Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Insula Penang si circuit Malaysia si Singapore

Revelion Malaysia / Revelion Insula Penang si circuit Malaysia si Singapore
REVELION MALAEZIA-SINGAPORE 
Insula BATAM (INDONESIA) 13 zile
(27.12-08.01)

ZIUA 1 -Marti, ora 08.50-intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul roman la `check in Turkish pentru destinatia Istanbul.Ora 10.50, decolare la Istanbul - sosire la ora 12.10. Obs.-se poate merge cu metroul in Instanbul, in centrul turistic (Marele Bazar-Sfanta Sofia-Moscheea Albastra-Palatul Topkapi). Ora 23.30-decolare din Istanbul.
ZIUA 2 Sosire in Singapore la ora 16.10. Transfer cu autocarul in Malaysia. Cazare la frontiera cu Singapore in zona Johor(Malaysia).
ZIUA 3 (mic dejun). Pe malul oceanului, in Malacca-vizita Fort A Famosa si Piata Stadhuys. Excursie ( 25 km de Kuala Lumpur) la Putrajaya (cel mai nou si modern orasel al Malaysiei cu numeroase parculete si canal ca-n Venetia) se viziteaza moscheea Putra si optional, plimbare cu barca pe canale. Cazare in Kuala Lumpur.
ZIUA 4 (mic dejun) Optional (plata in excursie), tur Kuala Lumpur cu autocarul cu opriri la: Turnul Telecomunicatiilor (421 m, urcare), Turnurile gemene Petronas (urcare), China Town si Muzeul de Arta Islamica al Malaysiei. Shopping. Optional (plata in excursie), cina malayesiana cu program artistic. Cazare in Kuala Lumpur.
ZIUA 5 (mic dejun).31.12. Excursie in Insula Penang - se viziteaza Templul serpilor si Rezervatia de fluturi. Plaja si baie. Seara-MASA DE REVELION. Cazare in Insula Penang.
ZIUA 6 (mic dejun). Timp liber-plaja si baie. Cazare in Insula Penang.
ZIUA 7 (mic dejun). Optional (plata in excursie), excursie de 1/2 zi-turul insulei cu autocarul si popas in Georgetown (capitala insulei). Dupa amiaza plaja si baie in ocean. Cazare in Insula Penang.
ZIUA 8 (mic dejun). Timp liber-plaja si baie. Cazare in Insula Penang.
ZIUA 9 (mic dejun). In Penang-vizita Parcul pasarilor. Cazare la frontiera cu Singapore in zona Johor(Malaysia).
ZIUA 10 (mic dejun). Tur (3 ore) Singapore cu autocarul cu opriri la Moscheea si Palatul Sultanului + statuia Merlioni (simbolul orasului). Excursie cu autocarul in Insula Sentosa (se asigura transport cu trenuletul si bilete intrare la Underwater World-acvariu cu peste 2500 de vietati marine vazute dintr-un tunel transparent lung de 80m + show, seara, de sunet si lumini la fantani). Cazare in Singapore.
ZIUA 11 (mic dejun).Timp liber sau optional(130 euro-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 150 euro-daca se achita in excursie), excursie (include: transfer cu autocarul hotel-port-hotel, taxa viza-se obtine la frontiera, bilet vapor+turul insulei cu autocar si ghid local) de 1 zi in Indonesia (Insula Batam-zona comerciala libera)-se viziteaza marea moschee Mesjud Raya si templul budist Maha Vihara Duta Maitreya + shopping. Obs. - deplasarea cu vaporul din Singapore in insula dureaza 45 min. Cazare in Singapore.
ZIUA 12 (mic dejun). Timp liber(eliberarea camerelor-cel tarziu la ora 12) in zona Orchard Road (principala strada comerciala)-River Side (zona coloniala cu cladiri zgarie nori, muzee, teatre, restaurante, atractii turistice)-farfuria zburatoare (panorama asupra insulei). Transfer la aeroport. Ora 23.35 decolare.
ZIUA 13 - Duminica (mic dejun). Sosire in Istanbul la ora 05.35. Decolare la ora 8.30, sosire pe Otopeni, ora 9.55.

Pret : 1295 euro, se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 380 euro.
La inscriere se achita minim 500 euro.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 50 euro.
Grup minim 15 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE :
- servicii ghid roman si ghizi locali ;
- bilet avion Bucuresti - Istanbul - Singapore - Istanbul - Bucuresti;
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat;
- 10 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****.
Pretul nu include (se achita obligatoriu la agentia din Romania) = 690 euro, pentru:
- 5 programe turistice(biletele de intrare incluse) in zilele: 3(Putrajaya), 5, 10 (tur, excursia in insula, show de sunet si lumini) ;
- taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport ;
- MASA DE REVELION in Insula PENANG.

Revelion Insula Penang si circuit Malaysia si Singapore
Revelion Insula Penang si circuit Malaysia si Singapore
Revelion Malaysia:
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Let's socialize
  Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media