Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Vacanta de 1 MAI in HAMBURG 2017

Oferte 1 Mai Germania / Vacanta de 1 MAI in HAMBURG 2017
Hamburg este oficial cunoscut ca Orasul liber si hanseatic Hamburg. Acest nume provine de la primul castel construit aici, din ordinul imparatului Charlemagne in anul 808 d.Hr. Hamburg este astazi al doilea cel mai mare oras din Germania, cu o populatie de 1,8 milioane de locuitori. Este cel mai mare oras-port din Germania si al doilea din Europa, precum si cel mai verde si aerisit oras din tara: 2/3 din teritoriul orasului sunt acoperite de lacuri, parcuri si canale navigabile. Cu peste 64 de kilometri de canale si 2.500 de poduri, face concurenta Amsterdamului si Venetiei. Peste 13.000 de nave intra anual in portul imens Hamburg, situat pe raul Elba. Aproximativ jumatate din zona metropolitana este invaluita in verdeata. Acesta este motivul pentru Hamburg a fost „incoronat" cu titlul de "cel mai verde oras din Germania". Ce face Hamburg-ul un oras unic este lipsa zgarie-norilor. Aici nu se gasesc cladiri cu mai mult de 10 etaje. Pentru a pastra peisajul pitoresc din jurul lacului Alster, este o regula ca toate cladirile din jur sa fie albe cu acoperisuri aramii.
Perioada: 28 Aprilie - 03 Mai 2017
Pret/persoana: 395 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 100 EURO
Reducere pentru a treia persoana in camera: 10 EURO

SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul Bucuresti - Hamburg - Bucuresti, compania TAROM;
- 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel Panorama Inn und Boardinghaus 3* (sau similar);
- transferuri aeroport - hotel - aeroport;
- tur de oras de jumatate de zi cu ghid local in Hamburg;
- insotitor roman de grup.
NU SUNT INCLUSE IN PRET:
- taxele de aeroport 145 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
- excursiile optionale;
- taxele locale impuse de primariile orasului (se achita personal, la receptia hotelului);
- intrarile la obiectivele turistice;
- asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata).

Ziua 1 (28.04): Bucuresti - Hamburg
Prezentare la aeroportul Otopeni la ora 13:00 pentru intalnirea cu insotitorul de grup. Imbarcare pe cursa Tarom Bucuresti - Hamburg unde sosim in jurul orei 16:50. Transfer de la aeroport la hotel. Cazare la hotel Panorama Inn und Boardinghaus 3* (sau similar)

Ziua 2 (29.04): Hamburg - tur de oras
Mic dejun. In prima parte a zilei avem programat un tur de oras cu ghid local. Vom admira lacul artificial Alster, situat in centrul orasului, Primaria construita in stil neorenascentist construita intre 1866 - 1897; in fata primariei se afla imensa piata Rathausmarkt; Jungfernstieg - principala artera comerciala; portul; orasul vechi, unde in trecut comerciantii alesi faceau afaceri bune cu cafea, ceai si mirodenii, iar azi, printre minunatele constructii Kontorhaus si case de locuit din secolele al XVII-lea pana in al XIX-lea, restaurantele si barurile originale invita la zabovire. Un important punct de referinta pentru intregul oras este biserica baroca Sf. Mihail (St. Michael), unul dintre cele mai frumoase edificii din Hamburg si simbolul culturii din acest oras. Biserica are cel mai mare turn cu ceas din Germania. In a doua parte a zilei timp liber pentru o plimbare prin numeroasele parcuri ale orasului si pentru a descoperi orasul pe cont propriu.

Ziua 3 (30.04): Berlin - excursie optionala
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in capitala Germaniei aflata la 2 ore de mers de Hamburg. Vom incepe turul pe maretul bulevard berlinez, Unter den Linden, conceput initial ca un drum de calarie intre palatul Berliner Schloss si terenurile regale de vanatoare din Tiergarten si transformat apoi intr-un splendid bulevard regal de regii prusaci din secolul XVIII. Continuam cu Piata Gendarmenmarkt, considerata cea mai frumoasa piata din Berlin, Poarta Brandenburg - simbolul orasului, complexul cultural Insula Muzeelor, Parlamentul german (Reichstag), Alexanderplatz cu Turnul Televiziunii si, bineinteles, ruinele Zidului Berlinului. Intoarcere in Hamburg.

Ziua 4 (01.05): Bremen - excursie optionala
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Bremen. Orasul a fost membru al Ligii hanseatice medievale si este in continuare unul dintre cele mai importante orase din nordul Germaniei. Majoritatea obiectivelor sale turistice se gasesc in Altstadt (Orasul Vechi), o suprafata ovala, inconjurata de raul Weser. Cei peste 1.200 de ani de istorie ai orasului isi fac simtita prezenta in ansamblul baroc si renascentist exceptional din Marktplatz, cu Rathaus (Primaria) si statuia lui Roland, cu casele nobile patriciene si cu „Schutting“, camera de comert plina de traditie a orasului.

Ziua 5 (02.05): Orasele medievale Lubeck, Wismar si Luneburg - excursie optionala
Mic dejun. Lübeck, regina tuturor oraselor hanseatice, a fost fondat in anul 1143 ca primul „oras apusean la tarmul Marii Baltice“. Pana in secolul al XVI-lea a fost unul dintre cele mai importante orase europene. Pentru o scurta perioada a apartinut de Danemarca (1201-1226). In secolul XV devine al doilea mare oras din nordul Europei dupa Koln. In ciuda distrugerilor din cel de al Doilea Razboi Mondial orasul vechi a ramas in mare parte intact. Centrul istoric vechi din Lubeck a fost inscris in anul 1987 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Si pe buna dreptate: constructiile monument in stil gotic, renascentist, baroc si clasic, stradutele si drumurile, bisericile si manastirile, casele si fortificatiile formeaza o imagine unitara neasemuita. La o ora de mers este orasul Wismar, port la Marea Baltica, un oras incantator aflat in patrimoniul UNESCO. In cele din urma Luneburg, o bijuterie medieval candva a fost unul dintre cele mai bogate orase din Europa de Nord. Intoarcere in Hamburg.

Ziua 6 (03.05): Hamburg - Bucuresti
Mic dejun. Dimineata timp liber pentru cumparaturi, plimbare. Vom face check-out-ul si vom avea timp liber pana dupa amiaza, apoi in jurul orei 14:00 avem transferul la aeroport pentru imbarcare pe cursa Hamburg - Bucuresti compania Tarom. Vom ajunge in Bucuresti la ora 21:05.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR COMPANIA TAROM (ORE LOCALE):
Bucuresti Otopeni ora 15:10 - Hamburg ora 16:50
Hamburg ora 17:35 - Bucuresti Otopeni ora 21:05

GRUP MINIM: 25 PERSOANE - Pentru un grup de 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 25 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de participanti, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare
Vacanta de 1 MAI in HAMBURG 2017
Vacanta de 1 MAI in HAMBURG 2017
Oferte 1 Mai Germania:
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Let's socialize
  Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media