Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

PIATA DE CRACIUN MUNCHEN

Shopping Germania / PIATA DE CRACIUN MUNCHEN

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

PIATA DE CRACIUN MUNCHEN
Transport Avion LUFTHANSA | 4 zile | de la 240 Euro
28 Noiembrie - 01 Decembrie
O traditie veche de secole reinvie in fiecare an in preajma Craciunului. De la jumatatea lunii noiembrie, odata cu inceperea Adventului, care reprezinta perioada de pregatire pentru marea sarbatoare a Nasterii Domnului, se deschid "pietele Pruncului Iisus" sau "Christkindlmarkt". Aceasta traditie care a luat nastere in tarile germanice pe vremea cavalerilor Teutoni se pastreaza inca vie, oferind tuturor posibilitatea de a trai si de a simti magia Sarbatorilor. Odata cu Reforma lui Martin Luther au luat nastere noi traditii referitoare la oferirea darurilor de Craciun, acesta sugerand ca orice copil primeste daruri de la Pruncul Iisus.
Pietele de Craciun sunt experiente incantatoare pentru fiecare dintre noi, oferind tuturor vizitatorilor o desfatare a simturilor, patrunzand pana in adancul sufletului.

28 Noiembrie Bucuresti - Munchen
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:35 pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa LH1657 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 06:35 si aterizare la Munchen la ora 07:45. Intalnire cu ghidul local si transfer in oras pentru Tur de oras Munchen - capitala Bavariei: Marienplatz, Primaria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul National, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz, etc. Continuam turul cu vizitarea Castelului Nymphenburg (biletul de intrare se achita la fata locului). Transfer la hotel si cazare. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Comfort Munchen Ost 3* sau similar. Detalii pe www.comfort-hotel-muenchen.de
29 Noiembrie Munchen - Piata de Craciun
Mic dejun. Zi libera pentru Vizitarea Pietei de Craciun din Munchen care se organizeaza anual in Marienplatz - Piata Primariei. Aceasta piata de Craciun este la fel de veche precum berariile pentru care Munchen-ul este renumit si este una dintre cele mai frumoase Piete de Craciun din Germania. Privelistea este spectaculoasa, avand in prim-plan uimitoarea cladire a Primariei, la baza careia se desfasoara toata frumusetea Bavariei, reprezentata de micii comercianti care va ofera o mare varietate de produse traditionale. Cazare hotel Comfort Munchen Ost 3* sau similar.
30 Noiembrie Castelele Bavariei: Neuschwanstein & Hohenschwangau
Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau optional Excursie la Castelele Bavariei. Pentru inceput vom vizita Castelul Neuschwanstein, care este unul dintre cele mai renumite atractii turistice din Bavaria si Germania. Americanii de la Disney s-au inspirat din acest palat cand au creat Castelul Frumoasei Adormite. Continuam apoi cu vizitarea Castelului Hohenschwangau, locul unde si-a petrecut copilaria Ludovic al II-lea. Tarif: 75 Euro/persoana, minim 20 platitori si include: trasport autocar local, biletele de intrare la ambele castele (tur ghidat), taxa de rezervare, insotitor de grup. Intoarcere la hotel. Cazare hotel Comfort Munchen Ost 3* sau similar.
01 Decembrie Munchen - Bucuresti
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Transfer la aeroportul din Munchen pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa LH1654 cu decolare la ora 15:20 si aterizare la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda la ora 18:20. Sfarsitul pachetului de servicii.
Tarife (calculate pentru un grup de 25 platitori)
- 240 Euro adult loc in camera dubla
- 140 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti
- 312 Euro adult loc in camera single

Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti - Munchen - Bucuresti, compania LUFTHANSA
- 3 nopti cazare cu mic dejun hotel Comfort Munchen Ost 3*
- Tur de oras Munchen cu ghid local
- Vizitarea Pietei de Craciun din Munchen
- Transferuri aeroport - hotel - aeroport
- Insotitor roman de grup
Servicii neincluse:
- Taxele de aeroport si combustibil: 145 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice .
PIATA DE CRACIUN MUNCHEN
PIATA DE CRACIUN MUNCHEN
Shopping Germania:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media