
- bilet de tren vagon de dormit loc in cabina dubla Cairo-Luxor si Aswan-Cairo: 110 europersoana si se achita la obligatoriu la inscriere;
- Cina de Revelion: 75 euro/persoana obligatorie- se achita la inscriere;
- alte excursii optionale si intrari la obiective turistice, cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi la mese
Revelion EGIPT - Misterele Faraonilor
Revelion EGIPT - Misterele Faraonilor
Revelion Egipt:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media