Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Paris

Revelion Franta / Revelion Paris
Plecari: 29 Decembrie - 02 Ianuarie (4 nopti)
REVELION PARIS
ORASUL LUMINILOR
Transport Avion AIR FRANCE | 5 zile | de la 425 Euro


Tarife:
- 425 Euro adult loc in camera dubla
- 390 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti
- 629 Euro adult loc in camera single
*calculate pentru un grup de 40 platitori

Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti - Paris - Bucuresti compania AIR France
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Ibis Berthier Porte de Clichy 3* situat central sau similar
- Transferuri cu autocarul aeroport - hotel - aeroport
- Tur de oras Paris cu autocar local si ghid autorizat
- Tururi pietonale cu ghidul insotitor in Montparnasse, Cartierul Latin si Montmartre
- Croaziera pe Sena
- Ghid roman insotitor
Servicii neincluse:
- Taxele de aeroport si combustibil: 145 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale
- Cina de revelion la Restaurantul Les Noces de Jeannette sau similar: aprox. 155 Euro/persoana

29 Decembrie Bucuresti - Paris
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la biroul de informatii la ora 13:10 pentru imbarcare cursa companiei AIR FRANCE AF1889 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 15:10. Sosire in Paris la ora 17:20. Transfer la hotel. Cazare hotel Ibis Berthier Porte de Clichy 3* situat central sau similar. Seara, plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe Champs Elysee, un bun prilej de a vedea faimosul bulevard frumos impodobit pentru trecerea in noul an.
30 Decembrie Tur de oras Paris
Mic dejun. Tur de oras Paris. Parisul este considerat de multi turisti cel mai frumos oras al Europei; vor putea fi admirate: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier si Domul Invalizilor. Dupa turul de oras, va propunem o vizita pietonala cu insotitorul de grup la Muzeul Armatei si Domul Invalizilor unde se afla mormantul lui Napoleon. Cobntinuam cu un tur pietonal cu insotitorul de grup: Primaria Parisului, centrul Pompidou cu atelierul lui Brancusi, Place de Greve, Fantana St. Michel, etc. Cazare hotel Ibis Berthier Porte de Clichy 3* sau similar.
31 Decembrie Versailles
Mic dejun. Optional, Excursie la castelul Versailles cu ghid autorizat. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17km de Paris. Atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Marele si micul Castel Trianon. Intoarcere la Paris si timp liber la dispozitie. Seara, participare optionala la cina de Revelion la un restaurant local sau participare la petrecerea publica de Revelion care va avea loc in apropierea turnului Eiffel. LA MULTI ANI 2015! Cazare hotel Ibis Berthier Porte de Clichy 3* sau similar.
01 Ianuarie Prima zi a anului la Paris
Mic dejun. Tur pietonal cu ghidul insotitor prin cartiere pitoresti ale Parisului: Montparnasse unde se afla gradinile si Palatul Luxembourg, Cartierul Latin, cartierul Montmartre unde se afla Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor si zona de suveniruri. Deplasarea intre diferitele zone ale orasului se va face cu mijloacele de transport in comun. Seara, BONUS: Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere panormica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin. (Durata: 1 ora). Cazare hotel Ibis Berthier Porte de Clichy 3* sau similar.
02 Ianuarie Paris - Bucuresti
Mic dejun. Dimineata, optional, vizita la Muzeul Louvre cu ghid autorizat. Muzeul Louvre gazduieste impresionante colectii de arta gipteana, orientala, greceasca si romana, picturi, sculpturi si gravuri din epoca medievala si pana la 1850. Puteti admira in jur Piramida de sticla, fostul palat, Arcul de triumf al Caruselului, Gradinile Tuileries si Cafe Marly - renumitul loc de intalnire la Louvre. O experienta unica pentru fiecare. Eliberarea camerelor si timp liber la dispozitie. Transfer la aeroportul Charles de Gaulle pentru imbarcare cursa Paris - Bucuresti a companiei AIR FRANCE AF1088 cu decolare la ora 19:10. Sosire in Bucuresti la ora 23:00. Sfarsitul pachetului de servicii.

HOTEL IBIS PARIS BERTHIER PORTE DE CLICHY 3***
website: www.ibishotel.com
Hotel Ibis Berthier este situat la 10 minute de Montmartre si Sacre Coeur, la 5 minute de statia de metrou BROCHANT. Ideal pentru calatoriile de vacanta si business, hotelul dispune de cazare in 688 de camere confortabile, dotate cu : baie proprie, aer conditionat, TV satelit, telefon, acces internet, uscator de par. Alte facilitati ale hotelului : restaurant, bar, cafenea, sala de conferinta, piscina interioara, sauna, jacuzzi, fitness, hammam si parcare.
Revelion Paris
Revelion Paris
Revelion Franta:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media