Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Seniori Betleem - Nazaret - Ierusalim

Seniori Israel / Seniori Betleem - Nazaret - Ierusalim
Plecari: ianuarie, februarie, martie, aprilie si mai
Seniori Betleem - Nazaret - Ierusalim
ISRAEL - Program Senior Voyage - "de la Intrupare la Inviere"
TEL AVIV - Jafa - Ein Karrem - IERUSALIM - BISERICA SF. MORMANT - Muntele Maslinilor - Muntele Eleon - Via Dolorosa - ZIDUL PLANGERII - Biserica Romaneasca din Ierihon - Hozeva - Haifa - NAZARET - Tiberias - Tabgha - Muntele Tabor - Amman - Madaba - Muntele Nebo

Mic dejun + cina + 1 pahar de apa si vin la masa: 375 euro/ loc in DBL + 95 euro/ Taxele de aeroport
Reduceri si suplimente:
Supliment SGL 120 euro
Reducere a 3-a persoana 50 euro
Copil 0-1.99 ani plateste taxele de aeroport 95 euro
Copil 2-11.99 ani reducere 100 euro in camera cu doi adulti

Date plecare :
- 2013 (11.01, 18.01, 25.01, 08.02, 18.02, 01.03, 04.03, 15.03, 18.03, 25.03, 29.03, 05.04, 08.04, 19.04, 22.04, 26.04, 03.05, 10.05, 17.05, 24.05)
Durata: 6 nopti
Servicii incluse:
- Biletul de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
- Transfer aeroport- hotel- aeroport
- 3 nopti in Betleem +
- 3 nopti in Nazaret la hotel 4*
- Mic dejun + cina + 1 pahar de apa si vin la masa 1/2 zi excursie optionala inclusa (Tel Aviv si Jafa)
- Asistenta turistica pentru intreaga perioada
BONUS !!!
1. 1/2 zi excursii optionale BONUS pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD (Betleem si Ein Karrem)
2. Reducere 10% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD
3. Reducere 5% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru cei care nu sunt posesori de CARD SENIOR VOYAGE
4. Posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD nu achita suplimentul de 50 euro de non-senior
Tariful nu include:
- Taxele de aeroport 95 euro/ persoana
- Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno - nu sunt obligatorii insa agentia va recomanda sa le incheiati.
- Intrarile la obiectivele turistice si alte taxe si cheltuieli personale.
Hotel Sheperd 4* / Betleem - www.shepherdbethlehem.com
Hotel Gardenia 4* / Nazaret - english.gardeniahotel.co.il

Excursii gratuite:
1. Excursia la Tel Aviv si Jafa include tur de oras cu autocarul in Tel Aviv si vizita in orasul vechi Jafa. Admiram biserica ce adaposteste moastele Sfantului Gheorghe din Lod. Vom efectua aceasta excursie in prima sau in ultima zi, in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor.
2. Vizita in Betleem - vom vizita Biserica Nativitatii (construita deasupra pesterii folosite ca staul, locul unde s-a nascut Iisus) si Grota Laptelui.
Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD

Excursiile optionale:
1. Excursie la Ierusalim - Vom ajunge pe Muntele Scopus, de unde se poate vedea o panorama superba a Ierusalimului. Apoi vom vizita Muntele Maslinilor cu a sa Gradina Ghetsimani, Biserica Natiunilor, construita pe locul unde Iisus a fost capturat. Urmeaza Muntele Eleon cu Biserica Inaltarii si Poarta Leilor. Se va parcurge pe jos Via Dolorosa cu cele 14 puncte in care s-a oprit Iisus pe Drumul Crucii + Excursie la Ein Karrem BONUS pentru posesorii de CARD SENIOR VOYAGE.
Ein Karrem este o localitate cunoscuta ca loc de nastere al Sf. Ioan Botezatorul si loc al intalnirii mamei acestuia, Elisabeta, cu Sfanta Fecioara Maria. Aici vom vizita Biserica "Sfantul Ioan Botezatorul" ridicata pe locul nasterii "celui mai mare om nascut din femeie".
2.Ierihonul si Marea Moarta - Ne vom deplasa spre Ierihon, orasul cu cea mai veche atestare istorica din lume. Acest loc este vestit pentru una dintre minunile pe care Mantuitorul le-a facut aici: vindecarea orbului Bartimeu. In Ierihon vom vizita Biserica greco-ortodoxa unde se afla Dudul lui Zaheu si Biserica Romaneasca. Dupa aceasta, se va porni spre Hozeva, unde se va vizita Manastirea Sfantul Gheorghe, pestera Sfantului Prooroc Ilie si racla Sfantului roman Ioan Iacob Hozevitul. Sfantul Ilie este a doua personalitate a Vechiului Testament care s-a inaltat la cer pe un car de foc, minunea fiind vazuta de catre ucenicul sau Elisei si alti zeci de martori. In continuare vom face o excursie la Marea Moarta, cea mai sarata mare din lume, situata la aproape 400 metri sub nivelui oceanului planetar.
3. Haifa si Nazaret - In Nazaret, locul unde a copilarit Iisus Hristos, dupa intoarcearea din Egipt, vom vizita Biserica Catolica Buna Vestire, ridicata pe locul casei Sfintilor Ioachim si Ana si Biserica Ortodoxa Sfantul Gavriil, ridicata pe locul izvorului Sfintei Fecioare Maria. In acest loc, Fecioara Maria a primit vestea de la ingerul Gavriil ca il va naste pe Mantuitor. Apoi vom face o scurta oprire in satul Cana Galileii, locul unde Iisus a facut prima minune: transformarea apei in vin. Urmeaza deplasarea la Haifa, oras aflat la poalele muntelui Carmel, iar apoi vizitarea Manastirii Stella Maris cu pestera Sfantului Ilie, apoi vom putea privi Gradinile Suspendate.
4. Tiberias si Galileea
Ajunsi la Tiberias vom vizita Capernaum, ruinele vechii sinagogi unde a predicat Iisus, si Muntele Fericirilor, unde a avut loc Predica de pe munte. Mergem apoi la Tabgha, locul unde Iisus a facut miracolul inmultirii painilor si a pestilor, iar apoi la Biserica lui Petru, locul pescuirii miraculoase. Ne continuam excursia catre Raul Iordan, la Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileei si este amenajat pentru a da posibilitatea pelerinilor sa intre in apele sfinte. Continuam cu Muntele Tabor si vizitam Manastirea Schimbarii la Fata aflata pe varful muntelui, a carei constructie a fost initiata de calugari romani in 1854.
5. Ierusalim: slujba nocturna la Sfantul Mormant si vizita la Zidul Plangerii - Noaptea ne vom indrepta spre Ierusalim pentru a fi prezenti la Sfantul Mormant pentru Sfanta Liturghie de la miezul noptii. Dupa aceasta, vom face o excursie pana la Zidul Plangerii, care este un alt important obiectiv al acestei excursii.
6. Excursie la Amman
Vom trece granita dintre Israel si Iordania prin punctul de frontiera Sheikh Hussein. Continuam cu un tur al Amman-ului, capitala Regatului Iordanian, supranumit Orasul Alb. Ne indreptam catre Madaba. Aici se va vizita Biserica Sfantul Gheorghe, care adaposteste celebrul mozaic din secolul al VI-lea, infatisand harta Tarii Sfinte, iar apoi Muntele Nebo, cu o inaltime de 800 de metri, unde se va urca pana la locul de unde Moise a vazut inainte de a muri "Pamantul Fagaduintei". Vom vizita Jerash, "Pompeiul Orientului", cel mai important centru ecleziastic din Decapolis.
Seniori Betleem - Nazaret - Ierusalim
Seniori Betleem - Nazaret - Ierusalim
Seniori Israel:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media