Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Varsovia

Revelion Polonia / Revelion Varsovia
Revelion Varsovia 
Perioada : 28.12. - 02.01.
28.12.Bucuresti - Varsovia / Hotel Polonia Palace 4* Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 12.45 pentru imbarcare la cursa Polish Airlines LO642 cu decolare la ora 14.45 spre Varsovia. Aterizare la Varsovia la ora 15.30. Dupa transfer si cazare, timp liber pentru explorarea orasului pe cont propriu, plimbari si cumparaturi. Seara cazare la Hotel Polonia Palace / 4* sau similar in Varsovia.
29.12. Varsovia / Hotel Polonia Palace 4* Mic dejun. Astazi, in prima parte a zilei, insotiti de ghidul local vorbitor de limba romana, vom incepe explorarea Varsoviei, cel mai mare oras al Poloniei. Marea majoritate a orasului a fost reconstruita, restaurata si revigorata, prezentand astazi o arhitectura extraordinara, o imbinare perfecta intre nou si vechi deopotriva. Turul nostru turistic porneste din Old Town (Centrul Vechi), parte a orasului care a fost atent reconstruita dupa al doilea razboi mondial, respectandu-se planurile originale. In prezent este listat ca monument de patrimoniu mondial UNESCO. Locul central este Market Square, din care strazi inguste pornesc spre zidurile medievale de aparare, avanpostul fortificat "Barbican", Catedrala Sf. Ioan si Castelul Regal, fosta resedinta a monarhilor polonezi. Dupa ce vom vizita Castelul Regal (bilet de intrare inclus), vom parcurge Drumul Regal (Trakt Krolewski), un fost traseu de comunicare care incepe din Piata Castelului traversand Parcul Lazienski (amenajat in stil englezesc, avand mai multe cladiri neo-clasice, intre care Palatul pe Apa, Vechea si Noua Orangerie, Templul Dianei, Templul Egiptean) si se termina la Palatul Wilanow, o miniatura a castelului Versailles. A fost construit in perioada anilor 1674 - 1696 pentru Regele Poloniei, Jan III Sobieski. Parcul care inconjoara palatul, intins pe o suprafata de 45 ha, este alcatuit dintr-o gradina superioara amplasata pe o terasa cu doua foisoare in forma de felinar in fiecare colt al acesteia si una inferioara, ambele realizate in stil baroc. (din pacate interiorul Palatului Wilanow nu se poate vizita in perioada 17.12 -06.01 din cauza unor lucrari de restaurare). Dupa amiaza, timp liber pentru vizite individuale. Cazare la Hotel Polonia Palace / 4* sau similar.
30.12. Varsovia - Concert de muzica clasica / Hotel Polonia Palace 4* Mic dejun. Timp liber pentru explorarea orasului pe cont propriu. Puteti face o plimbare in Piata Centrala, un loc de relaxare si de promenada, inconjurata de cafenele si localuri ce dau o atmosfera placuta, ambientala, dar si de standuri de arta si de suveniruri special amenajate pentru turisti. De asemenea, Piata Krasinski este o alta locatie populara, atat printre turisti cat si printre locuitorii Varsoviei. Aici se afla Monumentul Insurectiei din Varsovia dar si cateva ramasite ale zidului construit de nazisti in jurul ghetoului varsovian. Un alt monument remarcabil este Coloana lui Sigismund, una dintre cele mai vechi din Europa, care impreuna cu statuia au fost ridicate pentru a il comemora pe regele Sigismund III Waza, care la sfarsitul secolului al XVI-lea a hotarat mutarea capitalei Poloniei din Cracovia la Varsovia. Seara va propunem (optional) un Concert de muzica clasica intr-un restaurant din centrul Varsoviei, cu cina inclusa. Seara cazare la Hotel Polonia Palace / 4* sau similar.
31.12. Varsovia - Zelazowa Wola / Hotel Polonia Palace 4* Mic dejun. In prima parte a zilei, optional, va propunem o excursie la Zelazowa Wola - locul de nastere al compozitorului si eroului national, Frederic Chopin. Conacul natal al compozitorului, transformat in muzeu, este inconjurat de un superb parc ce cuprinde circa 500 specii diferite de arbori si arbusti. Picturile ce decoreaza peretii, detaliile arhitectonice, mobilierul de epoca si celelalte obiecte personale care au apartinut celui mai mare muzician polonez sunt completate in permanenta de un fond sonor menit sa amplifice starea de beatitudine. Dupa amiaza timp liber pentru odihna, plimbari individuale si pregatiri pentru Revelion. Puteti petrece Noaptea de Revelion impreuna cu localnicii in pietele publice si apoi intr-un club sau bar din centrul orasului sau puteti opta pentru "Cina Festiva de Revelion" la restaurantul hotelului, intr-o atmosfera festiva (cina bufet, open bar pentru bauturile alcoolice si nealcoolice, program artistic). Seara cazare la Hotel Polonia Palace / 4* sau similar.
01.01. Varsovia / Hotel Polonia Palace 4* Mic dejun. Zi libera pentru odihna si petrecerea inceputului de an in minunata ambianta a cafenelelor si restaurantelor Varsoviei, puteti vizita, in partea noua a orasului, locuinta unde s-a nascut Maria Sklowowska, mai cunoscuta sub numele de Madame Marie Curie, pentru a ajunge apoi la numeroasele biserici, la Universitatea din Varsovia, la statuia lui Copernic sau la Academia de Stiinte. Cea mai buna zona pentru shopping este Nowy Swiat, cu frumoasele sale cladiri de secol XIX. Seara cazare la Hotel Polonia Palace / 4* sau similar in Varsovia.
02.01. Varsovia - Bucuresti Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi si plimbari pe multitudinea de stradute inguste, ultimele fotografii din capitala Poloniei. Predarea camerelor la ora 12:00. (bagajele se pot lasa la hotel). Spre seara, transfer hotel-aeroport pt imbarcare la cursa cursa Polish Airlines LO643 cu decolare la ora locala 22:30 spre Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora locala 01:20
Hotel Polonia Palace 4*
Loc in dubla: 489 + 110taxe = 599 euro
Singla: 489 + 175 + 110 taxe= 774 euro
A treia persoana: 479 + 110 taxe = 589 euro
Copil 2-11,99 ani: 439 + 110 taxe= 549 euro

* Nota: Tarifele sunt valabile pentru grup minim de 20 persoane. In cazul in care nu se intruneste numarul minim si sunt numai intre 15 - 19 platitori, pretul pachetului creste cu 45 euro/persoana. Aceasta conditie este acceptata de cei inscrisi la excursie automat la semnarea contractului de prestari servicii turistice, iar suma va fi achitata cu maxim 14 zile inaintea plecarii.
Servicii incluse in pret
- Cazare 5 nopti cu MIC DEJUN la Hotel POLONIA PALACE 4* ;
- Transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport
- Tur panoramic al orasului Varsovia cu ghid local vorbitor de limba romana
- Bilet de intrare inclus pentru Castelul Regal;
- Bilet de intrare inclus pentru Parcul Palatul Wilanow (din pacate interiorul nu se viziteaza in perioada 17.12 - 06.01 din cauza unor lucrari de restaurare);
- Transport avion Polish Airlines cursa directa Otopeni - Varsovia si retur;
- Taxele de aeroport 110 euro/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
- BONUS asigurarea medicala si storno (indiferent de varsta) -
- Asistenta turistica locala in limba romana
Preturile nu includ
- Intrarile la obiectivele turistice;
- Excursiile optionale;
- Alte servicii decat cele mentionate in program
Revelion Varsovia
Revelion Varsovia
Revelion Polonia:
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Let's socialize
  Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media