Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Seniori ANATOLIA si RIVIERA MEDITERANEI

Seniori Turcia / Seniori ANATOLIA si RIVIERA MEDITERANEI
Plecari: 21.09*, 23.09*, 02.10, 09.10. (pachete 8 zile / 7 nopti)

Seniori ANATOLIA si RIVIERA MEDITERANEI

Bucuresti - Cappadocia - regiunea Antalya
TURISM SENIORI - toamna 
Plecari (pachete 8 zile / 7 nopti): 21.09*, 23.09*, 02.10, 09.10
Loc in camera dubla: 425 Euro
A III-a persoana adulta in dubla: 405 Euro
Primul copil 2-11,99 ani in dubla cu 2 adulti: 325 Euro
Camera single: 550 Euro

PRETURILE INCLUD:
- transport cu avionul, zbor direct Bucuresti - Antalya si retur, cursa charter, cu compania TAROM (pentru plecarile din 21.09 si 23.09 zborul va fi: la dus pe ruta Bucuresti-Antalya, cursa charter, iar la retur Istanbul-Bucuresti, cursa regulata);
- 7 nopti cazare cu masa la hotel 4*, din care: 1 noapte cu demipensiune in regiunea Antalya (Ankara pentru plecarile din 21.09 si 23.09), 3 nopti cu demipensiune in Cappadocia, 3 nopti cu all inclusive in regiunea Antalya;
- transferuri aeroport - hotel - aeroport;
- transport local cu autocarul;
- tururi panoramice in Antalya si Cappadocia;
- vizita in Konya;
- insotitor roman de grup.
PRETURILE NU INCLUD:
- taxele de aeroport: 95 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
- intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
- bacsisuri (se practica in Turcia): 15 EURO/persoana, se achita reprezentantului agentiei;
- asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);
- asigurarea storno (recomandata), alte servicii decat cele mentionate ca fiind incluse.
PRETURI INFORMATIVE PENTRU EXCURSII OPTIONALE (minim 20 persoane):
- intrari la obiectivele turistice din program: 35 EURO/ persoana;
- Valea Ihlara: 25 EURO/persoana;
- seara turceasca cu spectacol in Cappadocia: 35 EURO/ persoana;
- spectacol dervish in Cappadocia: 30 EURO/ persoana;
- zbor cu balonul in Cappadocia: 165 EURO/ persoana;
IMPORTANT: De aceasta oferta pot beneficia SENIORII (persoane cu varsta peste 55 de ani).
Persoanele cu varsta sub 55 ani (care nu sunt insotite de cel putin un senior in camera) se pot inscrie contra unui supliment de 25 EURO/persoana/sejur.
Grup minim: 25 persoane.

Ziua 1: BUCURESTI - ANTALYA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni pentru imbarcare pe cursa companiei TAROM cu destinatia Antalya. Sosire si transfer catre hotel. Cazare si cina la hotel 4* in regiunea Antalya.
Ziua 2: ANTALYA - KONYA - CAPPADOCIA
Mic dejun. Plecare catre Cappadocia, regiune aflata la 540 km de Antalya. Ne indreptam catre Konya, veche capitala a seleucizilor unde se poate vizita asezamantul dervisilor rotitori si mormantul lui Mevlana Gelaledin-Al-Rumi, fondatorul ordinului calugarilor musulmani. Ne continuam drumul catre Cappadocia pentru cazare si cina la hotel 4*.
Ziua 3, Ziua 4: CAPPADOCIA
Mic dejun. Aceste zile sunt dedicate Cappadociei (tururi panoramice), zona unica si cunoscuta in toata lumea atat pentru relieful deosebit sub forma de hornuri, cat si pentru orasele subterane, vechi de milenii. Optional, puteti survola cu balonul peste vaile Cappadociei la rasarit de soare. Datorita locatiei izolate, Cappadocia a fost vreme indelungata loc de refugiu pentru crestinii persecutati de legiunile romane si a devenit loc de pustnicie pentru multi monahi.
Vom merge in Valea Devrent, denumita si Valea Imaginatiei, pentru a admira "Fairy Chimneys" (formatiuni stancoase cu aspecte bizare), apoi ne continuam drumul catre Avanos, faimos pentru arta olaritului. Acest micut oras este strabatut de raul Kizilirmak, cel mai lung din Turcia (1.350 km). Continuam cu Pasabag, ansamblu de stanci, celebre pentru aspectul lor de calugari, de aceea zona este cunoscuta si sub denumirea de Valea Calugarilor. Urmeaza oprire la muzeul in aer liber Goreme - complex monahal de mai multe biserici si capele sapate in piatra, pe vremuri un important centru religios. De asemenea, admiram si "castelul" Uchisar, cel mai inalt punct din regiune, de unde ni se arata o superba panorama asupra vaii Cappadociei.
Cappadocia ne ofera una din cele mai frumoase vederi panoramice si de la Manastirea Spital. In continuare, ne delectam cu o plimbare la Kizilcukur (Valea Rosie) si in satul Cavusin unde casele sunt construite in piatra. Ne oprim la orasul subteran Kaymakli, construit in piatra, la 8-9 etaje sub pamant, unde primii crestini se ascundeau de persecutia romanilor si bizantinilor. Urmeaza explorarea formatiunilor de piatra din Catalkaya si o fantastica privire de ansamblu asupra crapaturilor in stanca din Esentepe. Ultimul popas este in Valea Porumbeilor, care adaposteste cea mai cea mai mare colectie de cuiburi de porumbei din lume. Optional, seara turceasca cu dansuri traditionale. Cina si cazare la hotel 4* in Cappadocia.
Ziua 5: CAPPADOCIA - Riviera Mediteranei
Mic dejun. Plecare catre riviera Marii Mediterane - regiunea Antalya (500 km). Cazare si cina la hotel 4* in regiunea Antalya.
Ziua 6: Riviera Mediteranei (Antalya - Alanya)
Mic dejun. Aceasta zi este dedicata orasului Antalya. In cursul diminetii, vom face vizite la fabrici si magazine de pielarie si bijuterii. Aici ne putem exersa arta negocierii, Turcia fiind vestita pentru acest lucru. Negociatul este o experienta inedita si foarte interesanta, la care se adauga satisfactia de a obtine un pret cat mai bun. In jurul orei 13:00 vom lua pranzul la un restaurant local (o bautura locala inclusa). Dupa masa, ne vom continua ziua cu vizitarea orasului Antalya. Vom admira bulevardele umbrite de palmieri, portul, orasul vechi cu stradute inguste si case vechi din lemn imprejmuite de zidurile orasului vechi. De asemenea, nu vom rata ocazia de a face cumparaturi intr-unul dintre cele mai vestite bazaruri din Antalya, unde vom gasi la tot pasul magazine cu o mare diversitate de produse. Incheiem turul cu o scurta oprire la cascada Karpuzkaldiran. Cazare cu all inclusive la hotel 4* in regiunea Antalya.
Ziua 7: Riviera Mediteranei (Antalya - Alanya)
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si cumparaturi sau participare la excursiile optionale propuse de insotitorul de grup. Cazare cu all inclusive la hotel 4* in regiunea Antalya.
Ziua 8: ANTALYA - BUCURESTI
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, transfer la aeroport si imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti.

*NOTA: Pentru plecarile din 21.09 si 23.09, traseul va fi urmatorul:
BUCURESTI - Riviera Mediteranei (ANTALYA-ALANYA, 3 nopti) - CAPPADOCIA (3 nopti) - ANKARA (1 noapte) - ISTANBUL
Seniori ANATOLIA si RIVIERA MEDITERANEI
Seniori ANATOLIA si RIVIERA MEDITERANEI
Seniori Turcia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media