Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Finlanda si Scandinavia 9 zile

Circuite Scandinavia / Circuit Finlanda si Scandinavia 9 zile

SCANDINAVIA  FINLANDA  9 zile

DANEMARCA - SUEDIA – NORVEGIA

ZIUA 1-Ora 4.30, intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni-check in Lufthansa pentru destinatia Munchen.Decolare la ora 6.35.Sosire la ora 7.40.Decolare din Munchen,ora 8.45.Sosire,ora 12.10,la Helsinki -tur(4 ore,include si muzeul in aer liber Seurasari) cu ghid local.Transfer la hotel.
Cazare in Helsinki.
ZIUA 2 (mic dejun).Timp liber. Optional, plimbare cu vaporasul la Fortareata Somenlina. Shopping.
Cazare in Helsinki.
ZIUA 3 (mic dejun). Vizita la Hämenlinna – casa natala Sibelius (cel mai mare compozitor finlandez), apoi la Tampere se viziteaza Catedrala (impresionanta prin modernism) si se urca (optional) in Turnul Panorama (de unde se vad lacurile din jur). Deplasare la Turku unde se viziteaza portul, Catedrala si Citadela (exterior).Traversare cu ferryboat-ul spre Suedia. Cazare pe vapor.
ZIUA 4 (mic dejun). Autocar la dispozitie toata ziua. Tur (4 ore) Stockholm cu autocarul si ghid local pe ruta: Palatul Regal, vechiul oras, Primaria (aici e sala banchetului Premiului Nobel) si Catedrala. Dupa tur-vizita Castelul Drottingholm Deplasare cu autocarul la Insula Djugården (vechiul domeniu regal de vanatoare). Optional : croaziera pe canale, plimbare cu vaporasul in Arhipelagul Stockholm (24.000 insule). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Stockholm.
ZIUA 5 (mic dejun).Deplasare (cu vizita 2 ore in Uppsala) la Oslo pe ruta Orebro-Karlstad.
Cazare in Oslo.
ZIUA 6 (mic dejun). Autocar la dispozitie toatӑ ziua. Tur (4 ore) Oslo cu autocarul si ghid local pe ruta: Parcul Vigeland, Primaria, Palatul Regal si Trambulina Hollmelkolen.Timp liber. Optional, Insula Bygdǿy (Muzeul Vikingilor). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Oslo.
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare in Suedia-tur Goteborg pe ruta:zona maritimÓ‘,Piata Mare,Bursa, Prima-ria.Popas (1 ora) in Goteborg. Traversare cu vaporul de la Helsingborg (Suedia) la Helsingor (Danemarca). De pe vapor se admira Castelul Hamlet care se viziteaza (exterior) dupa debarcare.
Cazare in Copenhaga.
ZIUA 8 (mic dejun). Autocar la dispozitie toatÓ‘ ziua. Tur (4 ore) Copenhaga cu autocarul si ghid local pe ruta: Palatul Cristiansborg, Primaria, Portul, Palatul Rosenborg si Mica Sirena - simbolul orasului.In Copenhaga, vizita Planetariu si Parcul Tivoli. Timp liber. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Copenhaga.
ZIUA 9 (mic dejun). Transfer la aeroport. Ora 6.20-decolare la Frankfurt, sosire la ora 7.50. Decolare din Frankfurt la ora 9.20, sosire Bucuresti-Aeroportul Otopeni la ora 12.35.

PRET: 695 € + 375 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru : taxe aeroport / securitate/ traversari cu vaporul, transfer aeroport-hotel-aeroport
si autocar la dispozitie in zilele : 4, 6 si 8.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).
Supliment single (inclusiv pe vapor) 425 Ñ”. Supliment cabina pe vapor pentru 2 pers. 50 Ñ” / pers.
La inscriere se achita minim 400 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 50 €.
Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel puţin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:
  • bilet avion;
  • servicii ghid roman si ghizi locali (Helsinki, Stockholm, Oslo, Copenhaga);
  • 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***(camere, pentru 2 persoane, cu tv si grup sanitar propriu cu dus) ;
  • 1 cazare cu mic dejun pe vapor (cabine cu 4 paturi);
  • transport (fara ziua 2) cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale.
Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult ) si nici ghizii pentru acestea.

Circuit Finlanda si Scandinavia 9 zile
Circuit Finlanda si Scandinavia 9 zile
Circuite Scandinavia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media