Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Seniori Estoril si Cascais

Seniori Portugalia / Seniori Estoril si Cascais
Plecari: 04, 11, 18 Mai Plecare din Bucuresti

Desi a fost doar o mica statiune, Estoril a devenit pe parcurs o destinatie preferata de regii exilati ai Europei, printre care si regele Carol al Romaniei, fiind denumita “Riviera Portugheza”. Aici gasim un vestit cazinou, gradini frumoase, terenuri de golf si o atractiva plaja de nisip - Tamariz.

Estoril se afla la doar 15 kilometri distanta de capital tarii, Lisabona. Statiunea a fost resedinta lui Juan de Burbon, pretendent la tronul spaniol la sfarsitul secolului al XX-lea.Din parcul cu palmieri, situat in fara Cazinoului, se ajunge printr-un pasaj subteran la plaja Tamariz, de unde se poate ajunge foarte usor, pe jos, pana la Cascais, traversand mai multe plaje naturale.

Targul de produse artizanale din Estoril este unul dintre cel mai bine organizate evenimente de pe perioada verii, in Portugalia. Un obiectiv extrem de important este Biserica Sfantul Anton din Estoril, ce a fost construita in secolul al XVI-lea pe locul unei cladiri mai vechi; a fost reconstruita dupa cutremurul din 1755, dar a fost din nou grav avariata de un incendiu în 1927. Placutele de azulejos si fatada in stil baroc raman insa intacte. In apropiere, pasionatii de curse cu vehicule motorizate ar putea vizita faimosul Autodrome Estoril, care se afla in umbra muntilor Sintra, la aproximativ 10 km inspre interiorul tarii.


Fosta statiune regala, Cascais are toata stralucirea Estorilului dar nu si reputatia acestuia. Intreaga statiune s-a dezvoltat in jurul vechiului port, cu multe biserici si capele vechi. Remarcabil este Palatul Muzeu Castro Guimaraes cu o impresionanta colectie de carti si Muzeul Marii. Pentru apele sale limpezi şi transparente, regiunea a primit steagul albastru al Uniunii Europene dar frumusetea regiunii convinge calatorul dincolo de cuvinte.


SERVICII INCLUSE:

- Transport cu avionul Bucuresti – Lisabona si retur cu compania TAP Portugal

- transfer aeroport – hotel – aeroport;

- 6 nopti cazare cu mic dejun inclus la hotel / apart 4* in camera dubla standard

- turul orasului Lisabona

- asistenta turistica


NU SUNT INCLUSE IN PRET:

taxele de aeroport: 150 EUR/persoana (pot suferi modificari); asigurarea medicala; asigurarea storno (recomandata), alte servicii decat cele mentionate ca fiind incluse.

PRET/persoana: 499 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 90 euro


Excursie inclusa in pret: TURUL ORASULUI LISABONA (in ziua sosirii)

Excursia dureaza aproximativ 4 ore. Se viziteaza cele mai importante obiective turistice ale orasului: Parcul Edward al VII-lea, Avenida da Liberdade, Piata Rossio, cartierul Alfama cu unica sa Catedrala ce dateaza din secolul al XII-lea si stradutele sale inguste. Se coboara apoi spre raul Tagus si urmeaza cartierul Belem, un loc puternic legat de descoperirile maritime potugheze cu Biserica Dos Jeronimos, o adevarata bijuterie a artei manueline, Turnul Belem si Padrao dos Descobrimentos - monument modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei.


HOTEL APART CLUBE DO LAGO 4* - ESTORIL

Localizare: hotelul are o asezare linistita fiind pe o colina in eleganta statiune Estoril. La 10 minute de mers pe jos de hotel se afla gara Monte Estoril de unde puteti ajunge cu trenul la Lisabona. Orasul Cascais este la 2 km distanta, iar oraşul Sintra, protejat de UNESCO, este la 11 km distanta. Pentru o vacanta mai activa este disponibil un teren de tenis, iar iubitorii de cultura pot vizita Muzeul Regional Portughez al Muzicii, aflat la 2 minute de mers pe jos. Caracteristici hotel: hotelul oferta o piscina in aer liber, amplasata in gradini luxuriante si un centru spa cu piscina interioara si sauna, un centru fitness (acces gratuit), cada cu hidromasaj. Pentru cei ce doresc sa inchirieze masina hotelul are parcare private. Ultima renovare a hotelului a fost facuta in 2011. Hotelul ofera wi-fi gratuit, snack bar la piscina, bar si lobby bar, restaurant. Camerele sunt spatioase si au o chicineta bine utilata (plita electrica, microunde, aparat pentru cafea, frigider). De asemenea camerele au o zona de living cu masa. In camere exista: seif, televizor, telefon, aer conditionat, baie, balcon.

Pagina internet:  http://www.hotelclubedolago.com/en/Utilities/Homepage.aspx

GRUP MINIM

25 persoane. Pentru un grup de 21-24 persoane, pretul se majoreaza cu 30 EURO/ persoana.


ORAR DE ZBOR (ore locale):

OTOPENI 05:00 LISABONA 07:35 // LISABONA 22:15 OTOPENI 04:15 (ore locale)


TRANSFERURI DIN PROVINCIE LA AEROPORT/DE LA AEROPORT (minim 2 persoane/transfer) .


TERMEN LIMITA DE INSCRIERE:

6 saptamani inaintea datei de plecare

CONDITII FINANCIARE:

TERMENE DE PLATA:

  • 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
  • 60% din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii;
  • 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 20 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.


CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

  • 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 65 zile - 45 zile inaintea plecarii;
  • 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 44 zile - 30 zile inaintea plecarii;
  • 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
  • 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

OBSERVATII:

Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de oficialitatile din  Portugalia, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale • Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila.Toti copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual sau trebuie trecuti pe pasaportul parintilor • Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective • Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup • Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau  de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu • Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana • Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii • Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este  calculat pentru un grup minim de aproximativ 25 persoane. La un numar mai mic de participanti, pretul creste proportional • Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.


Seniori Estoril si Cascais
Seniori Estoril si Cascais
Seniori Portugalia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media