Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Sejur Paris

Sejururi Franta / Sejur Paris
Plecari: 16 mai + 26 iunie + 15 iulie + 5, 12 si 21 august + 9 septembrie + 27 octombrie
Sejur Paris 
Transport Avion AIR FRANCE | 7 zile | de la 499 Euro

Plecari: 16 mai + 26 iunie + 15 iulie + 5, 12 si 21 august + 9 septembrie + 27 octombrie 

Ziua 1 Bucuresti - Paris
- Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 05:15 pentru imbarcare pe zborul Companiei AIR FRANCE AF 1089 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 07:15. Sosire in Paris la ora 09:25. (Valabil pentru plecarile: 16 Mai, 12 August)
- Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 13:10 pentru imbarcare pe zborul Companiei AIR FRANCE AF 1889 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 15:10. Sosire in Paris la ora 17:20. (Valabil pentru plecarile: 26 Iunie, 15 Iulie, 05 August, 21 August, 09 Septembrie, 27 Octombrie)
Transfer la hotel si check-in. Cazare la hotel Ibis Berthier Porte de Clichy 3* sau similar. Seara, plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe Champs Elysee.
Ziua 2 Paris
Mic dejun. Tur de oras Paris. Parisul este considerat de multi turisti cel mai frumos oras al Europei; vor putea fi admirate: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier, Domul Invalizilor, Turnul Montparnasse. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie. Cazare la hotel Ibis Berthier Porte de Clichy 3* sau similar.
Ziua 3 Paris - Muzeul Louvre
Mic dejun. Optional, vizitarea Muzeului Louvre cu ghid autorizat. Muzeul gazduiest impresionante colectii de arta egipteana, orientala, greceasca si romana, picturi, sculpturi si gravuri din epoca medievala si pana la 1850. Puteti admira in jur Piramida de sticla, fostul palat, Arcul de triumf al Caruselului, Gradinile Tuileries si Cafe Marly - renumitul loc de intalnire la Louvre. O experienta unica pentru fiecare. Dupa-amiaza deplasare cu metroul in cartierul Montmartre. Tur pietonal cu insotitorul de grup in Montmartre pe minunatele stradute catre Bazilica Sacre Coeur. Se viziteaza apoi Piata Pictorilor si zona de suveniruri. Cazare la hotel Ibis Berthier Porte de Clichy 3* sau similar.
Ziua 4 Paris - Versailles
Mic dejun. Excursie optionala la castelul Versailles cu ghid autorizat. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17km de Paris. Atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Fantana Latona, Orangeria cu sera de maslini si portocali a palatului. Dupa-amiaza, deplasare la Turnul Eiffel pentru Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere panormica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin. (Durata: 1 ora). Cazare la hotel Ibis Berthier Porte de Clichy 3* sau similar.
Ziua 5 Paris - Valea Loirei
Mic dejun. Excursie optionala pe Valea Loirei cu ghid autorizat. Va propunem sa petreceti aceasta zi explorand una dintre cele mai frumoase si mai renumite regiuni ale Frantei. Numita si "Gradina Frantei", valea Loirei este faimoasa datorita castelelor a caror arhitectura este reprezentativa pentru perioada Renasterii. In timpul excursiei vor fi vizitate doua dintre cele mai frumoase castele de pe Valea Loirei: castelul Chenonceau tronand maiestuos pe raul Cher, construit in secolul al XVI-lea, in general, asociat cu Diane de Poitiers si Caterina de Medici, care au marcat istoria locurilor, si castelul Amboise unul din martorii stilului arhitectural renascentist din Franta, in care Leonardo da Vinci si-a trait ultimii ani de viata, iar in 1519 a fost inmormantat aici, dupa vointa sa. Cazare la hotel Ibis Berthier Porte de Clichy 3* sau similar.
Ziua 6 Paris sau Disneyland
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau vizita optionala la Disneyland. Desi pare o lume magica dedicata copiilor, Disneyland Paris este o destinatie de vacanta excelenta si pentru adulti. Un tinut fermecator din toate punctele de vedere. Imediat ce treci de portile sale, patrunzi intr-o cu totul alta lume, o lume a povestilor care nu inceteaza sa te surprinda, o lume in care imaginatia depaseste orice limite, o lume a copilariei. Nu conteaza ce varsta ai, aici pur si simplu redevii copil. Cazare la hotel Ibis Berthier Porte de Clichy 3* sau similar.
Ziua 7 Paris - Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber la dispozitie. Transfer la aeroportul Charles de Gaulle pentru imbarcare cursa Paris - Bucuresti a companiei AIR FRANCE AF1088 cu decolare la ora 19:10. Sosire in Bucuresti la ora 23:00. Sfarsitul pachetului de servicii.
Tarife
- 499 Euro adult loc in camera dubla

*calculate pentru un grup de 30 platitori
Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti - Paris - Bucuresti Compania AIR FRANCE
- 6 nopti cazare cu mic dejun la hotel Ibis Berthier Porte de Clichy 3* sau similar
- Transferuri cu autocarul aeroport - hotel - aeroport
- Tur de oras Paris cu autocar local si ghid autorizat
- Tururi pietonale cu ghidul insotitor
- Croaziera pe Sena
- Ghid roman insotitor
Servicii neincluse:
- Taxele de aeroport si combustibil: 140 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale
- bacsis pentru soferi si ghizi locali
Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 20 de participanti)
- Vizitarea Muzeului Louvre
Tarif: 25 Euro/persoana si include: rezervare la muzeu, bilet de intrare, ghid autorizat
- Excursie la castelul Versailles
Tarif: 45 Euro/persoana si include: rezervare la castel, bilet RER, intrare castel, ghid autorizat
- Excursie pe Valea Loirei
Tarif: 110 Euro/persoana si include: autocar, ghid autorizat, intrari castelele Chenonceau si Amboise
Sejur Paris
Sejur Paris
Sejururi Franta:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media