Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Costa del Sol + Coasta de Azur 13 zile

Turism Social Spania / Circuit Costa del Sol + Coasta de Azur 13 zile

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

EXCURSIE pentru SENIORI - TURISM SOCIAL (pot participa si persoane care au varsta sub 55 de ani)

ZIUA 1
-Luni, ora 06.15 -prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR -gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare pe traseul Pitesti- Sibiu-Arad. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi). Cazare in zona Budapesta - Gyor.
ZIUA 2
(mic dejun). Deplasare la Viena.Turul Ringului Vienez cu autocarul: Opera, Palatul Hofburg, Muzeul de Arta, Parlamentul, Primaria, Burgtheater, Universitatea. Timp liber (o ora). Cazare in zona Venetia - Padova.
ZIUA 3
(mic dejun). In Venetia (2 ore), deplasare cu vaporasul (Piata Tronchetto, Canal Giudeca, Piata San Marco si retur). Se viziteaza : Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. Ora 12-plecare la Verona unde se viziteaza (o ora): balconul Julietei, Piata Bra si Arena Romana. Deplasare la Milano, vizita (90 min): Piata Operei "Scala", Statuia Leonardo da Vinci, Galeriile "Vitorio Emanuele" si exterior Domul si Castelul Sforzesco. Cazare in zona Savona.
ZIUA 4
(mic dejun). In Monaco (o ora) vizita (din exterior) Catedrala si Palatul Princiar. Deplasare pe autostrada si vizita Coasta de Azur.In Nisa (o ora) pt. Promenade des Anglais (Hotel Negresco).In Cannes (o ora) pentru Palatul Festivalurilor (exterior) si B.dul Croisette. Cazare in Costa Brava / Maresme.
ZIUA 5
(mic dejun). Tur Barcelona cu autocarul pe traseul: Portul Olimpic, casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic, Piata Cataloniei cu popas o ora la Sagrada Familia. Timp liber-sugestii: shopping, plimbare pietonala pe Ramblas, Muzeul Picasso, Parcul Guel. Ora 16-deplasare spre Valencia. Cazare pe Riviera Valenciei.
ZIUA 6
(mic dejun). In Valencia - vizita orasul artelor si stiintelor. Popas in Alicante. In Malaga-tur by night (inclus in pret) in zona centrala. Cina si cazare in Costa del Sol.
ZIUA 7
(mic dejun si pranz). Excursie (inclusa in pret) de 1/2 de zi la Costa del Sol, in statiunile Marbella si Torremolinos. Dupa pranz, excursie (inclusa in pret) de 1/2 zi la Malaga. Cina si cazare in Costa del Sol.
ZIUA 8
(mic dejun si pranz). Optional (40 euro - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 50 euro - daca se achita in excursie), excursie (biletele de intrare se platesc in Spania) la Sevilia (se viziteaza : Catedrala, Mormantul lui Cristofor Columb, Giralda-vechiul minaret, Piata Spaniei) si Cordoba (vizita moscheea catedrala Mezquita-unica in lume). Cina si cazare in Costa del Sol.
ZIUA 9
(mic dejun si pranz). Optional (35 euro - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau45 euro - daca se achita in excursie), excursie la Granada-vizita (bilet intrare aprox. 8 euro) Complexul Alhambra (Fortareata Alcazaba, Palatul lui Carol al V-lea, Medina, Gradinile si Palatul Generalife). Cina si cazare in Costa del Sol.
ZIUA 10
(mic dejun si pranz). Optional (30 euro - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau40 euro - daca se achita in excursie), excursie in Gibraltar -popas (90 min), apoi se ramane in Gibraltar sau optional (90 euro-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 110 euro-daca se achita in excursie) excursie la Tanger (Maroc)-tur (2 ore) cu autocar si ghid local, apoi shopping. Seara, toti turistii (din Gibraltar si Maroc)-deplasare cu autocarul la hotel. Cina si cazare in Costa del Sol.
ZIUA 11
-joi (mic dejun si pranz).Timp liber sau optional (65 euro-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 80 euro-daca se achita in excursie),excursie (de la ora 21) la Madrid. Cina si cazare in Costa del Sol.
ZIUA 12
(mic dejun si pranz la pachet). Sosire in Madrid, vineri, aprox. ora 6- tur cu autocarul pe traseul: Gara Atocha, Puerta del Sol, Castiliana, Catedrala Nuestra Segnora, Palatul Regal, pietele: Spaniei, Orientului si de Toros, apoi se viziteaza(plata la intrare) Muzeul Prado si Palatul Regal. Timp liber in centru. Ora 14-plecare din Madrid. Cina si cazare in Costa del Sol.
ZIUA 13
- Sambata. Timp liber. Transfer la aeroport. Decolare din Malaga, ora 18.45. Sosire la Baneasa, ora 23.30.

Pret (include: tur by night, 2 excursii de 1/2 zi si pensiune completa cu apa si vin): 495 euro.
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 270 euro.
La inscriere se achita minim 200 euro.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 euro.
Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE :
- servicii ghid roman;
- 2 excursii de 1/2 zi (ziua 7) si tur by night (ziua 6);
- 7 cazari cu pensiune completa si bauturi (vin si apa) in hotel de 4**** pe Costa del Sol;
- 5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2** (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ;
- transport cu autocar 2**cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
- 1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg ;
- transport avion Malaga - Bucuresti, transfer aeroport-hotel-aeroport si taxe aeroport.
Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
Obs.-in zilele cu excursii optionale masa se asigura la pachet.
Circuit Costa del Sol + Coasta de Azur 13 zile
Circuit Costa del Sol + Coasta de Azur 13 zile
Turism Social Spania:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media