Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Vacanta de 1 Mai la MOSCOVA si SANKT PETERSBURG

Oferte 1 Mai Rusia / Vacanta de 1 Mai la MOSCOVA si SANKT PETERSBURG

1 MAI IN RUSIA - MOSCOVA SI SANKT PETERSBURG

Perioada: 28.04-04.05. (7 zile/6 nopti)
PRET / persoana: 545 EURO (loc in camera dubla)
Pret pentru a treia persoana, adult sau copil (pat suplimentar in camera dubla): 530 EURO
ATENTIE: patul suplimentar este pat pliant si va fi adaugat intr-o camera dubla, spatiul fiind limitat.
Camerele cu 3 ocupanti sunt la cerere.
Supliment camera single: 175 EURO

Servicii incluse:
- transport cu avionul Bucuresti - Moscova - Bucuresti cu compania AEROFLOT;
- transport avion cursa interna: Moscova - St. Petersburg - Moscova cu compania AEROFLOT;
- transferuri aeroport - hotel - aeroport;
- 6 nopti cazare cu mic dejun: 2 nopti in Moscova la hotel Korston 4* www.korston.ru/moscow sau similar si 4 nopti in St. Petersburg la hotel Dostoevsky 4* www.dostoevsky-hotel.ru sau similar;
- tururi panoramice cu ghid local in Moscova si Sankt Petersburg;
- vizita Metrou Moscova - cu intrare la statiile reprezentative
- insotitor roman de grup.
NU SUNT INCLUSE:
- taxe de aeroport: 180 EURO (pot suferi modificari);
- taxa viza si procesare acte: 70 EURO / persoana;
- bacsisuri (se practica): 25 Euro/persoana, se achita prin insotitorul de grup, la sosirea in Rusia;
- asigurare medicala obligatorie LEXGARANT obtinuta de agentia Tour-Operatoare. Detalii necesare: nume, prenume, data nasterii.
Pret: 8 EURO / pachet 7 zile / persoana pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 2 ani si 64 ani.
Pentru alte categorii de varsta:
0 - 1 an: 16 EURO/persoana
65 - 70 ani: 12 EURO/persoana
71 - 75 ani: 16 EURO/persoana
76 - 80 ani: 20 EURO/persoana
81 - 84 ani: 24 EURO/persoana
85 - 90 ani: 32 EURO/persoana
- asigurarea storno (optionala, recomandata)

Ziua 1: BUCURESTI - MOSCOVA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 12:10, pentru imbarcare pe cursa companiei AEROFLOT, cu destinatia Moscova. Sosire la Moscova la ora locala 17:10. Cazare la hotel Korston 4* sau similar.

Ziua 2: MOSCOVA
Mic dejun. In aceasta zi, vom avea un tur panoramic de oras ce include: Piata Rosie, construita in sec. al XVI-lea de Ivan cel Grozanic, Parcul Victoriei, Arcul de Triumf, Casa Alba, Catedrala Mantuitorului, platforma de observare Sparrow Hills, monumentul lui Puskin de pe strada pietonala Arbat, precum si alte obiective emblematice ale actualei capitale. Continuam vizita orasului cu o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii. Dupa incheierea turului, va propunem o vizita optionala a Complexului Kremlin, cu vizitarea a doua dintre catedrale (rezervarile ferme se fac din tara, cu minim 2 saptamani inainte de plecare). Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia.

Ziua 3: MOSCOVA - SANKT PETERSBURG
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Sankt Petersburg. Sosire in fosta capitala a Rusiei la ora 15:25. Transfer si cazare la hotel Dostoevsky sau similar.

Ziua 4: SANKT PETERSBURG
Mic dejun. Astazi, vom avea un tur panoramic de oras care include: Palatul de Iarna, strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Catedrala Kazan, Catedarala Sf. Isaac si alte atractii ale orasului. Dupa amiaza, optional, se poate vizita fortareata Petru si Pavel (cea mai veche constructie), fosta capitala a Imperiului Rus - acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi dintre fostii tari ai Rusiei. Optional, seara traditionala cu program de folclor rusesc la un restaurant local.

Ziua 5: SANKT PETERSBURG - PUSKIN
Mic dejun. In cursul diminetii, optional, se poate face o vizita la fosta resedinta a tarilor Rusiei - astazi spatiul care gazduieste celebrul Muzeul de Arta Ermitaj, ale carui colectii valoroase sunt prezente in Palatul de Iarna, unul dintre cele mai cunoscute palate imperiale. Dupa amiaza, optional, va propunem o excursie in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului.

Ziua 6: SANKT PETERSBURG - PETERHOF
Mic dejun. Optional, va propunem o excursie la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi, situat la 34 km de St. Petersburg. Vom vizita Marele Palat si gradina principala unde sunt amplasate statuia lui Samson cu leul si fantanile in cascada. Dupa amiaza, optional, vom vizita marile catedrale ale St Petersburgului: Catedrala Sf Isaac (a carei cupola este acoperita cu 100 kg de aur pur, fiind considerata a treia mare catedrala ca dimensiune din lume), Catedrala Mantuitorului Insangerat si Catedrala Fecioarei din Kazan.

Ziua 7: SANKT PETERSBURG - BUCURESTI
Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Aeroflot, Sankt Petersburg - Moscova. Sosire la Moscova, apoi imbarcare pe cursa AEROFLOT catre Bucuresti. Sosire la Otopeni la ora 13:10.

Pentru un grup de 20 - 24 persoane, pretul se majoreaza cu 35 EURO/ persoana. Pentru un grup de 15 - 19 persoane, pretul se majoreaza cu 55 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in acest caz, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

28.04. Bucuresti 14:10 - Moscova 17:10
30.04. Moscova 14:00 - Sankt Petersburg 15:25
04.05. Sankt Petersburg 06:15 - Moscova 07:30 / Moscova 09:55 - Bucuresti 13:10

- pasaport valabil minim sase luni de la data intoarcerii in tara
- copie pasaport
- 1 fotografie tip pasaport (pe fundal alb)
- formular tipizat, completat electronic prin intermediul site-ului http://visa.kdmid.ru (se va completa de catre turist sau de catre agentul care efectueaza inscrierea)
- copie asigurare medicala
Nota: actele se vor depune la sediul agentiei Tour-Operatoare, nu mai tarziu de 20 zile inaintea plecarii.
Vacanta de 1 Mai la MOSCOVA si SANKT PETERSBURG
Vacanta de 1 Mai la MOSCOVA si SANKT PETERSBURG
Oferte 1 Mai Rusia:
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Let's socialize
  Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media