Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Seniori Algavre

Seniori Portugalia / Seniori Algavre
Plecari: Plecari: 16.04, 23.04.

Algarve, destinatia plajelor spectaculoase!Algarve se afla in sudul Portugaliei si cuprinde, de la capul Cabo de Sao Vicente pana la granita cu Spania, aproximativ 200 km de tarm. Centrul administrativ se afla la Faro, oras ce detine si aeroportul principal al zonei. Zona litorala sudica este renumita in intreaga lume pentru plajele sale curate, nisipul fin, apa nepoluata a oceanului si clima placuta in orice anotimp. Multe dintre plaje sunt clasificate BLUE FLAG, pentru calitatile ecologice de exceptie.

Quarteira, situata la vest de Faro, este o statiune renumita in Algarve, atragand vizitatorii cu promenada marginita de palmieri, hibiscus si oleandru si plaja cu nisip auriu, care continua neintrerupt pana in Vilamoura (8km). Quarteira poate fi si o destinatie mai putin costisitoare pentru cei care vor sa joace golf pe terenurile cu 18 gauri din Vale do Lobo sau Vilamoura. Plaja din Quarteira este lata, cu nisip fin si intrare lina in ocean.


Pret: 495 EURO/persoana (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 115 EURO


Pretul este valabil pentru seniori (cel putin un ocupant in camera cu varsta peste 55 ani).

Pentru non-seniori (niciun ocupant in camera cu varsta peste 55 ani), se percepe un suplment de 35 euro/persoana.


Hotel Dom Jose 3* - mic dejun / Quarteira

Este unul dintre cele mai bune hoteluri de 3* din regiunea Algarve si se bucura de o pozitie excelenta.

Localizare: pe plaja din statiunea Quarteira, foarte aproape de restaurantele pescaresti specifice statiunii.

Dotari camere: hotelul dispune de 154 camere, toate fiind dotate cu aer conditionat, mobilier elegant din lemn si pardoseala din stejar, TV satelit, uscator de par, internet wireless gratuit. Camerele standard au vedere spre oras si nu dispun de balcon. Camerele cu vedere la mare au balcon.

Facilitati hotel: restaurant cu o frumoasa vedere la ocean, bar panoramic cu terasa, piscina exterioara, minigolf pe terasa (2,5 EURO/ persoana), internet wireless gratuit in toate spatiile publice.

Supliment demipensiune: 12 euro/persoana/zi

Pagina web: www.hoteldomjose.com


SERVICII INCLUSE:

- Transport cu avionul Bucuresti – Lisabona – Faro si retur cu compania TAP Portugal;

- transfer aeroport – hotel – aeroport;

- 7 nopti cazare cu mic dejun inclus la hotel 3* in camera dubla standard;

- insotitor roman de grup

 

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

taxele de aeroport: 150 EURO/persoana (pot suferi modificari); asigurarea medicala; asigurarea storno (recomandata), alte servicii decat cele mentionate ca fiind incluse.


EXCURSII OPTIONALE:

Lagos & Sagres - Aceasta excursie va ofera sansa de a afla mai multe despre Era Descoperirilor portugheze. In Lagos se viziteaza biserica aurita Sf Anton si prima piata de sclavi din Europa. Vom admira Ponta da Piedade, o formatiune spectaculoasa de stanci. In drum spre portul din Sagres veti admira fortareata din secolul XV. Veti ajunge apoi la cel mai sud-vestic punct al Europei, Capul Sf. Vincent.

Turul istoric al regiunii Algarve - Este o excursie complexa in care veti avea ocazia sa vedeti ramasite ale ocuparilor maure si romane, dar si frumoase peisaje montane. Veti vizita castelul si catedrala din Silves, veti urca pe Muntele Monchique pana la Foia, cel mai inalt punct din regiune pentru o degustare de vin si fotografii panoramice. Dupa pranz, veti vizita pitorescul oras Lagos si prima piata de sclavi din Europa, biserica aurita Sf Anton. Veti ajunge la “sfarsitul lumii” –cel mai sud-vestic punct al Europei - unde veti vizita cel mai bine construit far din Europa si in portul pescaresc Balleira. Drumul trece pe langa Fortaleza – locul unde Henry Navigatorul a format scoala de exploratori care a demarat Era Descoperirilor de acum 500 de ani.

Turul zonei de est - Excursia incepe cu vizitarea celui mai important oras din zona si capitala Provinciei, Faro. Veti admira centrul vechi cu cladiri din secolul 13, Capela Oaselor si Biserica Carmo. Urmeaza apoi orasul Olhao, important centru pescaresc si Tavira renumit pentru castelele si bisericile medievale, precumsi pentru faimosul pod roman din secolul 14. Excursia continua cu vizita statiunilor Monte Gordo si Vila Real de Santo Antonio situate la granita cu Spania.

Lisabona - Intrarea in capitala Portugaliei se va face pe faimosul pod suspendat „25 Aprilie” construit deasupra raului Tejo. De pe pod veti putea admira monumentul inchinat lui Isus Mantuitorul ce vegheaza deasupra orasului. Pe parcursul turului de oras veti avea ocazia sa admirati principalele obiective: Turnul Belem – simbolul orasului; Manastirea Jeronimos – arhitectura manuelina, gotic tarziu; Monumentul Descoperirilor Marine; cartierul evreiesc. Timp liber pentru cumparaturi, urmat de un tur in zona Expo’98. Iesirea din Lisabona se va face pe podul Vasco da Gama, cel mai lung pod din Europa. Distanta Albufeira – Lisabona: 260km.

Fatima - Fatima este un binecunoscut centru crestin unde se spuna ca, in anul 1917, Fecioara Maria s-a aratat unor copii de ciobani. Excursia incepe cu vizita satului unde s-a aratat Fecioara. Dupa aceasta vizita, timp liber pentru participarea la slujba de la Basilica Maicii Domnului sau pentru plimbari individuale. Distanta Albufeira – Fatima: 350 km

Sevilla - Capitala Andaluziei, Sevilla este o mostra din splendoarea Spaniei. Celebra pentru arhitectura si istoria sa, Sevilla este un oras modern, cosmopolit a carui vizita nu trebuie ratata. In timpul turului veti admira cladirile construite pentru Expo’ 92, Bazilica Macarena, cartierul evreiesc, Piata Spaniei, Parcul Maria Luisa. Inainte de intoarcerea in Algarve, excursia permite timp liber pentru pranz si vizita individuala a vestiteti catedrale gotice si a Palatului Alcazar. Distanta Albufeira – Sevilla: 230 km

GRUP MINIM

20 persoane. Pentru un grup de 15-19 persoane, pretul se majoreaza cu 35 EURO/ persoana.

Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.


ORAR DE ZBOR (ore locale):

OTOPENI 05:00 LISABONA 07:35// LISABONA 09:45 FARO 10:30

FARO 17:30 LISABONA 1815 // LISABONA 22:15 OTOPENI 04:15


TRANSFERURI DIN PROVINCIE LA AEROPORT/DE LA AEROPORT (minim 2 persoane/transfer).


TERMEN LIMITA DE INSCRIERE:

6 saptamani inaintea datei de plecare

CONDITII FINANCIARE:

TERMENE DE PLATA:

  • 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
  • 60% din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii;
  • 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 20 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

  • 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 65 zile - 45 zile inaintea plecarii;
  • 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 44 zile - 30 zile inaintea plecarii;
  • 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
  • 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


OBSERVATII:

Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de oficialitatile din  Portugalia, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale • Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila.Toti copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual sau trebuie trecuti pe pasaportul parintilor • Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective • Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup • Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau  de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu • Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana • Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii • Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este  calculat pentru un grup minim de aproximativ 25 persoane. La un numar mai mic de participanti, pretul creste proportional • Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.

Seniori Algavre
Seniori Algavre
Seniori Portugalia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media