Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Sicilia

Revelion Italia / Revelion Sicilia
Plecari: 29.12. - 02.01. (4 nopti)
Ziua 1 (29 Decembrie): Bucuresti - Catania - Taormina
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 05:00 dimineata pentru imbarcare pe cursa companiei Alitalia cu destinatia Catania (schimbarea cursei in Milano). Sosire pe aeroportul din Catania la ora 10:20 si transfer cu autocarul la hotel. Cazare la hotel Andromaco Palace 3* sau similar situat in orasul Taormina. Dupa amiaza, tur pietonal cu ghid local in centrul istoric al orasului Taormina. Statiunea Taormina este situata pe coasta de est o insulei, deasupra a doua golfuri a caror imagine este desprinsa parca dintr-o carte postala. Statiunea a fost construita pe Muntele Tauro, iar in fundal se vede vulcanul Etna; este o priveliste care iti taie pur si simplu respiratia. Taormina poate fi cel mai bine descrisa ca fiind o combinatie intre munti, marea de azur, stanci dramatice si istorie. Renumitul teatru grec din Taormina care dateaza din secolul al III-lea i.Hr este una dintre atractiile turistice importante; de aici puteti admira o frumoasa priveliste a coastei de est. O plimbare pe stradutele inguste ale Taorminei cu magazine chic, cafenele si restaurante cu cateva mese este un prilej de incantare. Nu ratati o plimbare prin gradinile publice din Taormina, pline de verdeata si flori multicolore.
Ziua 2 (30 Decembrie): Excursie la Siracusa si Noto
Mic dejun. Dimineata vizitam Siracusa si ruinele celei mai importante colonii grecesti din vestul Mediteranei (Magna Graecia); in parcul arheologic de la Siracusa se afla teatrul grec, ruinele teatrului roman si carierele de piatra. Continuam cu vizitarea centrului vechi al orasului Siracusa situat pe insula Ortigia; aici se afla ruinele templului lui Apollo, fantana Arethusa si catedrala. Continuam cu vizitarea orasului Noto, o bijuterie a arhitecturii baroce. Descoperiti minunatele palate si biserici din acest oras care a fost reconstruit in stil baroc dupa ce a fost distrus complet de cutremurul din anul 1693. Intoarcere in Taormina, cazare.
Ziua 3 (31 Decembrie) Valea Alcantara & Etna. La revedere 2011, bun venit 2016!
Mic dejun. Pentru ultima zi a anului va propunem o excursie optionala la poalele muntelui Etna, in valea Alcantara, o zona viticola importanta din Sicilia. Este inclusa vizita la o podgorie locala unde vom degusta vinul sicilian. Intoarcere in Taormina. Seara, optional, cina de Revelion la un restaurant local. Orasul Taormina este foarte animat in noaptea de Revelion, se organizeaza focuri de artificii in piata centrala a orasului, iar stradutele sunt frumos impodobite cu decoratiuni specifice sarbatorilor de iarna. Cazare.
Ziua 4 (01 Ianuarie): Caltagiorne
Mic dejun. Excursie optionala la Caltagirone, un oras de munte tipic. Caltagirone este un renumit centru producator de produse ceramice din Sicilia, foarte frumos decorat in perioada sarbatorilor de iarna. Intoarcere in Taormina, cazare.
Ziua 5 (02 Ianuarie): Catania - Bucuresti
Mic dejun. Timp liber. Eliberarea camerelor la ora 11:00. Dupa amiaza, transfer la aeroportul din Catania pentru imbarcare zborul companiei Alitalia cu decolare la ora 19:20. Sosire in Bucuresti la ora 00:45.

Pret/persoana (loc in dubla): 459 Euro
Supliment camera single: 70 EURO
Grup minim: 20 persoane

Hotel Andromaco Palace 3*** - Taormina
Localizare: in statiunea Taormina, la 1 km de centrul orasului, la 60 km distanta de aeroportul Catania. Caracteristici hotel: 24 camere, restaurant, bar. Camerele standard sunt echipate cu: baie cu dus, aer conditionat/ incalzire, telefon, TV satelit, uscator de par, balcon sau terasa. Masa: mic dejun continental. Hotelul este situat intr-o zona rezidentiala linistita a statiunii Taormina. Pagina web: www.hotelandromacotaormina.com
Servicii incluse in pret:
- transport cu avionul, compania Alitalia, Bucuresti - Catania si retur
- transfer cu autocarul, aeroport Catania - hotel - aeroport
- 4 nopti cazare cu mic dejun in camera standard la Hotel Andromaco Palace 3* sau similar
- excursie la Siracusa si Noto cu ghid local si autocar
- tur pietonal in centrul istoric al orasului Taormina cu ghid local
- insotitor roman de grup
Nu sunt incluse:
- taxele de aeroport: 170 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
- biletele de intrare la obiectivele turistice din program
- cina de Revelion
- excursiile optionale
- asigurarea medicala (optionala)
- asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)
Orar de zbor informativ (ore locale):
29.12.: Bucuresti - Milano - Catania 06:25 - 07:35 / 09:05  - 10:20
02.01.: Catania - Milano - Bucuresti 19:20 - 20:40 / 21:40 - 00:45
Revelion Sicilia
Revelion Sicilia
Revelion Italia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media