Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Vacanta de Paste in Tarile Baltice

Paste Tarile Baltice / Vacanta de Paste in Tarile Baltice
Plecari: 13.04 - 21.04. (9 zile / 8 nopti)

PASTE 2017 - TARILE BALTICE ESTONIA, LETONIA, LITUANIA

Vilnius - Rundale - Riga - Tallin - Parnu
Perioada
: 13.04 - 21.04. (9 zile / 8 nopti)
PRET/persoana: 645 EURO (loc in camera dubla)
Tarif a treia persoana adulta in camera: 625 EURO
Tarif camera single: 825 EURO

SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul cursa Bucuresti - Vilnius si Tallinn - Bucuresti cu compania LOT (ambele cu escala la Varsovia);
- 8 nopti cazare cu mic dejun inclus in hoteluri de 4*: 3 nopti Riga, 2 nopti Vilnius, 3 nopti Tallinn;
- transport cu autocarul pe durata excursiei;
- vizitarea si intrarea la Palatul Rundale;
- vizitarea cu ghizi locali a oraselor Tallinn, Riga si Vilnius;
- transferuri aeroport - hotel - aeroport;
- insotitor roman de grup.
NU SUNT INCLUSE IN PRET:
- taxele de aeroport 150 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
- asigurarea medicala / asigurarea storno;
- bacsisurile pentru ghizi locali si sofer - se practica (20 euro/persoana; se achita la sosire insotitorului de grup);
- excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice.

ZIUA 1: BUCURESTI - VILNIUS
Intalnire dimineata la ora 04:00 la aeroportul Otopeni cu insotitorul de grup pentru imbarcare cursa LOT cu destinatia Vilnius (escala la Varsovia). Sosire in Vilnius la ora locala 13:00. Vom ajunge in Vilnius unde vom face un tur de oras cu ghid local, ce cuprinde: bisericile Sf. Petru si Sf. Paul, Piata Catedralei, Catedrala Sf. Ana si Bernard, Piata Primariei si Universitatea din Vilnius, Muzeul KGB si Galeria Amber. Cazare la hotel Comfort 4* in Vilnius (sau similar).

ZIUA 2: VILNIUS
Mic dejun. Dimineata va propunem o excursie optionala la castelul Trakai si orasul Kaunas. Plecam catre Trakai, vechea capitala a Lituaniei unde vom vizita castelul cu acelasi nume situat pe o insula intr-o zona pitoreasca. Continuam apoi cu al doilea oras ca importanta al Lituaniei - Kaunas. In Kaunas vom admira: cladirea Primariei, Castelul din Kaunas, Biserica St. Francis Xavier, Casa Perkunas si ne vom plimba in zona pietonala Laisves Aleja. Seara ne vom intoarce (tarif informativ pentru minim 20 de persoane: 55 EURO/persoane). Dupa amiaza timp liber in Vilnius. Cazare la hotel Comfort 4* in Vilnius (sau similar).

Ziua 3: VILNIUS - RUNDALE - RIGA (300 km)
Mic dejun. Dimineata vom pleca catre Riga. Vom face oprire in Rundale pentru a vizita Palatul Rundale considerat cel mai fin exemplu al arhitecturii in stil baroc din Tarile Baltice. Vom vizita palatul si gradinile impreuna cu ghid local. Vom face apoi si o scurta oprire pe Dealul Crucilor, loc sfant in istoria Lituaniei. Sosire in Riga. Cazare la hotel Islande 4* (sau similar).

ZIUA 4: RIGA
Mic dejun. Vom face un tur de jumatate de zi al orasului medieval impreuna cu ghidul local, ce va include: Catedrala Sf. Petru, Castelul din Riga (vizita exterioara), Catedrala Dome care detine una dintre cele mai mari orgi din lume. In timpul turului vom afla de ce Riga este considerata emblematica pentru stilul arhitectural Art Nouveau. De asemenea Riga detine cea mai mare concentrare de cladiri si edificii in stilul Art Nouveau German. Dupa amiaza timp liber sau va propunem o excursie optionala la Jurmala, celebra statiune aflata la 30 km de Riga la Marea Baltica (pret informativ pentru minim 20 de persoane: 40 EURO/persoana). Cazare hotel Islande 4* (sau similar).

ZIUA 5: RIGA - SIGULDA (optional)
Mic dejun. Dimineata va propunem unul din cele mai colorate locuri din Riga - piata centrala, una dintre cele mai vechi si mai mari din Europa, ridicata in cateva hangare parasite, pe care armatele germane le foloseau drept garaje pentru zepeline. Pentru prima parte a zilei va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la Sigulda, unul dintre cele mai pitoresti orase din Letonia, adesea numit si "Elvetia letona" si este situat la 50 km de Riga in valea raului Gauja, in cadrul parcului national cu acelasi nume. Experimentati aerul autentic al Evului Mediu, castele si figuri de eroi, legende romantice vizitand zidurile castelului. Vom vizita Castelul Turaida si vom admira imprejurimile ce ofera privelisti minunate (pret informativ pentru minim 20 de persoane: 45 EURO/persoana). Dupa amiaza ne intoarcem in Riga unde avem timp liber. Cazare hotel Islande 4* (sau similar).

ZIUA 6: RIGA - PARNU - TALLINN
Mic dejun. Dimineata vom pleca catre Tallinn. Inainte vom face o oprire in orasul - statiune Parnu - capitala de vara a Estoniei celebra pentru spa-urile sale. Timp liber pentru pranz dupa care ne vom continua drumul catre Tallinn. Cazare la hotel Euroopa Tallinn 4* (sau similar).

ZIUA 7: TALLINN
Mic dejun. In prima parte a zilei avem programat un tur al pitorescului oras Tallinn. Vom vizita orasul vechi ce dateaza din epoca medievala, cu stradutele sale stramte si cu minunatele case ale negustorilor ce exemplifica cel mai bine stilul arhitectural gotic. Turul include urmatoarele vizite: Castelul Toompea (vizita exterioara), Biserica Dome din secolul al XIII-lea, Catedrala Ortodoxa Alexander Nevskij, Piata Primariei si cladirea Primariei, Vechea Breasla si Biserica St.Olaf. Dupa amiaza va propunem timp liber sau continuam vizitarea impreuna cu insotitorul de grup pentru a vedea parcul si Palatul Kadriorg. Palatul construit pentru Catherine I in anul 1720 de catre sotul acesteia Petru cel Mare este un excelent exemplu ar arhitecturii baroce. Cazare la hotel Euroopa Tallinn 4* (sau similar).

ZIUA 8: TALLINN (optional Helsinki)
Mic dejun. Timp liber in Tallinn sau va propunem excursie optionala de o zi in Helsinki. Vom traversa cu ferryboat-ul (2 ore) din Tallinn in Helsinki si vom petrece intreaga zi in capitala Finlandei admirand principalele obiective ale orasului: Piata Senatului, Monumentul Sibelius, Domul, Catedrala, Biserica Ortodoxa Uspenski, Parlamentul. Seara ne vom intorce in Tallin (tarif informativ pentru minim 20 de persoane: 85 EURO/persoana). Cazare la hotel Euroopa Tallinn 4* (sau similar).

ZIUA 9: TALLINN - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber in Tallinn pana in jurul orei 15:00. Camerele se vor elibera in jurul orei 11:00, iar bagajele le vom depozita in camera de bagaj a hotelului. In jurul orei 15:00 avem programat transferul la aeroport. Imbarcare cursa Tallinn - Bucuresti (escala la Varsovia). Sosire in Bucuresti la ora locala 01:20.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
- Bucuresti Otopeni 06:00 - Varsovia 06:45 / Varsovia 10:50 - Vilnius 13:00
- Tallinn 17:55 - Varsovia 18:35 / Varsovia 22:45 - Bucuresti Otopeni 01:20

GRUP MINIM: 25 persoane
Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 35 Euro/persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic de 20 de persoane, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.
Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare
Vacanta de Paste in Tarile Baltice
Vacanta de Paste in Tarile Baltice
Paste Tarile Baltice:
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Let's socialize
  Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media