Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Polonia, Germania & Cehia

Revelion Germania / Revelion Polonia, Germania & Cehia
Plecari: 28.12. - 05.01. (Hotel Mercure Berlin 3*)
REVELION Polonia-GERMANIA-Cehia 
9 zile: Cracovia, Czestochowa, Varsovia, Poznan, Berlin, Potsdam, Dresda, Karlovy Vary, Praga, Karlstein, Brno, Bratislava

28.12 - Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 P lecare din Bucuresti din parcarea de la Piata Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.
29.12 - Ziua 2. BUDAPESTA- CRACOVIA (393 km)
Mic dejun. Tranzitand Slovacia, se pleaca spre Cracovia, unul dintre cele mai vechi si mai mari orase din Polonia, fosta resedinta a regilor polonezi. Pe colina Wawel, situata deasupra Vistulei, se viziteaza cel mai important complex arhitectonic, apartinind fostei resedinte regale: Castelul Wawel si Catedrala fortificata Wawelska. Cazare la Cracovia.
30.12 - Ziua 3. CZESTOCHOWA- VARSOVIA (365 km)
Mic dejun. Plecarea spre Czestochowa la Manastirea Jasna-Gora, cunoscuta in intreaga lume pentru icoana "Madona Neagra", care atrage peste 5 milioane de pelerini anual. Traseul continua spre Varsovia, care este notabila printre capitalele Europei nu numai prin marimea, vechimea si frumusetea sa, cat pentru indestructibilitatea sa, o adevarata Pasare Phoenix care a renascut de nenumarate ori din cenusa razboiului. Se viziteaza Orasul Vechi - Stare Miasto, cu Catedrala Sf. Ioan si Palatul Regal. Cazare la Varsovia.
31.12- Ziua 4. VARSOVIA- POZNAN- BERLIN (597 km)
Mic dejun. Plecare spre Germania. Pe traseu, scurta oprire in Poznan, unul din cele mai vechi si mai pitoresti orase ale Poloniei. Sosire in cursul serii in Berlin pentru cazare in zona Berlin si ne pregatim pentru sarbatorirea intrarii in noul an. Pentru noaptea dintre ani puteti opta pentru o cina festiva sau sa ciocniti o cupa de sampanie alaturi de miile de turisti sositi aici din toate colturile lumii intr-o atmosfera de voie buna care este pe gustul tuturor. LA MULTI ANI 2016!!! Cazare.
01.01 - Ziua 5. BERLIN- POTSDAM (80 km)
Dupa un somn odihnitor si servirea micului dejun, tur de oras cu autocarul in Berlin, apoi continuam turul pietonal admirand de aproape: Poarta Brandenburg, Unter den Linden Strasse, Reichstag Insula muzeelor, Opera, Catedrala. Timp liber in Berlin sau excursie optionala la Potsdam (15 euro), unde vizitam Palatul Sanssouci si splendidele sale gradini (fost Palat de Vara al Regelui Prusiei, Frederick cel Mare). Intoarcere pentru cazare in zona Berlin.
02.01 - Ziua 6. BERLIN- DRESDA- KARLOVY VARY- PRAGA (500 km)
Mic dejun. Plecare spre Dresda, unde vom admira: Opera, Domul si Palatul Zwinger, fastuos ornamentat in stil baroc. Programul continua cu Karlovy Vary- binecunoscuta statiune balneoclimaterica cu izvoare termale si hoteluri luxoase care au atras aristocratia secolelor trecute. Seara, sosire la Praga pentru cazare.
03.01 - Ziua 7. PRAGA- KARLSTEIN
Mic dejun. Tur de oras: Podul Carol, Catedrala Sfantul Vit, Primaria si Turnul cu Ceas, Cartierul evreiesc, etc. Dupa amiaza program liber, sau excursie optionala (15 euro) la renumitul castel Karlstein, evocand perioada de glorie a Boemiei. Cazare la Praga.
04.01 - Ziua 8. PRAGA- BRNO- BRATISLAVA- BUDAPESTA (544 km)
Mic dejun. Plecare spre Ungaria cu scurte vizite in Brno si Bratislava. Sosire la Budapesta, unde optional, la final de excursie se poate organiza contra cost o croaziera pe Dunare (14 euro fara cina + optional 15 euro supliment pt. cina), avand inclus si un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matias. Cazare in Budapesta la hotel 3*.
05.01- Ziua 9. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km)
Dupa micul dejun, plecare spre Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, in functie de trafic si formalitatile vamale.

PERIOADA: 28.12. - 05.01. (Hotel Mercure Berlin 3*)
Pret Standard: 395 euro / Loc in cam. DBL
Suplim. SINGLE: 145 euro
COPII 6- 12 ani: 379 euro
Reducere de early booking aplicata valabila pana la 25.10: 379 euro / Suplim. SINGLE: 145 euro / COPII 6- 12 ani: 363 euro

PRETUL INCLUDE:
- transport cu autocar climatizat, clasif. 2-4*
- 8 cazari cu mic dejun in hoteluri 3*;
- ghid insotitor din partea agentiei pe traseu
NU SUNT INCLUSE iN PRET:
- asigurarea medicala, intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali;
- Servicii optionale (Cina revelion 95 euro, Potsdam, Karlstein, Croaziera fara cina pe Viltava 12 euro (11 euro supliment pt. cina), Croaziera la Budapesta, toate min 30 pers.)
Revelion Polonia, Germania & Cehia
Revelion Polonia, Germania & Cehia
Revelion Germania:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media