Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Shopping de Craciun la Paris

Shopping Franta / Shopping de Craciun la Paris
PIATA DE CRACIUN PARIS
Transport Avion AIR FRANCE| 4 zile | de la 299 Euro
Date de plecare: 28 noiembrie
"Capitala Luminilor" isi deschide portile de Craciun pe tot teritoriul, din Saint-Germain-des-Pres si pana la DisneyLand. Astfel ca, fie optezi pentru o "simpla" plimbare pe Champs Elysees, fie vizitezi pietele de Craciun: LArche de Noel a la Defense , deschisa in cartierul cu acelasi nume, Place Saint Sulpice, unde poti vizita Satul lui Mos Craciun. Personaje de iarna te asteapta pana pe 24 decembrie si la Place Saint Germain des Pres.
Nimic nu este mai incantator decat festivitatea aprinderii luminilor de Craciun pe Champ Elysees, un eveniment transmis in direct de televiziuni in intreaga lume si la care participa personalitati importante din Franta si invitati de peste hotare. Copacii de pe Champ Elysees sunt acoperiti cu ghirlande si beteala, iar Turnul Eiffel feeric luminat domina atmosfera de sarbatoare.
Vino si tu la Paris si fii martor la aprinderea luminilor pe Champ Elysees!

28 Noiembrie Bucuresti - Paris
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda-OTOPENI, ora 05:15 pentru imbarcare cursa Companiei Air France AF1089 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 07:15. Sosire in Paris la ora 09:30. Tur panoramic Paris. Parisul este considerat de multi turisti cel mai frumos oras al Europei; vor putea fi admirate: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysees, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier si Domul Invalizilor. Transfer la hotel. Dupa amiaza, vizitarea Pietei de Craciun de pe Champ Elysees impreuna cu insotitorul de grup . Cazare la hotel Ibis Berthier 3* sau similar.
29 Noiembrie Paris - Versailles
Mic dejun. Excursie optionala la castelul Versailles cu ghid local. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17km de Paris. Atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Fantana Latona, Orangeria cu sera de maslini si portocali a palatului. Seara, deplasare la Turnul Eiffel - feeric luminat si imbracat in haine de sarbatoare. Optional, Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere panormica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National DOrsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin. (Durata: 1 ora). Cazare la hotel Ibis Berthier 3* sau similar.
30 Noiembrie PARIS - MUZEUL LOUVRE
Mic dejun. Deplasare cu metroul in cartierul Montmartre. Tur pietonal cu insotitorul de grup in Montmartre pe minunatele stradute catre Bazilica Sacre Coeur. Se viziteaza apoi Piata Pictorilor si Zona de Suveniruri. Dupa pranz, optional, Vizitarea Muzeului Louvre. Muzeul gazduieste impresionante colectii de arta egipteana, orientala, greceasca si romana, picturi, sculpturi si gravuri din epoca medievala si pana la 1850. Puteti admira in jur Piramida de sticla, fostul palat, Arcul de triumf al Caruselului, Gradinile Tuileries si Cafe Marly - renumitul loc de intalnire la Louvre. O experienta unica pentru fiecare. Spre seara, vizitarea Pietei de Craciun din La Defence, intinsa pe o suprafata de peste 10.000 m2. Cazare la hotel Ibis Berthier 3* sau similar.
01 Decembrie PARIS - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Ora 12:00 eliberarea camerelor de hotel. Deplasare cu insotitorul de grup pentru vizitarea Pietei de Craciun din Place dItalie. Transfer la aeroportul Charles de Gaulle pentru imbarcare pe zborul Companiei AIR FRANCE AF 1088 catre Bucuresti. Decolare la ora 19:00; aterizare in Bucuresti la ora 22:50.
Tarife (calculate pentru un grup de 25 platitori)
- 299 Euro adult loc in camera dubla
- 259 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti
- 386 Euro adult loc in camera single

Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti - Paris si retur, Compania Air France
- 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel IBIS BERTHIER 3* sau similar
- Transferuri cu autocarul aeroport - hotel - aeroport
- Tur de oras panoramic al Parisului de 1/2 de zi
- Tururi pietonale cu insotitorul de grup
- Vizitarea Pietelor de Craciun
- Insotitor roman de grup
Servicii neincluse:
- Taxele de aeroport si combustibil: 140 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale
Excursii optionale Tarife valabile pentru minim 20 de participanti:
- Vizitarea Muzeului Louvre: 25 Euro/persoana si include: rezervare la muzeu, bilet de intrare, ghid autorizat
- Croaziera pe Sena: 13 Euro/persoana
- Excursie la castelul Versailles: 45 Euro/persoana si include: rezervare la castel, bilet RER, intrare castel, ghid autorizat
Transferuri gratuite din orasele (ore informative):
Constanta:Sala Sporturilor01:30
Medgidia:Petrom Centura02:00
Cernavoda:Gara02:30
Fetesti:Petrom iesire autostrada02:45
Slobozia:Petrom iesire spre Braila03:30
Brasov:Petrom Calea Bucuresti02:30
Campina:OMV04:00
Ploiesti:Gara de sud04:30
Nota: Transferul de retur se face la ora 00:30
Shopping de Craciun la Paris
Shopping de Craciun la Paris
Shopping Franta:
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Let's socialize
  Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media