Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Roma

Revelion Italia / Revelion Roma
Plecari: 29.12. - 03.01. (6 zile / 5 nopti)
Revelion Roma  - Cetatea Eterna
PERIOADA: 29.12 - 03.01. (6 zile / 5 nopti)
Ziua 1 (29 Dec): BUCURESTI - ROMA
Intalnire la ora 06:40 dimineata pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) - terminalul plecari - cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa TAROM cu destinatia Roma. Sosire la Roma la ora locala 10:00. Transfer in oras pentru participarea la un tur ghidat cu opriri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Cazare Hotel Ata Villa Pamphili 4* standard local/similar. Dupa-amiaza timp liber pentru cumparaturi.
Ziua 2 (30 Dec): ROMA - TIVOLI - ROMA (optional)
Mic dejun. Dimineata puteti opta pentru o excursie de jumatate de zi in orasul Tivoli cu opriri la Villa Adriana si Villa D Este (obiective incluse pe lista patrimoniului UNESCO). Villa Adriana a fost cea mai mare vila din perioada romana, ocupand o suprafata de 80ha (aproximativ de marimea Pompeiului). Constructia vilei a inceput in anul 117 la ordinul imparatului Adrian. Villa D Este, construita in anul 1550 de Cardinalul Ippolito al II-lea d Este, impresioneaza prin gradinile sale cu numeroase fantani, statui si jocuri de apa, model ce a fost preluat de multi arhitecti europeni in realizarea gradinilor in stil baroc.
Ziua 3 (31 Dec): LA MULTI ANI 2016!
Mic dejun. Zi dedicata, dupa preferinte, plimbarii pe strazile cele mai cunoscute ale orasului sau descoperirii Romei Crestine si a Vaticanului: Biserica Santa Maria Maggiore - construita in secolul V de Papa Sixtus al III-lea, Biserica San Pietro cu celebra sculptura a lui Michelangelo, "Pieta". Va recomandam si vizitarea Muzeelor Vaticanului unde este expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci. Dupa-amiaza, timp liber pentru odihna inaintea petrecerii de Revelion. Seara, optional, cina festiva la un restaurant local.
Ziua 4 (1 Ian): ROMA
Dupa micul dejun vom face un tur pietonal impreuna cu ghidul in Piazza Spagna cu cele 138 de trepte care leaga "piazza" de Biserica Trinita dei Monti; Via Condotti cu magazine ale celor mai renumiti creatori de moda din lume; Fontana di Trevi, Piazza Navona cu celebra Fontana dei Fiumi a lui Bernini in centru (transportul de la hotel in centrul istoric se va efectua cu mijloace de transport in comun).
Ziua 5 (2 Ian): ROMA - FLORENTA - ROMA (excursie optionala)
Mic dejun matinal la hotel, urmat de o excursie optionala la Florenta, unde vom vizita (tur pietonal) Piazza della Signoria, Catedrala Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio. In incheierea turului de oras, in functie de timpul ramas disponibil se poate vizita Palazzo Vecchio sau una dintre numeroasele galerii de arta ale orasului. Dupa-amiaza intoarcere la Roma.
Ziua 6 (3 Ian): ROMA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport in jurul orei 07:40 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 14:00.
Pret: 525 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 265 EURO
Reducere a treia persoana in camera dubla: 10 EUR

SERVICII INCLUSE:
- transport avion Bucuresti - Roma si retur cu compania TAROM;
- 5 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Ata Villa Pamphili 4* standard local/similar www.atahotels.it
- transfer aeroport - hotel - aeroport;
- tur de oras de jumatate de zi, cu autocar si ghid local;
- insotitor roman de grup
NU SUNT INCLUSE IN PRET:
- taxele de aeroport 140 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
- cina festiva de Revelion la un restaurant local, pret: 140 euro / persoana (transfer inclus pentru un grup de minim 25 de persoane; pentru un grup mai mic pretul se recalculeaza);
- intrari la obiectivele turistice;
- excursiile optionale
- asigurarea medicala si asigurarea storno (nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate);
PRETURI INFORMATIVE PENTRU EXCURSIILE OPTIONALE (valabile pentru minim 25 platitori)*:
-Tivoli: 60 EUR/persoana
-Florenta: 85 EUR/persoana
*zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la sosirea in Roma, pentru o mai buna corelare a programului de grup cu disponibilitatile de la fata locului (autocare, ghizi locali).
Grup minim: 30 de persoane. Pentru grup mai mic de 30 participanti pretul se recalculeaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.
Nota: In noaptea de Revelion ghidul va insoti grupul de turisti care opteaza pentru cina de Revelion. Persoanele care nu doresc acest serviciu vor petrece noaptea de Revelion pe cont propriu.
Revelion Roma
Revelion Roma
Revelion Italia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media