Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Seniori Costa Del Azahar

Seniori Spania / Seniori Costa Del Azahar
Plecari: Pentru perioada : 01.10 - 30.04. - Marti, Joi si Samabata (Plecari din: Bucuresti, Timisoara, Cluj) 395 euro / loc in DBL
Spania Travel Senior / Costa Del Azahar - Peniscola
Peniscola este cea mai atragatoare statiune. Plaja este una din cele mai bune din zona datorita calitatii acesteia. Va recomandam sa vizitati Orasul Vechi, construit dintr-un manunchi de case albe si stradute inguste ce duc spre castelul orasului, asezat pe un promontoriu, care permite supravegherea perfecta a coastei.
Plecari din: Bucuresti, Timisoara, Cluj
Pentru perioada : 01.10 - 30.04. - Marti, Joi si Samabata
Durata: 7/14 nopti
Pret: 395 euro / loc in DBL
- 390 euro/loc in TPL
- Supliment SGL 120 euro
- Supliment Sejur Dublu 250 euro/pers
- Copil 0-2 ani plateste 175 euro

Servicii incluse :
- bilet de avion Bucuresti - Valencia - Bucuresti
- taxa de aeroport;
- transfer aeroport - hotel - aeroport;
- cazare 7nopti de la hotel de 4*;
- pensiune completa + apa si vin la masa;
- Excursie la Tortosa & Delta del Ebre
- Excursie la Benicarlo & Vinaroz
- asigurare medicala;
- asistenta turistica pe intreaga perioada a sejurului si programe animatie;
Servicii neincluse :
- asigurare storno - optional;
- taxele de intrare la obiectivele turistice si alte taxe si cheltuieli personale;
Excursii gratuite organizate din Peniscola:
1. Excursie la Tortosa & Delta del Ebre
In aceasta excursie se viziteaza orasul Tortosa unde descoperim atractii istorice precum: Hanul orasului din castelul ruinat Castillo de la Zuda, Colegio Sant Lluis, in stil renascentist si Catedrala din Tortosa lucrata in stil baroc si gotic, Manastirea Santa Clara, Colegiul Sant Jaime.
Vom continua vizita la Parcul Natural Delta Ebrului, cel mai mare parc natural din Spania.
2. Excursie la Benicarlo & Vinaroz
Benicarle a devenit un centru turistic important iar zona portului este un amestec pitoresc de ambarcatiuni de pescuit si de agrement. Vom vizita: Biserica Sf. Bartolomeu, Manastirea San Francisco, Capela Cristo del Mar.
Continuam excursia catre orasul Vinaroz, situat pe malul Marii Mediterane, unul dintre cele mai populate orase din provincia Castellon unde puteti vizita castelul Torre de los Moro, Casa del Consell, manastirea Asuncion de Marea.
Excursii optionale din Peniscola:
1. Excursie la Valencia - Excursia incepe cu o oprire in centrul istoric al orasului, in Plaza de la Reina unde se afla catedrala orasului, de acolo putem urca in Turnul Miguelete pentru o panorama unica a orasului.
Printre frumusetile Valenciei pe care le putem vizita se numara: Palau de la Generalitat realizat in stil gotic, Biserica San Nicolas, Plaza del Mercado, Plaza del Ayuntamiento si Lonja de la Seda.
2. "La Ciudad de las Artes y las Ciencias" - Valencia. "Orasul Artelor si Stiintelor", este cel mai mare complex cultural din Europa . Nu rata si cladirea La Lonja care este cel mai renumit obiectiv turistic intrat in patrimoniul UNESCO din oras. Pietele orasului, precum Plaza de la Virgen, sunt locuri deosebite, unde poti admira fantanile arteziene si arhitectura cladirilor.Fa o plimbare prin zonele verzi ale complexului, precum Turia Gardens, Palatul de Arte, Regina Sofia.
3. Excursie la Castellon & Benicassim 1/2 zi - In Castellon vom vizita monumentul cel mai emblematic al capitalei, un turn cu clopotnita din secolul al XVI-lea cunoscut ca "Fadr". Vom continua cu turul panoramic al orasului Benicassim admirand: Torre de San Vicente, Manastirea Desierto de Las Palmas, Biserica Santo Tom s.
4. Excursie in Morella 1/2 zi - Va invitam sa descoperiti orasul fortificat Morella situat pe o stanca care se inalta in Castellon. Atractiile turistice ale orasului sunt: Castelul din Morella, Biserica Santa Maria la Mayor si principala artera Calle Don Blasco de Alagon.
5. Excursie la Barcelona - se face un tur unde puteti vizita: La Boqueria - piata interna de produse a Barcelonei,
Santa Maria del Mar - locatie recomandata pentru concerte si audierea muzicii polifonice renascentiste, La Sagrada Familia - ansamblul lui Gaudi, situat in centrul orasului format din stalagmite, stalactite si turnuri cilindrice, reprezinta o minune arhitecturala.
Rambla si Raval zona de promenada a Barcelonei este un flux colorat continuu de oameni care se perinda printre tarabe cu flori, vanzatori de pasari, mimi, muzicanti.
6. Excursie la Salou & Tarragona
Daca vi se face dor de o dupa-amiaza insorita la malul marii, opriti-va in Salou, o statiune moderna cu o esplanada lunga de palmieri. La marginea orasului, putem opta pentru o vizita la parcul tematic Universal Port Aventura ce ofera nici mai mult nici mai putin decat "aventura vietii".
Continuam excursia explorand pivnitele excavate din Circus Maximus in Rambla Vella,vechiul Praetorium si Catedrala din Tarragona cu principala atractie, altarul Sfintei Tecla.
Seniori Costa Del Azahar
Seniori Costa Del Azahar
Seniori Spania:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media