Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

City Break Budapesta

City Break Ungaria / City Break Budapesta
Budapesta, impartita de Dunare in Buda (orasul vechi) si Pesta (orasul nou), este locul in care istoria se intalneste cu relaxarea si cu aventura. Podul cu Lanturi, Podul Libertatii, Podul Elisabeta si multe altele leaga Buda de Pesta si trecutul de prezent. Magazinele si cafenelele luxoase, castelele si catedralele, toate pastreaza farmecul vremurilor "regesti".
Podul Margareta duce catre insula cu acelasi nume, botezata dupa Printesa Margareta, fiica regelui Bela al-IV-lea. Din pacate, printesa nu a avut timp sa se bucure de frumusetea insulei sale, pentru ca tatal ei i-a promis lui Dumnezeu ca o va trimite la manastire in schimbul protectiei impotriva mongolilor. Ruinele manastirii in care Margareta si-a petrecut viata sunt si astazi prezente pe insula, sub protectia unor inalti copaci, batrani de sute de ani. Fantana muzicala fermecatoare, cascada linistitoare din gradina japoneza si parcul acvatic de pe insula ii ademenesc aici atat pe turistii curiosi, cat si pe locuitorii Budapestei, dornici de relaxare.
La 16 metri sub Castelul Buda se afla un labirint creat de-a lungul timpului de apele termale. Picturile rupestre din Labirintul Preistoric, Poteca Caprioarei Fermecate ce pare sa fie urmarita prin padure, Fantana cu vin a lui Mathias aflata in Holul Renasterii, Grota cu iedera sunt numai cateva dintre culoarele de-a lungul carora istoria este povestita prin sculpturi misterioase, insotita de ritmul muzicii tainice. Cei mai temerari pot vizita labirintul seara cand luminile se sting, numai cu o lanterna care sa le lumineze calea. Iar cei romantici isi vor dori sa ajunga in Labirintul Dragostei, unde indragostitii patrund pe intrari diferite si ratacesc pe poteci pana se regasesc intr-un loc special creat pentru ei...

Hotel Griff 3***
- 242 euro + taxe de aeroport

Hotel Thomas 3***
- 229 euro + taxe de aeroport

Hotel Danubius Flamenco 4****
- 257 euro + taxe de aeroport

Hotel Royal Park Boutique 4****
- 270 euro + taxe de aeroport

*Tarifele sunt exprimate in EURO, calculate pe persoana pe sejur, si includ:
1. cazare persoana loc in camera dubla cu mic dejun pentru 3 nopti
2. bilet de avion dus-intors cu Tarom
*Taxele de aeroport nu sunt incluse in tarifele afisate.

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile .
City Break Budapesta
City Break Budapesta
City Break Ungaria:
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Let's socialize
  Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media