Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Pattaya

Revelion Thailanda / Revelion Pattaya
Plecari: 29.12. - 07.01. (10 zile/7 nopti) compania TURKISH AIRLINES

REVELION THAILANDA

Perioada: 29.12. - 07.01. (10 zile/7 nopti)
HOTELURI 5*
- Pattaya (camere deluxe ocean view)
- Bangkok (camere deluxe)

Ziua 1 (29 dec): BUCURESTI - ISTANBUL - BANGKOK
Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 17:25, pentru imbarcare pe cursa companiei TURKISH AIRLINES cu destinatia Bangkok (schimbarea cursei la Istanbul).
Ziua 2 (30 dec): PATTAYA
Sosire in Bangkok la ora locala 13:40. Transfer si cazare la hotel Amari Orchid Resort & Tower 5* (camere deluxe ocean view) sau similar, situat in statiunea Pattaya. Distanta de cca 140 km dintre aeroportul din Bangkok si statiunea Pattaya va fi parcursa in cca 2 ore. Timp liber pentru relaxare si acomodare cu noul fus orar.
Ziua 3 (31 dec): PATTAYA - INSULA DE CORALI
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau, optional, excursie catre Insula de Corali "Koh Lan". Aici va puteti bucura de razele soarelui tropical pe plajele aurii ale insulei, puteti inota sau puteti face snorkeling. Ne intoarcem in Pattaya pentru pregatirea serii dintre ani. Cina festiva de Revelion la restaurantul hotelului. LA MULTI ANI 2013!
Ziua 4 (01 ian): PATTAYA - GRADINA TROPICALA DIN SATUL NONG NOOCH
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau, optional, vizita in Satul Nong Nooch, la 16 km sud de Pattaya, unde se gaseste una din cele mai frumoase gradini tropicale din sud-estul Asiei cu o suprafata impresionanta de orhidee, lacul si parcul natural. Veti putea admira dresura de elefanti, dansurile traditionale thailandeze si o demonstratie de box thailandez. Seara, optinal, puteti participa la cabaretul Alcazar.
Ziua 5 (02 ian): PATTAYA - INSULA KOH SAMED SI PARCUL NATIONAL MARINA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau, optional, excursie in insula Koh Samed unde se afla si Parcul National Marina. Pranzul este inclus. Vom avea timp pentru plaja si pentru a admira recifele de corali. Seara ne intoarcem in Pattaya pentru cazare.
Ziua 6 (03 ian): PATTAYA - FERMA DE CROCODILI - BANGKOK
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer catre Pattaya. Pe drum, optional, o scurta vizita la una dintre cele mai mari ferme de crocodili (peste 15.000 de exemplare). Cazare hotel Amari Watergate 5* (camere deluxe) sau similar.
Ziua 7 (04 ian): BANGKOK
Mic dejun. Tur de oras de jumatate de zi in Bangkok cu ghid local. Vizita incepe cu templul Wat Traimit (Budha de Aur, statuie din aur masiv inalta de 3 metri si greutate de 5 tone si jumatate), continuam cu Wat Pho (Budha Culcat, statuie gigantica, suflata cu aur, de 15 metri inaltime si de 46 metri lungine, cu talpi frumos incrustate in sidef), Klong Tour cu croaziera pe raul Chao Phraya si terminam cu Wat Arun (Templul lui Dawn). Vom vizita si galeria de pietre pretioase Gems. Dupa amiaza, optional, excursie la Marele Palat (construit in 1782, cea mai frumoasa marturie a vechiului regat siamez si resedinta regilor Thailandei, fost centru al puterii timp de 150 de ani) si Templul lui Buddha de Smarald (Wat Phra Kaeo, considerat cel mai vechi si mai frumos templu al lui Buddha).
Ziua 8 (05 ian): BANGKOK - PIATA PLUTITOARE DAMNOEN SADUAK SI STATIUNEA ROSE GARDEN
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau, optional, excursie de 1 zi la piata plutitoare Damnoen Saduak si Rose Garden, un paradis tropical de gradini cu flori si livezi. Excursia va incepe dimineata devreme cu vizita la cea mai cunoscuta piata plutitoare din Thailanda, situata la aproximativ 100 km de Bangkok. In drum, vom admira campurile de orez, orhidee si plantatiile de cocos si vom opri intr-un sat traditional pentru a vedea cum se face zaharul brun. Ne continuam drumul catre Rose Garden unde vom participa la un spectacol traditional thailandez. Dupa amiaza, ne vom intoarce in Bangkok.
Ziua 9/10 (06/07 ian): BANGKOK - ISTANBUL - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea si transfer catre aeroport pentru imbarcare pe cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Bucuresti (schimbarea cursei la Istanbul). Decolare din Bangkok la ora 11:50. Sosire la Bucuresti la ora 00:05 (07 ianuarie 2013).
PRET/persoana: 1.275 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 475 EURO
Reducere a treia persoana in camera dubla (adult): 100 EURO
Reducere copil 2-10,99 ani cu 2 adulti in camera: 225 EURO (fara pat suplimentar)

SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul Bucuresti - Bangkok - Bucuresti, via Istanbul, cu compania TURKISH AIRLINES;
- 7 nopti cazare cu mic dejun, din care: 4 nopti in Pattaya la hotel Amari Orchid Resort 5* - Tower Wing (camere deluxe cu vedere la ocean) si 3 nopti in Bangkok la hotel Amari Watergate 5* (camere deluxe) sau similar;
- transferuri aeroport - hotel - aeroport;
- transfer Bangkok - Pattaya si retur cu autocarul;
- tur de oras cu ghid local in Bangkok;
- insotitor roman de grup.
NU SUNT INCLUSE IN PRET:
- taxele de aeroport: 320 EURO/persoana (pot suferi modificari);
- cina de Revelion la restaurantul hotelului - obligatorie: 175 EURO/adult si 85 EURO/copil;
- taxa de viza si procesare acte: 35 EURO/persoana;
- bacsisurile obligatorii in Thailanda (30 EURO/persoana, se achita reprezentantului agentiei);
- asigurarea medicala si storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de Prestari Servicii Turistice).
GRUP MINIM: 30 persoane
Pentru un grup de 25-29 persoane, tariful se majoreaza cu 35 EURO/ persoana.
ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale) :
29.12. Bucuresti 19:25 - Istanbul 20:45, TK1046 / Istanbul 00:05 - Bangkok 13:40, TK 68 (30 decembrie )
06.01. Bangkok 11:50 - Istanbul 17:15, TK 65 / Istanbul 22:40 - Bucuresti 00:05, TK 1047 (7 ianuarie )
Revelion Pattaya
Revelion Pattaya
Revelion Thailanda:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media