Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Istanbul cu plecare din Constanta

Revelion Turcia / Revelion Istanbul cu plecare din Constanta
Plecari: 30.12. - 04.01. (6 zile / 5 nopti) - plecare din Constanta
Revelion la Istanbul
- plecare din Constanta
Perioada: 30.12. - 04.01. (6 zile / 5 nopti)

Pret/persoana: 350 EURO (loc in camera dubla)
Camera single: 455 euro
A treia persoana adulta in camera dubla (pat suplimentar): 350 EURO
Copil 2-6,99 ani in camera dubla (fara pat suplimentar): 245 euro
Copil 7-11,99 ani in camera dubla (fara pat suplimentar): 275 euro

SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul Constanta - Istanbul - Constanta, compania Turkish Airlines;
- 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel Grand Emir 4* (www.grandemirhotel.com) sau similar;
- transferuri aeroport - hotel - aeroport;
- tur de oras de o jumatate de zi cu ghid local;
- insotitor roman de grup.
NU SUNT INCLUSE IN PRET:
- taxele de aeroport 110 EURO/ persoana - pot suferi modificari;
- cina festiva de Revelion la un restaurant local (optional): 125 EURO/adult si 65 EURO/copil. Cina festiva incluse: aperitive , fel pricipal de mancare, salate, fructe, bauturile locale nelimitat, program cu muzica si dansuri orientale
- intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
- bacsisuri (recomandate in Turcia): 15 EURO/persoana, se achita reprezentantului agentiei;
- asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata): 24 lei/persoana (persoane pana la 60 ani);
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (cost total asigurare complexa storno+medicala: 57 lei/persoana, pana la 60 ani).
GRUP MINIM: 25 persoane. Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul excursiei se majoreaza cu 25 EURO / persoana.

Ziua 1 (30.12): CONSTANTA - ISTANBUL
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 13:20 pe aeroportul Mihail Kogalniceanu (Constanta) si imbarcare pe cursa Turkish Airlines cu destinatia Istanbul. Sosire la ora 17:35 la Istanbul, transfer la hotel si cazare.
Ziua 2 (31.12): ISTANBUL - tur de oras
Mic dejun. Tur de oras de o jumatate de zi cu ghid local cu admirarea principalelor obiective: Moscheea Albastra - construita in secolul al XVII-lea de sultanul Ahmet I, fiind singura moschee cu 6 minarete din Turcia; Biserica Sfanta Sofia - cea mai mare catedrala din lume in momentul in care a fost construita in secolul al IV-lea, fiind transformata de catre turci in moschee dupa curerirea Constantinopolului in anul 1453 (inchis luni); Hipodromul antic - locul unde se organizau curse de car si alte activitati sportive in perioada bizantina, astazi fiind un parc faimos cu monumente reprezentative precum: obeliscul egiptean, coloana lui Constantin, coloana lui Serpentine din Delphi, fantana lui Wilhelm II. Turul se continua cu o vizita in Marele Bazar - una dintre cele mai mari piete acoperite din lume, cu peste 4.000 de magazine, fiind un adevarat paradis pentru iubitorii de shopping. Aici totul se negociaza, de la delicatesele traditionale turcesti pana la covoare, incaltaminte, pielarie sau bijuterii.
Ziua 3 (01.01): ISTANBUL - Palatul Dolmabahce si croaziera pe Bosfor (optional)
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari si vizite individuale sau, optional, vizitarea Palatului Dolmabahce - ultima resedinta a sultanilor dupa Topkapi, amplasat pe malul Bosforului, cu o vedere spectaculoasa asupra partii asiatice a Istanbulului. Se traverseaza apoi podul care leaga partea europeana de cea asiatica a Istanbulului. Dupa-amiaza, optional, croaziera de-a lungul Stramtorii Bosfor, locul unde se pot vedea in acelasi timp doua continente, Europa si Asia.
Ziua 4 (02.01): ISTANBUL - Palatul Topkapi si Moschea Suleymaniye (optional)
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau, optional, vizitarea cu insotitorul de grup a Palatului Topkapi (secolul al XV-lea), simbol al Imperiului Otoman, localizat intre Cornul de Aur si Marea Marmara, oferind o panorama superba asupra Stramtorii Bosfor. In continuarea excursiei, se va face o oprire pentru vizitarea Moscheii Suleymaniye, construita de catre Suleyman Magnificul, intre anii 1550-1589. Optional, seara turceasca cu cina si spectacol traditional.
Ziua 5 (03.01): ISTANBUL - Cartierul TAKSIM
Mic dejun. Timp liber pentru vizite si cumparaturi in cartierul Taksim, zona moderna a orasului Istanbul cu numeroase magazine, baruri, cafenele sau restaurante.
Ziua 6 (04.01): ISTANBUL - CONSTANTA
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport in jurul orei 10:00 pentru imbarcare pe cursa Turkish Airlines cu destinatia Constanta. Sosire in Constanta la ora 14:35.
Revelion Istanbul  cu plecare din Constanta
Revelion Istanbul  cu plecare din Constanta
Revelion Turcia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media