Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Polonia + Bratislava si Budapesta 6 zile

Circuite Polonia / Circuit Polonia + Bratislava si Budapesta 6 zile
ZIUA 1
- luni, ora 06.15 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti- Sibiu - Arad. Cazare in zona Budapesta-Vac.
ZIUA 2
(mic dejun). Deplasare la Statiunea montana Zakopane(cea mai frumoasa din Polonia)-popas (90 min) pe renumita strada Krupowki. Deplasare la Cracovia - tur (2 ore) cu ghid local, apoi popas in centru. Ora 22 - deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Cracovia.
ZIUA 3
(mic dejun). Deplasare la Varsovia - tur (3 ore) cu ghid local, cu vizite la Casa Marie Curie si Palatul Congreselor (exterior). Popas in centrul istoric. Ora 21.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Varsovia.
ZIUA 4
(mic dejun). Excursie (60 km de Varsovia) la Casa memoriala a compozitorului Chopin in Zelozowa Wola, apoi deplasare pe ruta Lodz-Czestochowa la Oswiecim pentru vizitare Lagarul Auschwitz. Deplasare pe ruta Bielsko Biala-Zilina. Cazare in Bratislava.
ZIUA 5
(mic dejun). In Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza si faleza Dunarii. Excursie la Cotul Dunarii : Esztergom (Catedrala Catolica - locul de incoronare al regilor Ungariei si centrul milenar al catolicismului, panorama asupra Vaii Dunarii si Slovaciei-oraselul Storovo), Visegrad (Castelul in exterior - fosta resedinta a regelui Matei Corvin, panorama - Cotul Dunarii) si Szentendre (orasel turistic). Se parcurge BUDAPESTA spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul (pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, seara (de la ora 20), croaziera pe Dunare by night. Cazare in Budapesta.
ZIUA 6
- sambata (mic dejun). Deplasare pe ruta Arad-Deva-Sibiu-Rm. Valcea-Pitesti. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).
Pret: 215 EURO + 50 EURO (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru croaziera pe Dunare si excursiile(fara biletele de intrare) la Cotul Dunarii si casa Chopin.
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 110 EURO.
La inscriere se achita minim 100 EURO.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 20 EURO.
Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu 21 zile inaintea plecarii
PRETUL INCLUDE:
- ghid roman si ghizi locali in Cracovia si Varsovia;
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
- 5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2* (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee,asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.
Circuit Polonia + Bratislava si Budapesta 6 zile
Circuit Polonia + Bratislava si Budapesta 6 zile
Circuite Polonia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media