Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Hawaii

Revelion Exotic / Revelion Hawaii
Plecari: 29.12. - 06.01. (11 zile / 8 nopti)
Pret/ persoana: 2.375 EURO + 390 LEI
(loc in dubla standard cu mic dejun)

Ziua 1 (29 Dec)
BUCURESTI - AMSTERDAM - SEATTLE - HONOLULU

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda la ora 04:00 pentru imbarcare cursa KLM cu destinatia Honolulu, via Amsterdam/Seattle. Sosire la Honolulu la ora 21:07. Transfer si cazare la hotel HILTON PRINCE KUHIO 4*.
Ziua 2 (30 Dec)
HONOLULU

Mic dejun. Program liber pentru plaja si plimbare. In timpul sejurului se pot organiza diverse excursii si activitati optionale: snorkeling, croaziere, vizita gradina zoologica si altele.
Ziua 3 (31 Dec)
HONOLULU

Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Seara, participare la Cina de revelion, organizata la Hotel Marriott Waikiki Beach, situat in apropierea hotelului Hilton (New Year s Eve Extravaganza - petrecere cu muzica live, dans si preparate culinare traditionale).
Ziua 4 (01 Ian)
HONOLULU

Mic dejun. Timp liber pentru plaja.
Ziua 5 (02 Ian)
HONOLULU
(excursie optionala de 1 zi Honolulu - Pearl Harbour)
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excurise optionala de 1 zi Oahu - Honolulu - Pearl Harbour. In cadrul excursiei se vor vizita : celebra plaja Waikiki, Pearl Harbour, USS Arizona, Acvariul Sea Life Park Hawaii. La Pearl Harbour si USS Arizona nu sunt permise fotografiatul si filmatul.
Ziua 6 (03 Ian)
HONOLULU
(excursie optionala de 1 zi Marele Tur al Insulei)
Mic dejun. Plecare de dimineata in excurisa optionala pe insula Oahu. Se vor vizita: Craterul Cap de Diamant, Sandy Beach si Waimea Bay - locurile preferate ale surferilor din intreaga lume. In partea a doua a excursiei se va vizita plantatia de ananas Dole Plantation (plimbare cu trenuletul express pe plantatie) unde veti invata despre rolul ananasului in istoria insulelor Hawaii.
Ziua 7-8 (04-05 Ian)
HONOLULU

Mic dejun. Timp liber pentru plaja.
Ziua 9 (06 Ian)
HONOLULU - MINNEAPOLIS

Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Program liber pana dupa-amiaza. Transfer la aeroportul Honolulu pentru imbarcare cursa KLM. Plecare spre Minneapolis la ora 22:55.
Ziua 10 (07 Ian)
MINNEAPOLIS - AMSTERDAM

Sosire la Minneapolis si schimbarea cursei catre Amsterdam.
Ziua 11 (08 Ian)
AMSTERDAM - BUCURESTI

Sosire la Amsterdam la ora 06:30. Sosire la Bucuresti la 13:30.

Supliment SGL: 775 EURO
Tarif a 3-a persoana in DBL: 2275 EURO + 390 LEI
Tarif copil 2-11.99 ani: 2050 EURO + 390 LEI
Supliment demipensiune (optional): 480 EURO / persoana


SERVICII INCLUSE:
- 8 nopti cazare cu mic dejun bufet in camera dubla standard la hotel Hilton Prince Kuhio 4* (sau similar).
- transport avion compania Bucuresti - Honolulu si retur, via Amsterdam si Seattle/Minneapolis cu compania KLM.
- cina festiva de Revelion la restaurantul hotelului Marriott Waikiki Beach 4*
- transferuri aeroport - hotel - aeroport
- insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE:
- taxele de aeroport si securitate 490 EURO / persoana - pot suferi modificari, valoarea exacta a acestora va fi comunicata cu 3 saptamani inainte de plecare, odata cu emiterea biletelor de avion
- taxa de viza SUA si de programare pentru interviu 110 EURO / persoana
- intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale
- asigurarea medicala - obligatorie
- bacsis pentru soferi, ghizi locali si bagajisti
- bauturile la mese, inclusiv la Cina de Revelion
- asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)

GRUP MINIM: 20 persoane.
CONDITII DE INSCRIERE: avans 50% din valoarea pachetului.

ORAR DE ZBOR (ore locale):
29.12 Bucuresti 06:10 - Amsterdam 08:10 / 13:15 - Seattle 14:40 / 17:15 - Honolulu 21:07
06.01 Honolulu 22:55 - Minneapolis 14:13 (07.01) / 15:10 - Amsterdam 06:30 (08.01) / 09:45 - Bucuresti 13:30 (pe 08.01.)

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE SI TRANSMITERE A ACTELOR: 10 octombrie 2008
CONDITII DE RETRAGERE/PENALIZARI:
- in cazul retragerii dupa obtinerea vizei: penalizare integrala.
- mai mult de 30 zile inaintea plecarii: penalizare 800 EURO / pers
- intre 30 - 21 zile inaintea plecarii: 1200 EURO / pers
- intre 20 - 14 zile inaintea plecarii: 2000 EURO / pers
- cu mai putin de 14 zile: 100 %

ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA SUA: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / extras de cont personal cu minum 2000 USD / 1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb / adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie, dupa caz / copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc) / in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil / prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie)
Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de actele prezentate. In cazul neobtinerii vizei se aplica urmatoarele penalizari: 110 EURO taxa de viza si programare la interviu.

OBSERVATII: Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de institutiile de profil din SUA, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale / copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor prezenta la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar / conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective / distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup / pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor / agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu / agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si de viza in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, respectiv Ambasada SUA.

PREZENTAREA HOTELULUI:
Hotelul Hilton Prince Kuhio 4**** este situat pe insula Oahu, la cateva minute de renumita plaja Waikiki si la cateva strazi de Gradina Zoologica. Cladirea de 37 de etaje a fost renovata complet in 2007 si se afla in vecinatatea zonei de shopping si a parcului Kapitolani. Hotelul dispune de restaurant (Modern American Cooking - recunoscut pe plan international pentru preparatele de exceptie), bar, lounge, acces Internet, centru de afaceri, piscina, Jacuzzi, centru fitness si birouri de exchange.
Camerele sunt mobilate modern, cu terasa/balcon, acces Internet, aer conditionat, frigider, fier de calcat, seif, coffee maker, TV satelit.
www1.hilton.com/en_US/hi/hotel/HNLWAHF/index.do
Revelion Hawaii
Revelion Hawaii
Revelion Exotic:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media