Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Moldovita

Revelion Romania / Revelion Moldovita
Pensiune in Moldovita - Moldovita este un taram de legenda, situat in vagauna muntilor Obcinele Bucovinei, care ofera pe langa privelistea neasteptat de frumoasa a muntilor si a minunatei manastiri Moldovita, ospitalitatea oamenilor si bogatia de verde a padurii de pini si brazi.

Situata in localitatea Vatra Moldovitei, in imediata apropiere a celebrei Manastiri Moldovita, gazda "Marului de aur", Pensiunea este un paradis al florilor si are 8 camere duble, fiecare camera fiind deservita de baia proprie si TV color. Pensiunea pune la dipozitia turistilor: bucatarie, living, sala pentru servirea mesei frumos amenajata, intr-unul din colturi aflandu-se un semineu construit din piatra de rau. Camerele sunt spatioase, cu mobilier simplu din lemn, cu aplice specifice zonei Bucovinei (coarne de cerb). Baile sunt moderne, elegante, cu cabine de dus si instalatie sanitara noua si moderna. Pensiunea are centrala termica proprie pe lemne. Curtea este deosebit de frumoasa si spatioasa, aici fiind construit si un gratar din piatra. Nu se fumeaza in pensiune, nici in restaurant, nici in camere, nici pe balcon. Pensiunea este construita in intregime din lemn si motivul este de la sine inteles.
Gazda este o gospodina neintrecuta iar bucatele traditionale gustate in acesta pensiune va vor face sa reveniti mereu doar pentru a le mai simti o data gustul.
OFERTA PENTRU REVELION
- Pret: 945 lei / persoana / 4 nopti
Pretul include
:
- cazare 4 nopti
- demipensiune
- Masa festiva de REVELION cu bauturi incluse;
- Plimbare cu sania trasa de cai;
- Pret: 1050 lei / persoana / 5 nopti
Pretul include
:
- cazare 5 nopti
- demipensiune
- Masa festiva de REVELION cu bauturi incluse;
- Plimbare cu sania trasa de cai;

Pensiune 2 in Moldovita - In Bucovina de nord, pe soseaua ce leaga Satul Vama de Manastirea Moldovita, intr-o zona de basm, pensiunea va ofera un sejur de neuitat si va transpune intr-un cadru natural deosebit si unde veti gasi nealterate traditiile, porturile populare, mestesugurile, obiceiurile si graiul romanesc, "imbunatatit" cu regionalisme ce va vor "gadila" in mod placut urechea.
Gazdele va invita la o fripura haiduceasca sau la pastravi cu mamaliguta si usturoi sau tochitura de purcel, toate stropite cu bauturi tari din fructe de padure.
Pensiunea a fost renovata in intregime in 2007.
Structura pensiunii este:
- parter: bar, restaurant, terasa, piscina, sauna, dusuri si toalete de servici
- etaj I : 3 apartamente cu 4 locuri, 2 camere matrimoniale, 2 camere duble
- etaj II : Mansarda: 4 camere triple, 3 camere duble
Total pensiune 40 locuri. Toate camerele au TV cablu, baie proprie, mobilier nou, modern, parchet de stejar, internet wireless. Apartamentele au si balcon.
OFERTA DE REVELION
Pret: 1400 lei / persoana / 5 nopti
Pretul include
:
- cazare 5 nopti;
- pensiune completa;
- acces la sauna si la piscine
- Masa festiva de REVELION cu bautura inclusa;
- Muzica live cu orchestra la Masa de REVELION
- Program de uraturi si traditii bucovinene de Anul Nou (100 pers.Calaret ,boi cu plug ,capra ,ursu cu tiganu,bumbieri,sorcovari ) in ziua de 31 decembrie
- Foc de tabara si dansuri populare traditionale bucovinene, program de uraturi oferit de un grup de copii in data de 01 ianuarie
- Plimbare cu sania trasa de cai si "pomana porcului" cu sorici si carne la gratar pe zapada cu vin fiert si tuica fiarta;
Revelion Moldovita
Revelion Moldovita
Revelion Romania:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media