Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Cuba si sejur Varadero

Sejururi Cuba / Circuit Cuba si sejur Varadero
Plecari: 24-31 ianuarie, 9-19 februarie, 9-19 martie
Circuitul insulei cu sejur in Varadero 
Havanna-Trinidad-Cienfuegos-Varadero
Transport: curse regulate pe ruta Budapesta-Havana-Budapesta, cu escala. Pe ruta Havana- Varadero-Havana cu autocare dotate cu aer conditionat.
Optional bilet de avion Bucuresti - Budapesta - Bucuresti; pret informativ 200 euro.
Date de plecare: 24-31 ianuarie, 9-19 februarie, 9-19 martie.
Durata: 11 zile/9 nopti, calatoria inclusa.
Cazare: la hotelul ales, in camere duble.
Masa: mic dejun pe perioada circuitului, all inclusive in perioada sejurului. Ghid/asistenta turistica: ghid limba maghiara, asistenta in limba engleza.
Numar minim de participanti: 10 persoane.

Tarife de participare:
- 24-31 ianuarie: 2249 eur/pers
- 9-19 februarie: 2249 eur/pers
- 9-19 martie: 2449 eur/pers
Supliment SGL: 189 eur

Tariful include: bilet de avion, transferul aeroport-hotel-aeroport, cazare, masa in functie de serviciile hotelului ales, asistenta limba engleza. .
Tariful nu include: taxa de aeroport (cca 440 eur /pers.), taxa de viza (50 EUR/pers.), asigurare medicala, taxa de rezervare (5 eur/pers), asigurare storno 1,5%, taxa de iesire de aproximativ 25 USD-platibil la fata locului.

Program :
Prima zi
: plecare din Budapesta spre Havana, cu escala. Dupa sosire transfer la hotel, cazare.
Ziua a 2-a: dupa mic dejun vizitarea orasului Havana: vizitarea centrului vechi al orasului, construit in stil colonial, Muzeul Orasului, Plaza de Armas, Plaza de San Francisco, urmat de vizitarea centrului modern. Dupa masa vizita la vila lui Hemingway, in Cojimar. Cazare in Havana.
Ziua a 3-a: dupa mic dejun plecare spre Cienfuegos, cu oprire in Guama si vizitarea satului indian Taino. Cazare in Cienfuegos.
Ziua a 4-a: dupa mic dejun vizita in Cienfuegos, cazare.
Ziua a 5-a: dupa mic dejun plecare spre Trinidad: vizitarea orasului dtata din secolul al 16-lea, cu vizita in Muzeul Romantic.
Ziua a 6-a: dupa mic dejun plecare spre Varadero. Cazare. Program liber.
Ziua a 7-9: sejur in Varadero, in hotel su sercivii all inclusive.
Ziua a 10-a: dupa mic dejun trabsfer spre aeroport, plecare spre Budapesta.
Ziua a 11-a: sosire in Budapesta.


INFORMATII UTILE

Reprezentante diplomatice
:
Ambasada Republicii Cuba in Romania
Cancelaria
: str Mihai Eminescu nr. 44-48, et. 2, ap. 5, Bucuresti
Telefon: (+40) - 01 - 211.87.39; (+40) - 01 - 211.87.95; (+40) - 01 - 211.86.71 (Protocol)
Telefon/Fax: (+40) - 01 - 211.89.16
E-mail: cubapol@softnet.ro
Program de lucru: luni - vineri 8.30-16.00
Ambasador: E.S. Dl. Lazaro Mendez CABRERA

Ambasada Romaniei in Republica Cuba
(Embajada de Rumania)
Adresa
: Calle 21, no. 307 Entre H - I, Vedado La Havanna
Telefon: 00-53-7-33.33.22; 00-53-7-33.33.24; 00-53-7-33.33.25
Fax: 00-53-7-33.33.24
E-mail: erumania@ceniai.inf.cu
Ambasador: Dl. Constantin Rusei

Conditii de intrare in tara: este nevoie de viza turistica care se poate obtine prin intermediul agentiei noastre; este obligatorie prezentarea pasaportului valabil cel putin 6 luni din momentul intrarii in tara. La iesirea din tara se percepe o taxa de aproximativ 25 USD. Pe langa restrictiile obisnuite, oficialitatile cubaneze efectueaza un control riguros asupra alimentelor introduse in tara. in vederea prevenirii infectiilor de natura animala sau vegetala este interzisa introducerea in tara a preparatelor din carne, a fructelor si legumelor, semintelor vegetale (exceptie fac conservele). Se poate scoate din tara fara taxe vamale: 23 de trabucuri, 5 sticle de baturi alcoolice.
Avem rugamintea sa pastrati bonul de cumparare.
Moneda nationala: Peso cubanez, subdiviziunea este centavos: 1CUB= 100 centavos .
Introducerea/scoaterea din tara a monedei nationale este strict interzisa. Utilizarea peso-ului este limitata deoarece se asteapta ca turistii sa plateasca cu valuta (nu este recomandat folosirea USD). Nu sunt acceptate cartile de credit emise de bancile americane (CITI, DINER"S, AMEX, etc).
inainte de cumparaturi sa va interesati in ce moneda sunt trecute preturile: in moneda nationala sau in peso convertibil.
Fus orar: ora Romaniei -5 ore.
Sanatate: vaccinarea nu este obligatorie, dar unele vaccinuri sunt recomandate (informatii la Centrul International de Vaccinare). Apa de la robinet nu este potabila. Se poate achizitiona apa imbuteliata de la magazine. Din cauza temperaturilor ridicate se recomanda consumul a 2,5-3 l de lichide pe zi. Totodata va recomandam sa aveti la Dvs o trusa medicala pentru raceala, medicamente pentru stomac, lotiune de plaja, calmante, etc.
Bacsis: este recomandat; in cazul in care considerati ca serviciile hotelului sau a restaurantului au fost exceptionale, 1 EURO este suficient pentru a va arata aprecierea.
Cumparaturi: suveniruri, tutun, trabucuri. Nu este recomandata cumpararea altor produse. Multe piete stau la dispozitia turistilor, unde se pot cumpara fructe sau legume. Sezonul de legume dureaza de la sfarsitul lunii octombrie pana la mijlocul lunii mai. Preturile in piete sunt in peso cubanez.
Electricitate: 110 V pe tot teritoriul tarii, sunt necesare adaptoare.La hotelurile de 4* 5* este de obicei curent de 220 V.
Telefon: numarul de apel al Romaniei este 00-40, numarul de apel pentru Cuba este 00 53. Retelele mobile nu au acoperire peste tot.
Imbracaminte: se recomanda imbracaminte sportiva, lejera, sapca de baseball sau palarie de paie, incaltaminte comoda. Autocarele, hotelurile, restaurantele sunt dotate cu aer conditionat, de aceea va recomandam sa aveti la Dvs si imbracaminte mai calda.
M�ncare/bautura: bucataria cubaneza este un amestec de influenta spaniola si africana. Cele mai des intalnite mancaruri sunt: fasole neagra cu orez, pui cu orez (arroz con pollo), diferite supe si picadillo, preparata din carne de vita tocata si orez. Cele mai renumite bauturi: berea cubaneza si cocktailurile.
Sarbatoare: cubanezii sarbatoresc mult si zgomotos. Pentru a nu va deranja odihna, va recomandam sa va imbinati in amosfera de sarbatoare. Principalele sarbatori: Ziua Revolutiei (26 iulie), Ziua Independentei (1 ianuarie). In luna februarie se organizeaza Jornadas de la Cultura Camagneyana si Festivalul National de Jazz, aceasta din urma o data la doi ani; in aprilie la Baracoa se organizeaza Saptamana Culturala, la Varadero Festivalul Instrumentelor Electroacustice, in iunie sau iulie Festivalul Cultural Caraibean, in octombrie Festivalul de Muzica Moderna, in decembrie Festivalul de Film Latino-American. Carnavalele sunt organizate la Havana, Santiago si Varadero (din anul 1990, durata acestora este prescurtata sau nu sunt organizate deloc).
Circuit Cuba si sejur Varadero
Circuit Cuba si sejur Varadero
Sejururi Cuba:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media