Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Venetia

Revelion Italia / Revelion Venetia
Plecari: 29.12. - 03.01. (Park Hotel Venezia 4* (sau similar))
REVELION VENETIA 
6 zile: Viena, Padova, Venetia, Murano, Burano, Verona, Milano, Postojna

29.12- Ziua 1. BUCURESTI - BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piata Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.
Ziua 2. BUDAPESTA- VIENA- PADOVA (790 km)
Dupa micul dejun, plecare spre Viena pentru a admira intr-un scurt tur de oras: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg, Domul Sf. Stefan, Opera. Apoi deplasare spre Graz - Udine. Seara cazare in zona Padova- Venetia.
31.12- Ziua 3. PADOVA- CROAZIERA LA VENETIA + MURANO si BURANO
Mic dejun. Vizita in Padova la Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj. Program liber la dispozitia turistilor in Padova, sau optional croaziera in Orasul Dogilor- Venetia (13euro + cca. 14euro vaporasul) spre Piata San Marco, unde se afla Campanila, Procuratiile, Palatul Dogilor si Basilica San Marco, cu fantastice mozaicuri de inspiratie bizantina. Dupa amiaza timp liber la dispozitie in Venetia. Turistii care doresc pot merge insotiti de ghid spre Basilica San Giovani et Paolo, un adevarat Panteon al Venetiei, apoi in croaziera pe insulele Murano si Burano, utilizand contra cost vaporase de transport public (se recomanda abonament pt. 12 ore). Pentru noaptea dintre ani puteti opta pentru o cina festiva sau sa ciocniti o cupa de sampanie alaturi de miile de turisti sositi aici din toate colturile lumii intr-o atmosfera de voie buna care este pe gustul tuturor. LA MULTI ANI 2016!!! La ora 1.00 intoarcere pentru cazare in zona Padova- Venetia.
Ziua 4. PADOVA- VERONA - MILANO
Mic dejun. Dupa un somna odihnitor, deplasare la Verona, unde putem admira Arenele Romane, Casa Julietei, Piata delle Erbe, Palatul si Mormintele Scalgierilor. Dupa amiaza program liber la dispozitia turistilor in Verona, sau optional (20 euro) excursie spre Milano, unde se viziteaza: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel si Domul, pe cat de decorat in exterior, atat de sobru in interior, punand in valoare vitraliile sale unice. intoarcere pentru cazare in zona Padova- Venetia.
Ziua 5. PADOVA- POSTOJNA- BUDAPESTA (690 km)
Mic dejun. Plecare spre Budapesta tranzitand Slovenia unde se viziteaza Pestera Postojna, unul din cele mai fascinante fenomene carstice din Europa. Sosire la Budapesta. Optional Croaziera pe Dunare (cu cina 29 euro/ fara cina 14 euro). Cazare in Budapesta.
03.01- Ziua 6. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, in functie de trafic si formalitatile vamale.

PERIOADA: 29.12. - 03.01. (Park Hotel Venezia 4* (sau similar))
Pret Standard: 245 euro / Loc in cam. DBL
Suplim. SINGLE: 105 euro
COPII 6- 12 ani: 205 euro
Reducere de early booking aplicata valabila pana la 25.10: 235 euro / Suplim. SINGLE: 95 euro / COPII 6- 12 ani: 195 euro


PRETUL INCLUDE:
- transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat 2- 4*
- 5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 2- 4*
- ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.
NU SUNT INCLUSE iN PRET:
- asigurarea medicala, intrarile la obiective si servicii de ghizi locali;
- excursii optionale: Venetia +Murano si Burano, Milano, Croaziera pe Dunare la Budapesta, toate minim 30 pers.
Revelion Venetia
Revelion Venetia
Revelion Italia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media