Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Shopping de Craciun la Praga avion

Shopping Cehia / Shopping de Craciun la Praga avion
PIATA DE CRACIUN PRAGA
Transport Avion CSA | 4 zile | de la 199 Euro
Date de plecare: 28 noiembrie, 05 decembrie
Colinde, beteala, cozonac. Felicitari, artificii, luminite. Iar lista cu micile minunatii care tes atmosfera magica din jurul Craciunului poate continua. Descopera-le anul acesta intr-un decor de basm: in inima Pragai, orasul minunilor. Aici, Craciunul este asteptat in fiecare an inca de la inceputul lunii decembrie in fascinantele piete de Craciun. Cea mai mare si mai frumoasa dintre ele este piata aflata in inima Orasului Vechi. Acolo, un brad urias este adus an de an din muntii Sumava, iar la lasarea serii, o perdea de lumina il imbraca, spre deliciul trecatorilor.
Ce loc sa fie mai potrivit decat Piata Veche a Pragai ca sa simtiti spiritul Craciunului, alaturi de familie ? Orasul rasuna de muzica de sarbatoare. Biserici sau foste manastiri sunt transformate in sali pentru concerte de colinde, de orga sau simfonice. Cei mici vor fi incantati sa se infrupte din gustoasele truhlik (produse de patiserie), iar doamnele si domnii se vor delecta cu un pahar de vin fiert sau lichior cald de miere, in timp ce fierarul le faureste un suvenir unic, sa le aminteasca mereu de acel Craciun. Bineinteles, celelalte suveniruri traditionale din lemn, lumanarile decorative, ornamentele pentru Craciun va vor face alegerea mult mai grea cand veti dori sa cumparati cadouri pentru prietenii de-acasa.

Ziua 1 Bucuresti - Praga
Prezentare la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 13:35 pentru imbarcare cursa CSA OK803 Bucuresti - Praga cu decolare la ora 15:35. Sosirea la Praga la ora 16:30. Dupa recuperarea bagajelor, intalnire cu ghidul local, vorbitor de limba romana, pentru transfer in oras. Continuam cu turul panoramic si pietonal al "orasului de aur": Castelul Praghez, cel mai vizitat obiectiv turistic din oras si cel mai mare castel medieval din lume, Catedrala Sf. Vitus care se afla in interiorul castelului este cel mai important lacas religios si contine mormintele fostilor regi ai Cehiei. De asemenea, vom putea admira podul Carol, monument simbolic al orasului care dateaza din anul 1400, precum si repere ale orasului modern: Piata Wenceslas, Opera, Muzeul National si Teatrul National. Dupa turul de oras, transfer la hotel. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Clarion Congress 4*. Detalii pe www.cchp.cz
Ziua 2 Praga - Orasul de Aur & Piata de Craciun
Mic dejun. Astazi va sugeram Vizitarea Pietei de Craciun Praga. Aceste piete sunt ingredientele de baza pentru crearea atmosferei magice a sarbatorilor de iarna. Principalele piete de Craciun sunt organizate in Piata Primariei si in Piata Wenceslas si sunt deschise toata luna decembrie. Profitati de aceasta ocazie pentru a procura minunate cadouri de Craciun pe care sa le oferiti apoi celor dragi. Seara, optional, Cina traditionala cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu - cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare hotel Clarion Congress 4*.
Ziua 3 Karlovy Vary
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Praga sau optional, excursie la Karlovy Vary. Karlovy Vary este una dintre cele mai renumite statiuni balneoclimaterice, dar si un oras cu o arhitectura deosebita, vestit pentru izvoarele sale cu ape termale si lucrarile mestesugaresti din portelan si ceramica. Intoarcere la Praga. Seara, optional, croaziera cu cina pe raul Vltava. Cazare hotel Clarion Congress 4*.
Ziua 4 Praga - Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Praga pentru imbarcare cursa CSA OK802 cu decolare la ora 12:05. Sosire in Bucuresti la ora 14:55. Sfaristul pachetului de servicii.
Tarife (calculate pentru un grup de 30 platitori)
- 199 Euro adult loc in camera dubla
- 136 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti
- 262 Euro adult loc in camera single

Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti - Praga - Bucuresti compania CSA
- 3 nopti cazare cu mic dejun bufet la Hotel Clarion Congress 4*
- Tur de oras de 1/2 zi in Praga cu ghid local de limba romana
- Transferuri aeroport - hotel - aeroport
- Asistenta turistica in limba romana
Servicii neincluse:
- Taxele de aeroport si combustibil: 100 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice
- Excursiile optionale
Tarife informative excursii optionale:
- Croaziera cu cina bufet pe Vltava: 25 euro /adult, 20 euro/copil 3-11 ani, GRATUIT copil 0-2,99 ani
Include: 2 ore croaziera, cina bufet, aperitiv, 1 bautura, muzica live acordionist (fara transfer, tarife valabile pentru minim 25 de participanti)
- Cina traditionala cu spectacol folcloric live: 30 euro/adult, 25 euro /copil 6-11ani, GRATUIT copil 0-5,99 ani
Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live (Transfer cca: 10 Euro/persoana, tarife valabile pentru minim 25 de participanti)
- Excursie de 1 zi la Karlovy Vary: 45 euro/adult, 35 euro/copii 2-12 ani si include: transport autocar, ghid local de limba romana (Tarife valabile pentru minim 25 de participanti)
Pentru mai putin de 25 de participanti, tarifele se recalculeaza
Shopping de Craciun la Praga avion
Shopping de Craciun la Praga avion
Shopping Cehia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media