Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Seniori Baile Felix

Seniori Romania / Seniori Baile Felix

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

Seniori Baile Felix 
- o statiune perfecta in orice anotimp -
Program Senior Voyage Baile Felix
Plecari din: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Targu Mures - Cluj Napoca
Date de plecare: 16.03, 30.03, 06.04, 13.04, 22.04, 04.05, 11.05, 18.05, 25.05, 01.06, 08.06 si 15.06. (5 nopti/ 6 zile)

BONUS: Tur pietonal in centrul istoric al Sighisoarei - Sighisoara este printre putinele cetati medievale inca locuite, ea fiind inscrisa pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Punctele de interes ale orasului sunt reprezentate prin Piata Cetatii, Turnul Fierarilor,Turnul cu ceas, Biserica Manastirii, Casa Vlad Dracul,Palatul Comitatului - Primaria Sighisoarei, Turnul Cizmarilor, Turnul si Bastionul Cositorarilor.
Ziua 1: Bucuresti - Baile Felix 650 km sens
Vom pleca in cursul diminetii spre Baile Felix pe traseul Bucuresti -Ploiesti - Brasov - Sighisoara unde vom avea timp liber pentru un tur pietonal in centrul istoric al orasului. Continuam drumul Targul Mures - Cluj Napoca spre Baile Felix unde vom ajunge in cursul serii.
Ziua 2: Pestera Ursilor si Oradea
Vom dedica intreaga zi pentru a vizita faimoasa Pestera Ursilor si orasul Oradea.
Pestera Ursilor este unul din cele mai cunoscute obiective turistice din Romania si face parte din categoria obiectivelor turistice care trebuie vizitate cel putin odata in viata.Descoperirile din aceasta pestera , in acele vremuri nu puteau fi atribuite nici unei specii cunoscute, dand nastere unor speculatii potrivit carora in actuala Pestera a Ursilor ar fi trait zmei si creaturi cu puteri supranaturale; adevarul il veti afla numai alaturi de noi cand vom intra in pestera.
Dupa aceasta misterioasa calatorie vom reveni la realitatea contemporana urmand sa calatorim spre Oradea. Un tur al orasului ofera sansa de a admira cladiri deosebite, cu arhitectura specifica: Complexul baroc format din Palatul Episcopal, Basilica Romano-Catolica - cu numeroase fresce si Sirul Canonicilor, ansamblu construit in a doua parte a secolului al XVIII-lea, fostul Palat al Finantelor (1890, stil eclectic, actualmente adaposteste Policlinica), Manastirea Capucinilor (1837, construita in stil neoclasic), Teatrul (1899-1900).
Ziua 3: Excursie optionala la Budapesta si Croaziera pe Dunare 55euro - 350 km sens
Pornim dis de dimineata spre Budapesta capitala Ungariei pentru a descoperi frumusetea orasului situat pe malul Dunarii. Odata ajunsi, pregatiti-va aparatele foto pentru a surprinde cele mai faimoase obiective turistice ale orasului: Parlamentul Ungariei - o splendida cladire in stil neogotic, Palatul Regal, Biserica Matthias, Podul cu Lanturi - simbolul orasului care face legatura peste Dunare intre Buda si Pesta, Basilica Sfantul Stefan dedicata primului rege al Ungariei.
In aceasta excursie, acompaniati de acordurile valsului Dunarea albastra vom avea parte de o minunata Croaziera pe Dunare in timpul careia vom savura din traditionalele preparate unguresti .
Ziua 4: Debrecen-Tokaj - 35euro-190km pe sens
Plecarea de la hotel se face de dimineata. Dupa traversarea frontierei ne indreptam catre Debrecen - se afla in estul Ungariei si este al doilea, cel mai mare oraa al tarii. Orasul este deseori supranumit "Roma calvinista", datorita faptului ca dupa trecerea la noua credinta in secolul XVI, orasul a devenit un centru al Calvinismului. Vom vizita principalele obiective ale localitatii Piata Kossuth si Marea Biserica Reformata, Colegiul Reformat, Muzeul Deri cunoscut in special pentru Trilogia Hristos al lui Munkacsi Mihaly. In jurul orei pranzului ne deplasam cu totii spre Tokaj . Nu poti ajunge in aceasta zona si sa nu mergi la o degustare de vinuri si un pranz traditional unguresc .
Ziua 5: Kosice Capitala Culturala Europeana - 45euro - 300 km pe sens
Ko�ice nu este un oras foarte mare, abia daca are vreo 250.000 de locuitori dar are o istorie indelungata, pe care a stiut sa o pastreze in frumosul centru istoric, ce farmeca negresit vizitatorul care-i calca pe caldaramul din pietre de granit. Nu trebuie sa omitem urmatoarele obiective de vizitat: Muzeul areheologic subteran, Capela Sf. Mihail, o biserica in stil gotic, datand din prima jumatate a secolului al XIV-lea, Catedrala Sf.
Elisabeta, o catedrala cu nimic mai prejos decat marile catedrale ale Europei de vest. Cea mai estica catedrala gotica, construita �ntre secolele al XIV-lea si al XVI-lea, are dimensiuni impresionante, dantelaria pietrelor din care este construită se compară cu cea de la Notre Dame din Paris.Dupa savurarea unei beri traditionale Kozel revenim spre locul de plecare, timp in care vom admira cladirile aflate de-o parte si de alta a Strazii Mari, cladiri incarcate de istorie si care se intrec in frumusete.
Ziua 6 : Baile Felix - Bucuresti
Pornim spre Bucuresti dupa ce luam micul dejul pe traseul Cluj Napoca - Targu Mures - Brasov - Ploiesti.

Hotel President 4*
www.baile-felix.ro/
Localizare
: Complex President **** este situat in Baile Felix, intr-un cadrul natural deosebit ce ofera conditii excelente de relaxare si tratament. Complexul President este un cadru perfect pentru un concediu cu familia.
Facilitati camere: Cu o experienta de peste 10 ani, Hotelul President va pune la dispozitie 92 camere impartite in camere single, duble, apartament, dotate cu climatizare, minibar, telefon, baie.
Facilitati hotel: Complexul dispune de o moderna baza de tratament, 3 Sali de conferinta, 2 restaurante ce ofera preparate culinare delicioase, din bucataria romaneasca si internationala, aqua park, centrul wellness care include piscina cu apa termala, piscina acoperita cat si in aer liber, sauna, sala de fitness, baza de tratament si baza sportiva (2 terenuri de tenis si unul de fotbal).
BONUS! Posesorii SENIOR VOYAGE CLUB CARD beneficiaza de Aqua Park Gratuit
Pret: 119 EURO + 199 RON (transport) / loc in camera dubla
Supliment SGL 40 euro
Reducere a 3-a persoana 20 euro
Copil 0-2.99 ani Gratuit
Copil 3-11.99 ani plateste doar transportul 199 RON/ 45 EURO (in camera cu 2 adulti, fara pat suplimentar)

Servicii incluse:
- Transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat 2-4*
- 5 nopti de cazare la Hotel Prezident
- Mic dejun si cina + un pahar de apa si vin la masa
- Acces gratuit la Centrul Wellness
- Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu
Tariful nu include:
- Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno - nu sunt obligatorii insa agentia va recomanda sa le incheiati.
- Intrarile la obiectivele turistice si alte taxe si cheltuieli personale.
Seniori Baile Felix
Seniori Baile Felix
Seniori Romania:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media