Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Valencia

Revelion Spania / Revelion Valencia
Plecari: revelion (29.12. - 02.02.) ( Early booking discount 20 eur/adl pt. rezervare si plata pana la 15.10. )
ZIUA 1 (29 Dec.) Plecare de pe aeroportul Henri Coanda, zbor Tarom, RO431 la ora 08.40. Sosire in Valencia la ora 11.15. Veti fi intampinati la sosire de reprezentantul local vorbitor de limba romana. Transfer la hotelul ZENIT 4* situat in centrul istoric al orasului. Dupa procedurile de cazare, tur pietonal de 2 ore incluzand vizitarea Catedralei din Valencia, una dintre cele mai importante lacasuri catolice de cult ale lumii, loc in care se gaseste Sfantul Graal, cupa folosita la Cina cea de Taina, dupa cum sustine Vaticanul. Constructia acestui colos in stil gotic a inceput in secolul XIII si a fost terminat in secolul XV. Aici se poate admira o vasta colectie de comori artistice adunate in timp de biserica, intre care si lucrari de Goya reunite in cadrul muzeului DE LA SEO. Cazare Valencia.
ZIUA 2 (30 Dec.) Dupa micul dejun, timp liber pentru excursii optionale sau plimbari individuale. Se poate vizita satul PENISCOLA situat pe malul marii, sat tipic traditional, unde se poate admira castelul papal PAPA LUNA. De asemenea, se poate vizita parcul natural de la Lacul ALBUFERA (situat la 10 km de Valencia) unde se poate invata de la maestri iscutiti secretul mancarii traditionale spaniole, PAELLA. Seara, degustare de fructe de mare intr-un restaurant cu specific amplasat pe malul marii. Sau va propunem excursie de o zi in ALICANTE, oras situat la 160 km de Valencia! Pescarii impatimiti pot alege sa isi petreaca dimineata pe mare, la pescuit. Cazare Valencia.
ZIUA 3 (31 Dec.) Mic dejun. Timp liber pentru cunoasterea orasului. Dupa Madrid si Barcelona, Valencia este al treilea mare oras al Spaniei. Dar Valencia nu inseamna doar atat, aceasta destinatie poate fi definia prin arhitecturi futuriste ce surprind un joc impresioanat al unor forme inedite. Santiago Calatrava este arhitectul care a indraznit sa realizeze cele mai interesante si originale creatii din lume, care au schimbat denumirea orasului Valencia in Orasul stiintelor si Artelor. Cazare Valencia.
La multi ani 2010!
ZIUA 4 (01 Ian.) Dupa micul dejun, timp liber pentru excursii optionale sau plimbari individuale. Cazare Valencia.
ZIUA 5 (02 Ian.) Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre casa, zbor Tarom, cursa RO 432. Decolare, ora 12.05 si sosire in Otopeni la ora 16.30.
Loc in camera DBL: 570 euro / persoana
A 3-a persoana in DBL
: 520 euro/persoana
Tarif pentru grup minim 15 persoane
Servicii incluse
:
- Bilet avion, Bucuresti-Valencia-Bucuresti, cursa TAROM
- Transfer cu autocar aeroport- hotel-aeroport
- Tur de oras pietonal de 2 ore cu ghid vorbitor de limba romana;
- 4 nopti cazare cu mic dejun in Zenit 4* situat in centrul vechi al orasului;
- asistenta turistica locala
Servicii neincluse:
- taxe de aeroport (aproximativ 125 euro);
- cheltuieli personale; alte servicii decat cele mentionate;
- asigurare medicala obligatorie;
Revelion Valencia
Revelion Valencia
Revelion Spania:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media