Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Seniori Costa de Almeria

Seniori Spania / Seniori Costa de Almeria
Plecari: 01.03, 08.03 , 15.03 , 22.03. 29.03 ,si 05.04,

Seniori Statiunea Roquetas del Mar - Costa de Almeria 

Zbor direct
Bucuresti - Valencia
De la 285 euro + taxe aeroport
Servicii incluse pachet
:
Bilet avion, transfer, 7 nopti cazare hotel 4*,
pensiune completa + apa si vin,
asigurare medicala, 2 excursii incluse, asistenta turistica si programe animatie.
Pretul nu include:
- Alte taxe si cheltuieli personale;
- Taxa de aeroport 110 eur/pers;
- Excursii optionale si taxe de
intrare la obiective turistice.
Compania aeriana: BLUE AIR
*Persoana care nu are minim un insotitor cu varsta peste 55 ani ani plateste supliment 100 euro/sejur 7 nopti.
Excursii gratuite organizate:
1. Almeria ( 1/2 zi) - Se viziteaza Almeria care are cea de-a doua catedrala araba ca marime din Spania, Alcazaba, depasita doar de Alhambra din Granada. Promenada din Almeria, monumentele si farmecul sau sunt acele obiective care nu trebuie ratate. Cladiri istorice precum Biserica San Juan, Spitatul Regal al Renasterii, Paseo de San Luis, Catedrala Almeria.
2. Adra si Turul Ceramic ( 1/2 zi) - Excursia spre Adra, cel mai vizitat oras din partea de sud a provinciei Almeria. Veti cunoaste istoria orasului printr-un tur ghidat prin Vechiul Oras, cu situl arheologic de la Cerro de Monte Cristo, Muzeul Adra, Biserica Fecioarei si vechiul port pescaresc. Mergem pe traseul ceramicii, care subliniaza frumusetea satului Sorbas care se afla la 58 de km de Almeria. Aici vizitam fabrica si observam cum prelucreaza acestia argila si procesul prin care piesele se introduc in cuptor. Vom calatori in timp prin labirintul de stradute inguste si dealuri si vom ajunge la Plaza de la Constitution, centrul actiunii si vom observa aici case impunatoare care inca exista.
Nu rata excursiile optionale:
1 Caravanca of the Cross - Vom vizita jumatate de zi Caravanca of the Cross, oras situat intr-o enclava de frontiera intre Murcia si Granada. O populatie pentru care ibericii, romanii si musulmanii si-au lasat amprenta, succesiv, si care este construita in jurul castelului , ridicat in sec. XV pentru Comisia Templierilor. Dar Caravanca este, in mod esential, Orasul Sfant, orasul Crucii.
2. Granada - Acesta este un oras plin de istorie cu o arhitectura magnifica. In timpul acestei excursii, vizitam Catedrala Regala, construita in 1523, ce adaposteste mormintele reginei Isabel si a regelui Ferdinand. Nu putem rata manastirea San Jeronimo si biserica Santa Ana de pe Dealul Sacromonte. Descoperim Palatul Alhambra ce reprezinta cea mai mare atractie a Spaniei, vizitata de aproximativ 2 milioane de turisti anual.
3. Sierra Nevada (1/2 zi) - Vizita la Guadix si Sierra Nevada. In provincia Granada putem gasi locuri precum Guadix, considerata una din cele mai antice ascensiuni umane.Istoria monumentelor este o importanta mostenire pentru fortul medieval Arab, Catedrala si alte cateva cladiri in stilul Mudejar, iar cele mai tipice sunt imprejurimile caselor originale - in sistem de pesteri. Piatra, materialul, calcarul si lumina fac din Guadix un oras al contrastelor. In Guadix putem gasi principalele pesteri din Spania, deschise pe varfurile dealurilor. Impreuna cu palatele, bisericile si strazile maiestuoase se dezvaluie maretia si antichitatea orasului.
Seniori Costa de Almeria
Seniori Costa de Almeria
Seniori Spania:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media