Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

PIATA DE CRACIUN KOLN & BONN

Shopping Germania / PIATA DE CRACIUN KOLN & BONN
PIATA DE CRACIUN KOLN & BONN
Transport Avion LUFTHANSA | 4 zile | de la 299 Euro

Date de plecare: 28 noiembrie
In fiecare an, centrul istoric din Koln este invaluit de atmosfera magica a Pietelor de Craciun si de festivitati care anunta venirea Craciunului. Cand targul de Craciun isi deschide portile langa Dom, in ultima zi de luni inainte de Advent, milioane de vizitatori din intreaga lume vin sa se bucure de atmosfera de sarbatoare si de minunatele cadouri de Craciun puse la vanzare in celebrele casute din lemn "Buden" .
Piata de Craciun principala este amenajata in fata Catedralei din Koln, binecunoscutul Dom, iar cea mai veche piata de Craciun o gasiti in inima zonei de shopping la Neumarkt - piata principala o orasului. Pe malul Rinului, in port, intalnim Harbour Christmas Market si nu uitati sa faceti o vizita la Muzeul Ciocolatei Lindt. O alta atractie in aceasta perioada este Piata de Craciun Plutitoare amenajata la bordul celui mai mare vas de croaziera de pe Rin.

28 Noiembrie Bucuresti - Koln
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 13:45 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul DIRECT al Companiei LUFTHANSA LH3081 cu destinatia Duseldorf. Decolare la ora 15:45. Sosire la Duseldorf la ora 17:20. Transfer la hotel in Koln (45km). Cazare hotel Mercure Severinshof City 4* Koln situat central sau similar.
29 Noiembrie Koln - Tur de oras & Piata de Craciun
Mic dejun. Suntem in Koln, al patrulea oras ca marime din Germania, fondat de catre romani cu 2000 de ani in urma si numit de acestia "Colonia Claudia Ara Aggrippinensium", fiind astfel unul dintre cele mai vechi orase din Germania. Tur de oras cu ghid local. Vom admira cea mai mare catedrala gotica din Nordul Europei si una din cele mai mari catedrale gotice din lume, a carei constructie a fost inceputa in sec. XIII si a durat 632 ani. Cu o inaltime a turnurilor de 157 m, avand cea mai mare fatada de biserica lume, catedrala din Koln a fost desemnata monument al patrimoniului mondial UNESCO. Despre catedrala din Koln se spune ca este o capodopera a creativitatii geniului uman, un exemplu pur de arhitectura gotica, o priveliste incantatoare pentru orice privire. Se mai pot admira: Bisericile Romane, Primaria, Portile orasului, Overstolzenhaus - o casa romanica din sec XIII dar si partea moderna o orasului: Rheinauhafen, Turnul triunghiular, Hansahochhaus - cel mai inalt zgarienori din Europa la data constructiei sale in 1920. Dupa turul de oras, deplasare pietonala cu insotitorul de grup pentru Vizitarea Pietelor de Craciun din Koln. Vom incepe cu principala piata de Craciun amenajata in fata Catedralei, apoi vom face o incursiune in timp vizitand cea mai veche piata de Craciun din Neumarkt pentru ca pana la sfarsitul zilei sa vizionam si piata de Craciun de pe malurile Rinului inclusiv Piata de Craciun plutitoare. Nu ratati o vizita la Muzeul Ciocolatei Lindt. Cazare hotel Mercure Severinshof City 4* Koln situat central sau similar.
30 Noiembrie Excursie la Bonn cu tur de oras si vizitarea Pietei de Craciun
Mic dejun. Dimineata, timp liber la dispozitie in Koln sau plimbari pietonale cu insotitorul de grup. Dupa amiaza, Excursie la Bonn. Vom incepe cu un tur de oras unde vom putea vizita casa natala a lui Beethoven, vechea primarie construita in 1737 in stil rococo sau Basilica din Bonn, una dintre cele mai vechi biserici din Germania, construita in sec. XI - XIII. Continuam cu vizitarea Pietei de Craciun din Bonn. In fiecare an, Piata de Craciun din Bonn invaluieste intr-o atmosfera festiva Munsterplatz si Bottlerplatz. Atmosfera de sarbatoare se simte si pe Windeckstrasse, continuand cu Vivatsgasse pana la Friedensplatz si Poststrasse. Fara doar si poate, Munsterplatz ramane atractia principala, unde fatadele feeric luminate se reflecta peste casutele din lemn cu cadouri de Craciun. Intoarcere la Koln. Cazare hotel Mercure Severinshof City 4* Koln situat central sau similar.
01 Decembrie Koln - Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroportul din Duseldorf pentru imbarcare pe zborul DIRECT al Companiei LUFTHANSA LH3080 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 11:35, sosire la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 15:05. Sfarsitul pachetului de servicii.
Tarife (calculate pentru un grup de 25 platitori)
Supliment grup 20-24 platitori: 15 Euro/persoana
- 299 Euro adult loc in camera dubla
- 199 Euro copil 2-11,99 ani cu doi adulti
- 395 Euro adult loc in camera single

Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti - Duseldorf - Bucuresti, zbor direct compania Lufthansa
- 3 nopti cazare cu mic dejun hotel Mercure Severinshof City 4* Koln sau similar
- Transferuri aeroport - hotel - aeroport
- Tur de oras Koln cu autocar si ghid local
- Tururi pietonale cu insotitorul de grup si vizitarea Pietelor de Craciun din Koln
- Excursie la Bonn cu tur de oras si vizita la Piata de Craciun
- Insotitor roman de grup
Servicii neincluse:
- Taxele de aeroport si combustibil: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 10 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice
Transferuri gratuite din orasele (ore informative):
Constanta:Sala Sporturilor08:30
Medgidia:Petrom Centura09:00
Cernavoda:Gara09:30
Fetesti:Petrom iesire autostrada09:45
Slobozia:Petrom iesire spre Braila10:30
Brasov:Petrom Calea Bucuresti09:30
Campina:OMV11:00
Ploiesti:Gara de sud11:30
PIATA DE CRACIUN KOLN & BONN
PIATA DE CRACIUN KOLN & BONN
Shopping Germania:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media