Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Marrakech + circuit Maroc

Revelion Maroc / Revelion Marrakech + circuit Maroc
Plecari: 28.12. - 05.01. (9 zile/8 nopti)
REVELION IN MAROC 
Casablanca - Marrackech- Fez - Meknes - Rabat
- Perioada: 28.12. - 05.01. (9 zile/8 nopti)

Ziua 1 (28 Dec) BUCURESTI - CASABLANCA
Intalnire cu insotitorul de grup roman la aeroportul Otopeni, ora 13:30. Plecare spre Casablanca (schimbarea cursei la Paris) - compania Air France. Sosire in Casablanca la ora 23:10; transfer si cazare la hotel 4*.
Ziua 2 (29 Dec) CASABLANCA
Dupa micul dejun vom face turul orasului Casablanca, centrul economic al Marocului alaturi de un ghid local: vom incepe turul din Piata Centrala, apoi vom traversa vechiul oras pana la Cartierul Habous, vizita souk-urilor si bazarelor, Mahakina, intram la Catedrala Notre Dame Lourdes, cornisa si cartierul de lux al orasului- Anfa Seara, Villa Mirador si Villa dar Saada, coboram si admiram Moscheea Hassan al II-lea (exterior)-una din cele mai mari realizari de gen ale lumii arabe, vedem Piata Mohamed al V-lea cu fantana, edificii administrative, Piata Natiunilor Unite. Dupa amiaza timp liber pentru cumparaturi. Cina si cazare la hotel 4*.
Ziua 3 (30 Dec) CASABLANCA - MARRAKECH
Mic dejun. Plecam cu autocarul spre Marrakech unde vom ajunge dupa aproximativ 4 ore de mers cu autocarul. Dupa-amiaza, tur de oras unde vom vedea cele mai importante obiective turistice ale orasului Marrackech: gradina Menara, plantatie de maslini care se intinde intr-o vale gigantica, minaretul si Moscheea Koutoubia, trecem apoi pe langa moscheea El Mansour, intram in cimitirul Saadien si in Palatul Bahia, apoi ne indreptam spre Muzeul Dar Si Said, Medina si piata Djema el Fnaa. Cina si cazare la hotel 4*.
Ziua 4 (31 Dec) MARRAKECH
Mic dejun. Optional, excursie la Essaouira, statiune si port pe malul Atlanticului, un oras boem cu puternice influente culturale, aflat pe lista patrimoniului cultural UNESCO. Seara, participare la cina festiva de Revelion.
Ziua 5 (01 Ian) LA MULTI ANI 2016!
Mic dejun. Va propunem sa incepeti anul 2013 relaxandu-va la piscina hotelului sau descoperind orasul prin plimbari individuale. Pranz si cina la restaurantul hotelului.
Ziua 6 (02 Ian) MARRAKECH - BENI MELLAL - IFRANE - FEZ
Mic dejun. Ne imbarcam in autocar cu destinatia Fez. Sunt prevazute scurte opriri in Beni Mellal si Ifrane, o frumoasa statiune de ski din regiunea muntilor Atlas. Sosire in Fez, cina si cazare la hotel 4*.
Ziua 7 (03 Ian) FEZ
Dupa micul dejun vom vizita cele mai importante repere turistice ale orasului Fez, centru religios si spiritual al Marocului si unul dintre cele mai vechi dintre orasele Islamului. Vom vizita Medina Fez el Bali unde sa afla Moscheea Quarouiyen- cea mai veche universitate a islamului, Moscheea Moulay Idriss- construita in cinstea lui Moulai Idriss al II-lea, cel care a infiintat orasul Fez; scoala coranica Attarine Medersa (exterior) cu superbe decoratiuni, Piata si fantana Nejjarine, care si-a primit numele de la tamplarii care lucreaza aici, cartierul vopsitorilor de piele - Deddaghine aflat in aproprierea pietei Seffarine, unde diferiti maestri prelucreaza pieile de animale. Cina si cazare la hotel 4*.
Ziua 8 (04 Ian) FEZ - MEKNES - RABAT - CASABLANCA
Dupa micul dejun, plecam catre Meknes, denumit si "Versailles-ul Marocului" unde vom vizita mormantul lui Moulay Ismail si Poarta Bab Mansour. Plecam catre Rabat, capitala administrativa a Marocului unde vom face un tur panoramic pentru a admira Mausoleul lui Mohamed al V-lea, Medina, continuam cu vizita la Kasbah des Oudais, o fortareata din secolul XII care adaposteste muzeul artei marocane, gradinile Andaluze, Mechouarul, Moscheea Neterminata cu Turnul lui Hassan. Dupa tur, plecam spre Casablanca. Sosire, cina si cazare la hotel 4*.
Ziua 9 (05 Ian) CASABLANCA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport (ora 08:00) pentru imbarcare zbor Casablanca, decolare la ora 10:20 spre Bucuresti (schimbarea cursei la Paris). Sosire in Bucuresti la ora 19:15.

Pret / persoana: 945 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 230 EURO
Copil 2-12 ani (in camera cu 2 adulti): 795 EURO
Pat suplimentar adult: 930 EURO
Servicii incluse:
- transport avion Bucuresti - Casablanca si retur (schimbarea cursei la Paris) cu compania AIR FRANCE
- 8 nopti cazare cu mic dejun continental la hoteluri de 4*: 3 nopti Casablanca, 3 nopti Marrakech, 2 nopti Fez
- un pranz (01.01) si 6 cine in restaurantele hotelurilor
- transferuri aeroport - hotel - aeroport
- tururile si vizitele mentionate in progran
- transport local cu autocar dotat cu aer conditionat
- ghid local pe tot parcursul circuitului
- insotitor roman de grup.
Nu sunt incluse in pret:
- taxele de aeroport 265 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
- cina festiva de Revelion (obligatorie): 115 EURO/ persoana
- bacsisurile (obligatorii in Maroc): 25 EURO/ persoana - se achita la sosirea in Maroc insotitorului roman de grup)
- bauturile alcoolice sau racoritoare la mese
- intrari la alte obiective si alte vizite decat cele precizate la servicii incluse, excursiile optionale
- asigurarea medicala
- asigurarea storno (polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice)
Grup minim:
25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane tariful se suplimenteaza cu 40 EURO/ persoana. in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.
Revelion Marrakech  + circuit Maroc
Revelion Marrakech  + circuit Maroc
Revelion Maroc:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media