Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Barcelona Madrid Valencia + Coasta de Azur 11 zile

Turism Social Spania / Circuit Barcelona Madrid Valencia + Coasta de Azur 11 zile

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

EXCURSIE pentru SENIORI - TURISM SOCIAL (pot participa si persoane care au varsta sub 55 de ani)

ZIUA 1
-Miercuri, ora 06.15 -prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR -gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare pe traseul Pitesti- Sibiu-Arad. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi). Cazare in zona Budapesta - Gyor.
ZIUA 2
(mic dejun). Deplasare la Viena.Turul Ringului Vienez cu autocarul: Opera, Palatul Hofburg, Muzeul de Arta, Parlamentul, Primaria, Burgtheater, Universitatea. Timp liber (o ora). Cazare in zona Venetia - Padova.
ZIUA 3
(mic dejun). In Venetia (2 ore), deplasare cu vaporasul (Piata Tronchetto, Canal Giudeca, Piata San Marco si retur). Vizita: Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto.Ora 12 -plecare la Verona, vizita (o ora): balconul Julietei, Piata Bra si Arena Romana. Deplasare la Milano, vizita (90 min): Piata Operei "Scala", Statuia Leonardo da Vinci, Galeriile "Vitorio Emanuele" si exterior Domul si Castelul Sforzesco. Cazare in zona Savona.
ZIUA 4
(mic dejun). In Monaco (o ora) vizita (din exterior) Catedrala si Palatul Princiar. Deplasare pe autostrada si vizita Coasta de Azur.In Nisa (o ora) pt. Promenade des Anglais (Hotel Negresco).In Cannes (o ora) pentru Palatul Festivalurilor (exterior) si B.dul Croisette.
Cina si cazare in Costa Brava / Maresme.
ZIUA 5
(mic dejun si pranz). Excursie de 1/2 zi la Figueres-vizita (plata la intrare) muzeul si casa memoriala Salvator Dali. Dupa pranz excursie de 1/2 de zi pe Costa Brava/Maresme,in statiunile:Blanes, Loret de Mar si Calella. Cina si cazare in Costa Brava / Maresme.
ZIUA 6
(mic dejun si pranz). Optional (40 euro - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau50 euro - daca se achita in excursie),excursie de o zi la M-tirea Monseratt (statuia Fecioarei Maria) si Turul Andorrei pe ruta Berga-Cerdanya-Martinet-Arcavel-capitala Andorra La Vella (popas 2 ore-shopping)-Soldeu-Puigcerda-Berga. Cina si cazare in Costa Brava / Maresme.
ZIUA 7
(mic dejun si pranz). Excursie de o zi la Barcelona-tur pe traseul: Portul Olimpic, casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic, Piata Cataloniei, apoi vizita (plata la intrare) Sagrada Familia si Acvariul. Timp liber-shopping. Ora 19-deplasare cu autocarul la hotel. Cina si cazare in Costa Brava / Maresme.
ZIUA 8
(mic dejun si pranz).Optional (45 euro-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau55 euro-daca se achita in excursie), excursie la Valencia-vizita centrul istoric (o ora) si complexul (plata la intrare) numit orasul artelor si stiintelor. Cina si cazare in Costa Brava / Maresme.
ZIUA 9
-Joi (mic dejun si pranz).Timp liber. Optional (60 euro-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 75 euro-daca se achita in excursie),excursie (de la ora 21) la Madrid. Cina si cazare in Costa Brava/Maresme.
ZIUA 10
(mic dejun si pranz). Sosire in Madrid, vineri, aprox. ora 6- tur cu autocarul pe traseul: Gara Atocha, Puerta del Sol, Castiliana, Catedrala Nuestra Segnora,Palatul Regal,pietele:Spaniei, Orientului si de Toros, apoi vizita (plata la intrare) Muzeul Prado si Palatul Regal. Timp liber in centru. Ora 14-plecare. Popas (30min) in Zaragoza. Cina si cazare in Costa Brava / Maresme.
ZIUA 11
- Sambata. Timp liber. Transfer la aeroport. Decolare din Barcelona la ora 19.10. Sosire-Baneasa, ora 23.15.

PRET (include: excursie de o zi, 2 excursii de 1/2 zi +pensiune completa cu apa si vin): 435 euro.
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 235 euro. La inscriere se achita minim 200 euro.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 euro.
Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE :
- servicii ghid roman;
- o excursie de o zi (ziua 7) si 2 excursii de 1/2 zi (ziua 5);
- 7 cazari cu pensiune completa si bauturi (vin si apa) in hotel de 4****;
- 3 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2** (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ;
- transport cu autocar 2**cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
- 1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg ;
- transport avion Barcelona - Bucuresti, transfer aeroport-hotel-aeroport si taxe aeroport.
Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
Obs.-in zilele cu excursii optionale masa se asigura la pachet.
Hotel Amaika / Astoria Park / Royal Star / Calella Palace / Royal Sun / Caprici Verdi sau similar 4 **** - situat in Costa Brava/Maresme. Nominalizarea hotelului se va face pana in 31.03.2012.
Circuit Barcelona Madrid Valencia + Coasta de Azur 11 zile
Circuit Barcelona Madrid Valencia + Coasta de Azur 11 zile
Turism Social Spania:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media