Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Turism Social Madeira

Turism Social Portugalia / Turism Social Madeira
Plecari: 03, 10, 17, 24 aprilie + 15*, 29 mai
Program Social MADEIRA 
Servicii incluse :
- bilet avion TAP PORTUGAL / Bucuresti-Lisabona-Madeira si retur;
- 6 nopti cazare cu demipensiune (un pahar de apa si un pahar de vin) la hotel OCEAN GARDENS 4* (www.oceangardenshotel.com);
- transfer aeroport-hotel-aeroport;
- asistenta locala limba engleza.
Nu sunt incluse :
- taxele de aeroport valabile in ziua emiterii biletelor de avion (aprox 125 euro/pers);
- intrarile la obiectivele turistice care nu sunt incluse in pret;
- excursiile optionale;
- asigurarea de sanatate si asigurarea storno;
- bacsisurile pentru ghizi si soferi (obligatorii - se achita local);
- late check-out 39 euro/persoana.
Orar de zbor
Bucuresti Otopeni: 05:55 Lisabona 08:20 / Lisabona 11:00 Madeira 12:45
Madeira 18:40 Lisabona 20:15 / Lisabona 23:10 Bucuresti Otopeni 05:10
Pret/persoana in camera dubla: 565 euro
Supliment single: 135 euro
Date de plecare:
Aprilie: 03, 10, 17, 24
Mai 2013: 15*, 29
*Pentru acesta plecare se achita un supliment de 60 euro/pers.


Ziua 1. Bucuresti - Madeira
Prezentare la aeroportul din Otopeni pentru imbarcare cursa Tap Portugal spre Madeira. Decolare la ora 05:00 si aterizare in Lisabona la ora 07:25. Plecare din Lisabona la ora 11:00 si aterizare in Funchal la ora 12:45. Dupa preluarea bagajelor va veti intalni cu ghidul local pentru transfer la hotel pentru cazare la hotel OCEAN GARDENS4*. Timp liber sau optional tur de oras Funchal si Gradina Botanica. Veti vizita piata locala unde veti vedea locuitorii insulei imbracati in costume traditionale, vanzand flori si produse locale. Veti mai vizita si o fabrica de dantela. La sfarsitul vizitei va veti opri la Gradina Botanica fondata in 1960, cu foarte multe specii endemice. La finalul turului veti avea o degustare de vinuri la "Sao Francisco". Tarif informativ: 30 euro/persoana (min 15 persoane)
Ziua 2. Madeira
Mic dejun. Timp liber sau optional, excursie la Porto Moniz. In acest tur veti admira cele mai frumoase peisaje ale insulei. Prima oprire este la Varful "Da Torre" pentru minunatele privelisti. Ne vom opri intr-un sat pescaresc "Camera de Lobos", pictat de insusi Winston Churchil. Veti urca pana la Cabo Gira, a doua faleza ca marime din Europa - se afla intre doua vai de rau care se varsa in Oceanul Atlantic. Vom continua apoi spre Porto Moniz, un mic sat renumit pentru mici lacuri naturale formate in rocile vulcanice, unde se poate face si baie. Aici veti lua si pranzul la o taverna. Tarif informativ: 60 euro (minim 15 persoane).
Tariful include: transport cu autocarul, ghid local vorbitor de limba engleza si pranz.
Ziua 3. Madeira
Mic dejun. Timp liber pentru plimbare pe cont propriu prin oras sau relaxare. Seara puteti opta pentru o cina traditionala cu program special. Felul principal este "Espetada", facuta din bucati mari de carne de vita frecate in usturoi si sare cu ierburi aromatice. Tarif informativ: 39 euro (minim 15 persoane).
Tariful include: transport cu autocarul, cina si program folcloric.
Ziua 4. Madeira
Mic dejun. Timp liber pentru odihna sau optional, excursie la Santana - sat tipic portughez, casele au acoperisul din stuf. Va veti opri prima data la Terreiri da Luta pentru a vedea monumentul "Nossa Senhorada Paz" - Doamna Pacii. Oprire si la Pico de Arieiro - al treilea varf ca inaltime din Madeira (1.818m).
Dupa vizita satului Santana veti lua pranzul la un restaurant local. Inainte de a va intoarce la hotel, oprire la Ponta da Sao Lourenco - unul dintre ultimele locuri aproape neatinse din Europa. Situat �n partea de est a insulei, acesta este locul care ofera o combinatie fantastica de pietre si mare. Intoarcere la hotel. Tarif informativ: 55 euro/persoana (minim 15 persoane). Tariful include: transport cu autocarul, ghid local vorbitor de limba engleza si pranz.
Ziua 5. Madeira
Mic dejun. Timp liber pentru odihna sau optional excursie de o jumatate de zi - Croaziera cu Catamaranul. Veti pleca de-a lungul coastei unde veti avea posibilitatea sa admirati delfinii si, daca marea nu e agitata veti admira testoasele. Daca vremea permite va veti opri la Cabo Girao pentru a face baie. Tarif informativ: 59 euro/persoana (minim 15 persoane). Tariful include: transferul la port, calatoria cu catamaranul.
Ziua 6. Madeira
Mic dejun. Timp liber pentru odihna sau plimbare pe cont propriu prin Funchal. Hotelul oferta shuttle gratuit pana in centru orasului Funchal.
Ziua 7. Madeira - Bucuresti
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele vizite. Eliberarea camerelor la ora 12.00. Cei ce doresc sa pastreze camera pana in jurul orei 15 cand se va face transferul la aeroport pot achita supliment de late check-out. Decolare la ora 18:40, aterizare pe aeroportul din Lisabona la 20:15. Plecare spre Bucuresti la ora 23:10 si aterizare in Otopeni la ora 05.00 (ziua 8).
Turism Social Madeira
Turism Social Madeira
Turism Social Portugalia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media