Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Hong Kong

Revelion China / Revelion Hong Kong
Plecari: 28 decembrie - 05 ianuarie
Revelion HONG KONG 
Perioada: 28 decembrie  - 05 ianuarie 
Ziua 1 (28 dec): BUCURESTI - ISTANBUL - HONG KONG
Intalnire la ora 20:00 la aeroportul Henri Coanda - OTOPENI, terminalul Plecari, cu insotitorul de grup pentru imbarcare pe cursa companiei TURKISH AIRLINES cu destinatia Hong Kong (cu schimbarea cursei la Istanbul).
Ziua 2 (29 dec): HONG KONG
Sosire in Hong Kong la ora locala 16:40. Transfer si cazare la Hotel PenTa 4*, situat in Hong Kong Kowloon, amplasat semi-central, la cca 500 m de statia de metrou. Timp liber pentru acomodarea cu noul fus orar.
Ziua 3 (30 dec): TURUL INSULEI HONG KONG
Mic dejun bufet. Tur de jumatate de zi al insulei Hong Kong: Varful Victoria, muntele de unde avem panorame deosebite asupra orasului si a golfului; portul Aberdeen, denumit astfel de scotienii care au colonizat Hong Kongul, port cu numeroase restaurante plutitoare si o comunitate ce locuieste pe barci; Piata Stanley (Chek Chue) si Golful Repulse, cu nisip fin si ape clare, unde se pot vedea statuile zeitelor Kwun Yum si Tin Hau. Dupa amiaza va fi libera pentru odihna inainte de petrecerea dintre ani. Seara participare optionala la masa de Revelion la un restaurant local sau pe un vas in Portul Victoria. Detaliile complete vor fi furnizate cu cca 3 luni inainte de data de plecare.
Ziua 4 (31 dec): Excursie optionala in Insula Lantau
Mic dejun bufet. Zi libera. Optional excursie de o zi la Lantau, una dintre insulele care au cunoscut o dezvoltare absolut spectaculoasa, reusind in acelasi timp sa pastreze intact un paradis rural cu plaje salbatice, sate izolate de pescari si manastiri. Excursia are pranz inclus. Tarif informativ: 85 euro pentru minim 20 platitori. Cazare.
Ziua 5 (01 ian): Excursie optionala la Macao
Mic dejun bufet. Azi avem timp sa descoperim orasul pe cont propriu. Optional: excursie de o zi la Macao, pensinsula indelung locuita si administrata de portughezi, zona al carei nume provine de la templul Ma Kwok. Tarif informativ: 120 euro pentru minim 20 platitori. Cazare
Ziua 6 (02 ian): Excursie optionala la Disneyland
Mic dejun bufet. Zi libera. Optional, excursie de o zi la parcul de distractii Disneyland, ce continua traditia parcurilor clasice marca Disney, cu atractii specifice (pret informativ: 80 euro/persoana, minim 25 platitori). Cazare.
Ziua 7 (03 ian): HONG KONG
Mic dejun bufet. Timp liber pentru cumparaturi.
Ziua 8 (04 ian): HONG KONG
Mic dejun bufet. Timp liber pentru cumparaturi sau vizite suplimentare. Eliberarea camerelor cel mai tarziu la ora 12:00. Optional excursie la Ocean Park, cel mai mare complex acvatic din Asia, in suprafata totala de 870.000 mp. Seara transfer la aeroport, pentru imbarcare pe cursa companiei Turkish Airlines cu destinatia Bucuresti. Schimbarea cursei la Istanbul.
Ziua 9 (06 ian): Sosire la Bucuresti la ora locala 09:15.
PRET/PERSOANA: 1255 EURO - loc in camera dubla
Supliment camera single: 450 EURO
Grup minim: 25 persoane. Pentru grup mai mic pretul excursiei se recalculeaza.

SERVICII INCLUSE:
- transport avion cu compania TURKISH AIRLINES Bucuresti - Istanbul - Hong Kong si retur
- 6 nopti cazare cu mic dejun in Hong Kong (Kowloon) la Hotel Penta 4*
- transfer aeroport - hotel - aeroport
- tur de oras cu ghid local
- insotitor roman de grup
NU SUNT INCLUSE IN PRET:
- taxele de aeroport si securitate - 345 EURO, pot fi modificate de compania aeriana
- cina festiva de Revelion la un restaurant local - optionala, tarif informativ 125 euro/persoana, pretul final, locatia si meniul vor fi comunicate cu cca 3 luni inainte de plecare
- asigurarea medicala si asigurarea storno
ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
29 decembrie: Bucuresti 21:55 - Istanbul 23:15 / 01:00 - Hong Kong 16:40 a doua zi (30 decembrie)
05 ianuarie: Hong Kong 23:15 - Istanbul 05:25 / 07:50 - Bucuresti 09:15 a doua zi (06 ianuarie)
Hotelul Penta Kowloon Este situat intr-o zona noua a orasului, aflata in dezvoltare - Kowloon Est - pe locul fostului Aeroport Tak. Cele 695 de camere amplasate pe cele 32 de nivele ale hotelului sunt dotate cu tot confortul necesar. La cca 15 minute distant sa afla statia de metrou Diamond Hill care face legatura cu centrul Kowloon-ului iar hotelul ofera un shuttle gratuit (cu plecari fixe) in zona centrala.
Pagina web: www.pentahotels.com
Revelion Hong Kong
Revelion Hong Kong
Revelion China:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media