Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Seniori Roma

Seniori Italia / Seniori Roma
Plecari: 22 martie (6 zile/5 nopti)

SENIORI la ROMA 

Plecari: 22 martie  (6 zile/5 nopti)
Pret plecare 22.03:
- 399 EURO /loc in camera dubla - valabil pentru persoanele peste 55 de ani
Supliment camera single: 190 EUR/persoana/pachet
Supliment pentru persoanele sub 55 ani: 25 EUR/persoana/pachet (se aplica doar daca in camera nu exista niciun ocupant peste 55 ani)

Nu exista reducere pentru camera tripla sau pentru copil 3-12 ani.
SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul Bucuresti - Roma si retur cu compania TAROM
- 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4* standard local din lantul RAELI www.raelihotels.it sau similar (echivalent 3* standard international)
- transferuri aeroport - hotel - aeroport
- tur de oras de jumatate de zi in Roma cu ghid local
- insotitor roman de grup
NU SUNT INCLUSE IN PRET:
- taxele de aeroport (130 EURO/ persoana, pot suferi modificari) • intrari la obiectivele turistice • excursiile optionale • asigurarea medicala si storno (nu sunt obligatorii dar sunt recomandate) • taxa hoteliera impusa de primaria orasului in valoare de 6 euro/zi/persoana, se achita personal la receptie, la sosire.

Ziua 1 BUCURESTI - ROMA
Intalnire la ora 08:00 dimineata pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) - terminalul Plecari - cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa TAROM cu destinatia Roma. Sosire la Roma la ora locala 11:25. Transfer in oras pentru participarea la un tur cu opriri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Cazare la hotel de 4* standard local sau similar din lantul RAELI www.raelihotels.it (in opinia agentiei echivalent 3* standard international). Dupa-amiaza, timp liber pentru cumparaturi.
Ziua 2 ROMA - vizita optionala la VATICAN
Mic dejun la hotel. Zi dedicata, dupa preferinte, plimbarii in cartierul Trastevere, un cartier tipic roman, cu strazi inguste si case medievale sau optional se poate organiza vizitarea Bisericii San Pietro si a Muzeelor Vaticanului, unde se afla expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci.
Ziua 3 ROMA - FLORENTA - ROMA (excursie optionala)
Mic dejun matinal la hotel, urmat de excursie optionala de o zi la Florenta, unde vom vizita (tur pietonal) Piazza della Signoria, Catedrala Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio. In incheierea turului de oras, in functie de timpul ramas disponibil se pot vizita Palazzo Vecchio sau una dintre numeroasele galerii de arta ale orasului. Dupa amiaza intoarcere la Roma.
Ziua 4 Excursie in Insula CAPRI (optional)
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Insula Capri, cu o scurta oprire in portul din Napoli. Excursia dureaza o zi si cuprinde transport cu autocarul, bilete dus-intors pentru ferryboat si insotitor de grup. Alternativ, daca vremea nu permite efectuarea acestei excursii, va puteti plimba pe aleile parcului Villa Borghese din Roma sau pe strazile din centrul vechi al orasului.
Ziua 5 Zi libera in ROMA sau excursie la TIVOLI (optional)
Mic dejun la hotel. Plimbare cu insotitorul de grup pe eleganta Via Condotti, Piazza Spagna, Fontana di Trevi, Pantheon, Piazza Navona. Dupa amiaza va puteti delecta cu deliciile oferite de unul dintre restaurantele locale. Optional excursie la Gradinile Tivoli.
Ziua 6 ROMA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti, decolare la ora locala 12:10. Sosire la Bucuresti la ora 15:25.
Seniori Roma
Seniori Roma
Seniori Italia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media