Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Seniori Londra - toamna

Seniori Anglia / Seniori Londra - toamna

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

Seniori la LONDRA - toamna
Plecari din Bucuresti: 28 octombrie* si 11 noiembrie 

Pret: 465 EURO (loc in camera dubla) - valabil pentru persoanele peste 55 de ani
Supliment plecare 28 octombrie: 20 EUR/persoana
Supliment pentru persoanele sub 55 ani: 20 EUR/persoana (se aplica doar daca in camera nu exista niciun ocupant peste 55 ani)
Supliment camera single: 180 EUR/persoana/pachet
Reducere a 3-a persoana (adult sau copil) in camera dubla: 10 EUR

SERVICII INCLUSE IN PRET:
- transport avion Bucuresti - Londra si retur cu compania TAROM
- transferuri aeroport - hotel - aeroport
- cazare 4 nopti cu mic dejun continental in Londra la Hotel Ibis Earls Court 3*/similar www.ibis.com
- tur pietonal de jumatate de zi impreuna cu insotitorul de grup (biletele pentru mijloacele de transport in comun nu sunt incluse in pretul pachetului);
- insotitor roman de grup
NU SUNT INCLUSE:
- taxele de aeroport - 140 EURO / persoana
- intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale
- bacsis pentru soferi si ghidul local
- asigurarea medicala si asigurarea storno
GRUP MINIM: 25 persoane - Pentru un numar mai mic de 25 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.

Ziua 1: Intalnire la ora 10:30 pe aeroportul Henri Coanda (Otopensi) cu insotitorul de grup pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Londra (Aeroportul Heathrow). Sosire la Londra la ora 14:05, transfer si cazare la hotel la Hotel Ibis Earls Court 3/similar. Seara va propunem o plimbare pe cele mai cunoscute artere comerciale ale Londrei, Oxford Street si Regent Street, apoi o plimbare cu insotitorul de grup in Leicester Square si Covent Garden sau in alte zone de interes ale orasului. Cazare la Hotel Ibis Earls Court 3*/similar.
Ziua 2: Mic dejun. Dimineata vom participa la un tur pietonal impreuna cu insotitorul de grup si vom cunoaste Londra cu cele mai reprezentative obiective turistice ale sale: Palatul Parlamentului, Orologiul Big Ben, Roata Mileniului - London Eye, Catedrala Westminster Abbey, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Buckingham Palace (deplasarea spre centrul orasului se va face cu mijloacele de transport in comun, costul transportului nu este inclus in pretul pachetului). Seara, plimbare cu insotitorul de grup in Greenwich, zona a metropolei londoneze inscrisa in patrimoniul cultural al lumii si prin care trece meridianul zero al planetei. Tot aici se afla unul din cele mai frumoase parcuri ale Londrei, Observatorul Regal si Muzeul Maritim National. Cazare
Ziua 3: Mic dejun. Dimineata vom participa impreuna cu insotitorul de grup la ceremonia schimbarii garzii la Palatul Buckingham (in functie de datele de organizare), iar dupa-amiaza doritorii vor vizita British Museum (intrarea este gratuita), de asemenea cu insotitorul de grup (nu sunt permise explicatii in interior, decat pentru ghizii locali autorizati). Cazare.
Ziua 4: Mic dejun. Zi libera. Optional va propunem o excursie de o zi la Ofxord, Stratford-upon-Avon si Castelul Warwick cu ghid local si autocar (pret informativ: 85 lire /persoana, minim 25 platitori). Cazare.
Ziua 5: Mic dejun. Transfer la Aeroportul Heathrow in jurul orei 11:30 pentru imbarcare cursa TAROM cu destinatia Bucuresti. Sosire pe aeroportul Otopeni la ora 20:05.
Seniori Londra - toamna
Seniori Londra - toamna
Seniori Anglia:
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Let's socialize
  Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media