Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion la Marea Moarta in Israel

Revelion Israel / Revelion la Marea Moarta in Israel
PRET: 565 eur (include Masa de Revelion)
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1.02).
Supliment single 250 eur
La inscriere se achita minim 300 eur.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in camera tripla au o reducere de 50 eur
Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:
- insotitor de grup din partea agentiei si ghid local vorbitor de limba romana;
- 2 cine, 4 cazari cu mic dejun la hotel 5*;
- bilet avion ;
- biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice din program ;
- Masa festiva de Revelion cu bauturi inclusiv alcoolice.
Pretul nu include:
- asigurarea medicala care este obligatorie;
- taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si comision, in total = 165 euro (se achita la agentia din Romania).
- In Israel se achita bacsis 20 eur.

Hotel DANIEL DEAD SEA 5*****
- www.tamareshotels.co.il/e/daniel_dead_sea
- situat in statiunea Ein Bokek la Marea Moarta. Piscina acoperita cu apa incalzita (de mare sau dulce) si piscina in aer liber. Sala de bowling si bar irlandez.

Revelion 5***** la MAREA MOARTA ISRAEL 5 zile (30.12-3.01), din care in 2 zile se poate face plaja si baie sau vedea 2 mari (Moarta, Mediterana) JERUSALIM - BETHLEEM - TEL AVIV - JAFFA

ZIUA 1
- Miercuri, 30.12, ora 17 - intalnire cu ghidul roman la Aeroportul OTOPENI - birou CHECK IN ROMAVIA pentru destinatia TEL AVIV. Ora 19 decolare spre ISRAEL. Sosire ora 21.40 la Aeroport Ben Gurion, , situat intre Ierusalim (800 m altitudine, 750 000 locuitori) si Tel Aviv (port la Marea Mediterana, al 2-lea oras ca marime dupa Ierusalim). Transfer la Marea Moarta (lipsita de viata si situata in cel mai jos punct al lumii - 400 m sub oceanul planetar). Cazare la Marea Moarta.
ZIUA 2 - 31.12 (mic dejun). Timp liber - SPA si pregatire pentru Revelion.
Masa de Revelion in restaurantul hotelului cu sampanie, vin la discretie si muzica live pana in zori ! Cazare la Marea Moarta.
ZIUA 3 (mic dejun). Recuperare dupa Revelion: fitness, piscina, jacuzzi. Cina si cazare la Marea Moarta.
ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare (se trece pe langa Cetatea Massada - s-au luptat evreii cu romanii) la Ierusalim si Bethleem. Vizita la Cetatea Ierusalim (are 4 cartiere: arabesc, evreiesc, armean si crestin). Intrare prin Poarta Leilor, apoi se viziteaza locul nasterii Maicii Domnului. Se parcurge VIA DOLOROSA (artera comerciala) - DRUMUL CRUCII cu cele 14 popasuri. Dupa popasul 14 (Biserica Sf. Mormant) se ajunge la Icoana Facatoare De Minuni. Parasind VIA DOLOROSA prin Cartierul Evreiesc, ne indreptam catre Zidul Plangerii, apoi se iese din CETATEA IERUSALIM. Se continua pelerinajul pe MUNTELE MASLINILOR unde se viziteaza Biserica Tatal Nostru, Biserica Lacrima - unde IISUS a plans rugandu-se pentru oameni, Gradina Ghitzimani unde se afla Biserica Natiunilor Unite si maslini de pe timpul lui IISUS, grota unde a fost inchis Iisus inainte de judecata si MORMANTUL MAICII DOMNULUI. Deplasare la Bethleem unde se viziteaza Biserica Nasterii (NATIVITATII) considerata cea mai veche din lume (aici s-a nascut Iisus). In Bethleem s-a nascut si Regele David (fondatorul Cetatii Ierusalim). Intre Bethleem si Ierusalim se trece pe langa cimitirul unde se afla Mormantul RACHELEI. Cina si cazare la Marea Moarta.
ZIUA 5 - Duminica, 3.01 (mic dejun). La Ierihon (cel mai vechi oras din lume - 8000 ani) se viziteaza Biserica Romaneasca. Tur cu autocarul JAFFA si TEL AVIV-popas pentru shopping. Transfer la aeroport. Decolare la ora 22.40. Sosire la Otopeni, luni, ora 01.30.
Revelion la Marea Moarta in Israel
Revelion la Marea Moarta in Israel
Revelion Israel:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media