Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Seniori Croaziera - Brizele Mediteranei

Seniori Italia / Seniori Croaziera - Brizele Mediteranei
Seniori Croaziera
Program Senior Voyage: Croaziera-Brizele Mediteranei
-ALL INCLUSIVE -
Roma-Pisa-Florenta-Genova-Coasta de Azur-Barcelona-Tunis-Roma
Plecari din: Bucuresti / 7 nopti
Date de plecare: 08.10, 15.10.
Servicii incluse:
- Bilet de avion
- Bucuresti-Roma-bucuresti, compania Al Italia
- Transfer aeroport- port- aeroport
- 7 nopti la bordul vasului de croaziera
- ALL INCLUSIVE
- Asistenta turistica in limba romana pentru intreaga calatorie
Tariful nu include:
- Taxa portura: 190 euro/persoana - obligatorie (se va achita la agentie)
- Asigurarea medicala de calatorie si storno (nu sunt obligatorii, dar agentia va recomanda sa le incheiati)
- Taxa de serviciu (se va achita la bordul navei de croaziera-72 euro/pers)
Pret: 549 euro/ pers in DBL
Supliment SGL 299 euro
Reducere a 3-a persoana 100 euro
Copilul de 0-15.99 ani plateste 355 euro+taxele portuare (se accepta pana la 2 copii cazati in cabina cu 2 adulti)

Concept All Inclusive - vasul Sovereign

- La bordul vasului Sovereign turistii se pot bucura de numeroasele beneficii ale sistemului All Inclusive:
- Mic dejun, pranz si cina ce pot fi servire la restaurantul principal sau la bufet;
- Diferite tipuri de preparate culinare si gustari gratuite intre mese, nelimitat;
- Bauturi racoritoare gratuite, nelimitat, la orice ora (Pepsi, Mirinda, 7UP, etc.);
- Bauturi alcoolice gratuite, nelimitat, la orice ora (Martini, Ballantines, etc.);
- Apa si sucuri naturale, nelimitat, la orice ora;
- Meniuri speciale pentru copii;
- Meniuri personalizate pentru persoanele care au un regim impus;
- Acces la piscina, jacuzzi, spa, sala de fitness, sala de spectacole si sala de internet;
- Activitati si jocuri speciale organizate pentru copii si adolescenti (Tibu Club);
- Show-uri cu muzica live, cabaret, teatru si discoteca organizate in fiecare seara (Sala Broadway)

Program detaliat "Croaziera Brizele Mediteranei "
ZIUA 1 - Cetatea eterna ne asteapta!
intalnire la Aeroportul International Otopeni Bucuresti cu reprezentantul agentiei (insotitorul de grup) pentru formalitatile de check-in si imbarcare cu aproximativ 2 ore inainte de decolare (ora 04:25). Se decoleaza de pe Aeroportul International Henry Coanda - Otopeni la ora 06:25. Se aterizeaza pe Aeroportul International Fiumicino din Roma la ora 07:35, de unde se realizeaza transferul in port. Se vor realiza formalitatile de check-in si imbarcare. Odata ajunsi la bordul vasului de croaziera Sovereign veti fi insotiti la cabinele dumneavoastra de catre un membru al staff-ului. Dupa ce v-ati facut comozi aveti timp liber pentru a face un prim tur al vasului, pentru a servi masa si a va acomoda cu atmosfera de aici. Vasul Sovereign va parasi portul din Civitavecchia la ora 19.00.
ZIUA 2 - Florenta si Pisa
Dupa prima noapte petrecuta la bordul vasului de croaziera, la ora 08:00 acesta va acosta in portul din Livorno. Program liber pana la ora 20:00. La aceasta prima debarcare, veti avea posibilitatea de a vizita doua dintre cele mai celebre si frumoase orase ale Italiei: Florenta si/sau Pisa. Va propunem urmatoarele excursii optionale:
Best of Florence
Turul orasului Florenta
Pisa si vinurile Toscanei
ZIUA 3 - Genova
Cea de-a treia zi ne poarta tot pe meleagurile Italiei, vasul Sovereign va acosta in grandiosul port din Genova, unul dintre cele mai frumoase porturi turistice ale Europei. Oras cosmopolit, cu o multitudine de obiective turistice de vizitat, Genova va va cuceri definiti. Veti avea la dispozitie timp liber pana la ora 19:00 pentru a-i descoperii frumusetile. Pentru aceasta zi va propunem urmatoarele excursii optionale:
Superba Genova
Portofino
Cinque Terre
ZIUA 4 - Coasta de Azur - la picioarele noastre!
in cea de-a patra zi, vom parasi frumoasa peninsula Italica pentru a descoperi noi taramuri pline de culoare si stralucire. Vom ajunge in aceasta zi pe celebra, eleganta si distinsa Coasta de Azur. Vasul va acosta in portul Villefranche la ora 07:00 si veti avea la dispozitie timp liber pana la ora 15:00 pentru a vizita Monaco, Montecarlo sau Nisa - doua dintre emblemele cele mai de seama ale luxului Pentru a vedea cat mai multe obiective va recomandam urmatoarele excursii optionale:
Nisa-Eze
Monaco-Montecarlo
Nisa - Monaco - Montecarlo
ZIUA 5 - Barcelona "universul lui Gaudi"
La ora 09:00 vasul ajunge in celebrul port din Barcelona, aici veti avea timp liber pana la ora 18:00 pentru a vizita aceasta minunatie de oras, care fara indoiala ca va ramane adanc intiparit in mintea si sufletul dumneavoastra. Va propunem pentru aceasta oprire urmatoarele excursii optionale:
Barcelona - universul lui Gaudi
Turul orasului Barcelona
ZIUA 6- Distractie pe mare
Cea de-a 6 zi de vacanta va fi dedicata in totalitate distractiei pe mare. in aceasta zi calatorii putandu-se bucura din plin de toate facilitati si serviciile All Inclusive de care dispune vasul Zenith. Veti putea inota in piscina, relaxa in jacuzzi, savura un cocktail delicios la barul de la piscina, distra la sala de jocuri sau veti putea practica multe alte activitati ideale pentru vacanta (catarare, spa, sauna, shopping in duty free, masaj, etc.)
ZIUA 7 - Pasim pe coastele Africii - La Goulette (Tunis)
in aceasta zi se va debarca in portul La Goulette (Tunis), o destinatie plina de istorie si cultura care impresioneaza orice calator. Vasul ajunge in portul La Goulette la ora 07:00, iar turistii au la dispozitie timp liber pana la ora 13.00 pentru a vizita imprejurimile. Pentru aceasta locatie se propun urmatoarele excursii optionale:
Cartagina - Sidi Bou Said
Vizita la Tunis si shopping
Cartagina si Medina
ZIUA 8 - Civitavecchia - Bucuresti
La ora 09:00 vasul Sovereign va intra triumfator in portul din Civitavecchia, dupa aceasta frumoasa incursiune prin cele mai frumoase parti ale Mediteranei. Se efectueaza formalitatile de check-out si debarcare. Dupa aceea, se va realiza transferul din port spre Aeroportul International Fiumicino din Roma. Se vor efectua formalitatile de check-in. Avionul va decola la ora 14:35 si va ateriza la Bucuresti pe Aeroportul International Henry Coanda la ora 17:40.

Observatii:
*Persoanele care nu au insotitor cu varsta peste 55 ani platesc supliment 50 euro/sejur.
BONUS! Pentru posesorii SENIOR VOYAGE CLUB CARD nu se percepe acest supliment..
*Excursiile optionale se pot rezerva cu minim 2 zile inainte de data acostarii in port.
*Grupul minim pentru a se organiza excursiile optionale este de minim 20 persoane.
*Agentia nu isi asuma raspunderea pentru deciziile organelor de control de la punctele de trecere a frontierei romane sau straine, in pofida respectarii conditiilor de iesire din Romania, respectiv intrare in alte state, prevazute de legislatia in vigoare;
Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii;
*Eventualele reclamatii referitoare la excursiile optionale se fac direct la locul destinatiei, agentia noastra nefiind implicata in organizarea sau buna desfasurare a acestora;
*Turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a taxelor de combustibil anuntate de compania aeriana transportatoare, a ratei de schimb euro/dolar.
*Tarifele pentru copii sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in cabina cu 2 adulti; conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. Mai multe informatii: www.politiadefrontiera.ro;
*Distributia cabinelor se face de catre receptia acestuia si a cabinelor la imbarcare. Orice problema legata de amplasarea sau aspectul cabinei se rezolva de catre client direct la pe vas.
*Compania aviatica fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul turistic, are dreptul de a modifica orele de zbor! Prin urmare, agentia Pegas Holidays, nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea inscrisa in programul excursiei. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligat sa asiste turistii conform regulamentului parlamentului european nr. 261/04. Orice problema privind operarea zborului si actiunile adiacente acestuia intra sub competenta transportatorului, biletul de avion reprezentand contractul intre pasager si compania aviatica.
*In cazul deteriorarii sau pierderii bagajelor in timpul dinaintea zborului, zborului efectiv si dupa incheierea acestuia, compania aviatica este singura raspunzatoare si raspunde in fata pasagerilor conform regulamentarilor EU 2027/97 si amendamentului 889/02.
Agentia organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 10 zile inainte de data plecarii.
Seniori Croaziera - Brizele Mediteranei
Seniori Croaziera - Brizele Mediteranei
Seniori Italia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media