Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion EGIPT - Croaziera pe Nil & Hurghada

Revelion Egipt / Revelion EGIPT - Croaziera pe Nil & Hurghada
Revelion EGIPT
- Croaziera pe Nil & Hurghada
Cairo - Luxor - croaziera pe Nil - Aswan - Hurghada
Perioada: 27.12. - 06.01. (11 zile/9 nopti)

Ziua 1 (27 dec): BUCURESTI CAIRO
Intalnire cu insotitorul roman de grup la aeroportul Otopeni, ora 21:45, pentru imbarcare pe cursa companiei TAROM cu destinatia Cairo. Sosire la ora 02:30 (28 decembrie 2012) si transfer la hotel Barcelo Pyramids 4* (www.barcelo.com) sau similar. Cazare.
Ziua 2 (28 dec): CAIRO - LUXOR (CROAZIERA PE NIL - VAS 5*)
Dupa micul dejun, vizitam cele mai cunoscute repere turistice ale metropolei egiptene: Muzeul de Egiptologie, care gazduieste cea mai importanta colectie de obiecte istorice datand din perioada faraonica, Sfinxul si cele trei piramide de pe platoul Giza (vizita exterioara), Muzeul de Parfumuri Orientale si Institutul Papirusului. Seara, transfer la gara din Cairo (aprox. ora 19:00) pentru deplasare cu trenul (cusete de 2 persoane in vagon de dormit) la Luxor. Cina va fi servita in tren.
Ziua 3 (29 dec): LUXOR
Mic dejun in tren. Sosire la Luxor in cursul diminetii si transfer pe vasul de croaziera 5*. Cazare dupa ora 12:00. Pranz pe vasul de croaziera. Aceasta zi este consacrata templelor de pe malul estic al Nilului: templul Karnak, dedicat zeului Amon-Ra, cel mai mare complex religios din Egipt si templul Luxor. Cina si cazare pe vasul de croaziera.
Ziua 4 (30 dec): LUXOR
Dupa micul dejun vizitam monumentele antice de pe malul vestic al Nilului: mormintele faraonilor din Valea Regilor sapate in stanca si ascunse in dealurile Thebei, pictate cu culori care isi mentin intensitatea nuantelor desi au o vechime de peste 3000 de ani, impresionantul templu al Reginei Hatshepsut de la Deir el Bahri si Colosii lui Memnon - statui gigantice ce strajuiau odinioara intrarea in templul lui Amenhotep al III-lea. Navigare catre Edfu. Cina si cazare pe vasul de croaziera.
Ziua 5 (31 dec): EDFU - KOM OMBO LA MULTI ANI!!!
Mic dejun. Vizita a templului Edfu, dedicat zeului Horus, unul dintre cele mai bine pastrate temple din Egipt. Dupa amiaza, navigare catre Kom Ombo, sosire si vizita a templului Kom Ombo, dedicat celor doi zei: Sobek si Horus. Seara, cina la restaurantul vasului de croaziera, urmata de petrecerea de Revelion (bauturile racoritoare sau alcoolice nu sunt incluse).
Ziua 6 (1 ian): KOM OMBO - ASWAN
Mic dejun. Navigam catre Aswan unde vizitam gradina botanica; plimbare cu feluca in apropierea stancilor Insulei Elephantine. Pranz pe vasul de croaziera. Excursie optionala la marele baraj de la Aswan, realizare impresionanta a ingineriei moderne si templul Philae situat pe o insula in mijlocul Nilului (pret informativ: 45 EURO/ persoana). Cina si cazare pe vasul de croaziera. Seara, program de animatie (belly dance).
Ziua 7 (2 ian): ASWAN - HURGHADA
Dupa micul dejun, eliberam camerele si plecam spre Hurghada (aprox. 500 km). Sosire la Hurghada, cina si cazare la hotel Movenpick Resort 5* (fost Continental Resort, www.continentalhurghada.com) sau similar.
Ziua 8 (3 ian): HURGHADA (Marea Rosie)
Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Optional, croaziera pe Marea Rosie (pret informativ: 35 EURO/ persoana); cei care doresc pot face snorkeling pentru a vedea renumitele recife de corali. Seara cina si cazare.
Ziua 9 (4 ian): HURGHADA (Marea Rosie)
Mic dejun. Timp liber. Optional: jeep safari in desert pentru a vedea un sat de beduini si apusul de soare printre dunele de nisip (pret informativ: 40 EURO/ persoana). Seara, cina si cazare.
Ziua 10 (5 ian): HURGHADA - CAIRO
Mic dejun. Dupa amiaza (aprox. ora 16:00) transfer cu autocarul la Cairo (aprox. 500 km). Sosire in Cairo in jurul orei 23:00 si transfer la aeroport.
Ziua 11 (6 ian): CAIRO - BUCURESTI
Imbarcare pe cursa companiei TAROM cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 03:25 si sosire in Bucuresti la ora 06:15 dimineata.

PRET/ persoana: 795 EURO (loc in camera dubla/tripla)
Supliment camera single: 250 EURO
Copil 2-11,99 ani: 645 EURO
SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul Bucuresti-Cairo si retur, compania Tarom
- 9 nopti cazare, din care: 1 noapte in Cairo la hotel Barcelo Pyramids 4* sau similar cu mic dejun; 1 noapte transport cu trenul cu demipensiune; 4 nopti cu pensiune completa pe vas de croaziera 5*; 3 nopti cu demipensiune in Hurghada la hotel Movenpick Resort 5* sau similar
- transport local cu autocar dotat cu aer conditionat
- transferuri aeroport - hotel - aeroport
- intrarile la obiectivele mentionate in program
- insotitor roman de grup.
NU SUNT INCLUSE:
- taxele de aeroport (obligatorii): 125 EURO/persoana
- supliment cuseta in vagon de dormit (obligatoriu): 55 EURO/persoana
- supliment petrecere de Revelion (obligatoriu): 75 EURO/persoana
- taxa de viza: 15 USD / pers (viza se obtine si se achita pe aeroport in Cairo, la sosire)
- bacsisurile - obligatorii in Egipt: 35 EURO/persoana (se achita la sosirea in Egipt reprezentantului agentiei)
- bilet de avion Cairo-Luxor / Hurghada-Cairo (optional): aprox. 250 EURO/persoana (in functie de disponibilitati);
- bauturile alcoolice sau racoritoare la mese
- excursiile optionale, intrarea in sala mumiilor in Muzeul de Egiptologie, intrarea la mormantul lui Tutankhamon
- asigurarea medicala si asigurarea storno (polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice).
GRUP MINIM: 30 PERSOANE
Pentru un grup de 25-29 persoane, tariful se majoreaza cu 25 EURO/persoana, pentru grup de 20-24 persoane cu 45 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.
TRANSFERURI DIN PROVINCIE:
- 25 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI;
- 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, BUZAU, PITESTI, ALEXANDRIA;
- 45 EURO / adult / dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PREDEAL;
- 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, SLATINA, FOCSANI, CONSTANTA;
- 60 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM. VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI.
ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE) - COMPANIA TAROM:
27.12.2012 Otopeni 23:45 - Cairo 02:30 (28.12.2012)
06.01.2013 Cairo 03:25 - Otopeni 06:15
Revelion EGIPT - Croaziera pe Nil & Hurghada
Revelion EGIPT - Croaziera pe Nil & Hurghada
Revelion Egipt:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media