Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Malaysia, Thailanda si Singapore

Revelion Thailanda / Revelion Malaysia, Thailanda si Singapore

Revelion MALAYESIA - THAILANDA (PHUKET) - SINGAPORE 16 zile

(27.12-11.01)

ZIUA 1 - luni, ora 17.25 - intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul - check in Turkish pentru destinatia Istanbul. Ora 19:25 decolare la Istanbul - sosire la ora 20:45. Ora 23.40 decolare din Istanbul.
ZIUA 2 Sosire in Bangkok - ora 13.40. Transfer (150 Km) la Pattaya (cea mai renumita statiune de la confluenta oceanelor Indian si Pacific). Cazare in Pattaya.
ZIUA 3 (mic dejun). Timp liber - plaja in piscina hotelului sau in Oceanul Indian, plimbari, scufundari, shopping, masaj thailandez sau optional, excursie (26 euro - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 30 euro - daca se achita in excursie) la Insula de Corali(plaja, baie, masa de pranz). Pe parcursul plimbarii cu vaporasul, se opreste la insula de agrement sportiv, unde se pot face sarituri cu parasuta. Cazare in Pattaya.
ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber. Optional Excursie (30 euro - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 40 euro - daca se achita in excursie) la Nong Nooch Village (dansuri populare thailandeze si jocuri sportive cu elefanti, fotografii cu tigri, gradina de orhidee). Vizita manufactura de bijuterii si pietre pretioase din Pattaya(cea mai mare galerie de bijuterii din lume). Cazare in Pattaya.
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare cu autocarul la Bangkok. Pana la destinatie se viziteaza cea mai mare Ferma de crocodili din lume (cu spectacol - dresura de crocodili, biletul de intrare inclus). Seara, (optional) "Erotic Show" sau shopping. Cazare in Bangkok.
ZIUA 6 (mic dejun). Timp liber sau optional excursie de 1 zi (30 euro - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 40 euro - daca se achita in excursie) la Piata Plutitoare, cea mai inalta pagoda (templu budist) din lume Phra Pathom Chedi si Gradina Botanica Rose Garden(masa de pranz inclusa). Cazare in Bangkok.
ZIUA 7 (mic dejun Timp liber. Optional, excursie de 1/2 zi (30 euro - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 40 euro - daca se achita in excursie) la Marele Palat, Templele lui Buda lungit, Buda de smarald, Buda meditand). Shopping. Cazare in Bangkok.
ZIUA 8 (mic dejun). Transfer (860 km) cu autocarul la Phuket. Cazare in Phuket.
ZIUA 9 (mic dejun). Timp liber in Phuket. Cazare in Phuket.
ZIUA 10 (mic dejun). Deplasare din Thailanda in Malaysia. Cazare in Penang.
ZIUA 11 (mic dejun). In Penang se viziteaza Templul serpilor si Parcul pasarilor. Deplasare (350 km) in capitala Malaysiei.
Cazare in Kuala Lumpur.
ZIUA 12 (mic dejun). Vizita: Turnul Telecomunicatiilor (421 m), Turnurile gemene Petronas (cea mai inalta constructie din lume), China Town si Muzeul de Arta Islamica al Malaysiei. Shopping. Optional (35 euro - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 euro - daca se achita in excursie), cina traditionala cu program artistic. Cazare in Kuala Lumpur.
ZIUA 13 (mic dejun). Deplasare (300 km) de la Kuala Lumpur la Singapore - turul insulei cu autocarul. Cazare in Singapore.
ZIUA 14 (mic dejun). Optional (40 euro - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 50 euro - daca se achita in excursie), excursie (se asigura transport cu telecabina sau ferryboat-ul si bilet intrare) in Insula Sentosa la Underwater World-acvariu cu peste 2500 de vietati marine vazute dintr-un tunel transparent si lung de 80 m. Timp liber pentru shopping. Seara, optional, show la fantani (sunet si lumini). Cazare in Singapore.
ZIUA 15 (mic dejun). Se viziteaza: River Side (zona coloniala cu cladiri zgarie nori, muzee, teatre, restaurante, atractii turistice), Moscheea Sultanului - cea mai mare din Singapore si Orchard Road - principala strada comerciala. Transfer la aeroport. Prezentare la imbarcare la ora 21.35. Ora 23.35 - decolare .
ZIUA 16 - Marti (mic dejun). Sosire in Istanbul la ora 05.35. Decolare din Istanbul spre Bucuresti la ora 8.30, sosire Otopeni ora 9.55.
Pret : 1265 euro , se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
La inscriere se achita minim 500 euro.
Supliment single 395 euro.
Grup minim 15 turisti.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 100 euro.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE :
- servicii ghid roman si ghizi locali ;
- bilet avion Bucuresti - Istanbul - Bangkok / Singapore - Istanbul - Bucuresti;
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat conform programului ;
- 13 cazari cu mic dejun bufet in hoteluri de 3*** si 4****.
Pretul nu include : taxe aeroport/ securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport, bacsis pentru prestatorii de servicii din strainatate si comision, in total 445 euro (se achita obligatoriu la agentia din Romania) .
Revelion Malaysia, Thailanda si Singapore
Revelion Malaysia, Thailanda si Singapore
Revelion Thailanda:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media