Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Craciun Viena avion

Oferte Craciun Austria / Craciun Viena avion
Plecari: 22.12 - 26.12. (5 zile / 4 nopti)
Craciun la VIENA
Perioada: 22.12 - 26.12. (5 zile / 4 nopti)
Ziua 1 (22 dec): Bucuresti - Viena
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 09:00 dimineata pentru imbarcare pe cursa Austrian Airlines cu destinatia Viena. Decolare la ora 11:10 si sosire in Viena la ora locala 11:55. Transfer cu autocarul in oras pentru un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local vorbitor de limba romana (maxim 3 ore). Vom putea admira de-a lungul celebrului ring vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Ministerul de Razboi, Palatul Imperial Hofburg (fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor), Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria. Vom trece apoi in partea moderna a orasului unde vom admira Turnul Dunarii, sediul ONU, casele multicolore ale lui Friedensreich Hundertwasser sau Kunst House. Transfer la hotel. Cazare la hotel Alexander 3* sau similar in Viena.
Ziua 2 (23 dec): Viena & pietele de Craciun
Mic dejun. Astazi vom avea timp liber pentru a vizita pietele de Craciun special amenajate din centrul orasului sau pentru a vizita palatul Hofburg.
Ziua 3 (24 dec): Viena - vizita optionala la Palatul Schonbrunn
Mic dejun. Dimineata va propunem o vizita optionala la Palatul Schonbrunn cu ghid local. Una dintre atractiile principale ale Vienei, palatul Schonbrunn are peste 1400 de camere dintre care pot fi vizitate doar 40. Fatada palatului este vopsita cu celebrul "galben de Schonbrunn" sau galbenul Maria Theresa. In mare parte Palatul Schonbrunn pastreaza liniile stilistice trasate de imparateasa Maria Theresa, care a fost singura femeie din familia Habsburg incoronata la numai 23 de ani, in 1740. Cazare.
Ziua 4 (25 dec): Excursie optionala padurea vieneza & Mayerling
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la Mayerling si Heiligenkreuz (durata 4 ore). Trecand pe langa Baden vom merge catre faimosul pavilion de vanatoare de la Mayerling unde in 1889 Printul Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Joseph I al Austriei si succesor la coroana Imperiului Austro-Ungar, a fost gasit mort alaturi de baroneasa Maria Vetsera. De atunci Mayerling a fost transformat in manastire. Urmeaza apoi Heiligenkreuz, manastire cisterciana intemeiata in anul 1133 de catre Leopold al III lea al Austriei. Ne vom intoarce in Viena trecand pe langa castelul Liechtenstein. Seara, optional, participare la cina de craciun la restaurant local in zona Grinzing; pret/ persoana: 55 Euro (bauturile nu sunt incluse). Pretul include transferul hotel - restaurant - hotel si este valabil pentru minim 20 participanti.
Ziua 5 (26 dec): Viena - Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 11:00. La ora 17:00 transfer la aeroportul din Viena pentru imbarcare pe cursa Austrian Airlines cu destinatia Bucuresti. Decolare din Viena la ora 20:05, sosire in Bucuresti la ora 22:45.
Pret/persoana (loc in dubla): 260 Euro
Supliment camera single: 80 Euro

SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul Bucuresti - Viena - Bucuresti, compania Austrian Airlines
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in Viena
- transferuri aeroport - hotel - aeroport cu autocarul
- tur de oras de jumatate de zi cu autocar si ghid local in Viena (maxim 3 ore)
- insotitor roman de grup
NU SUNT INCLUSE:
- taxele de aeroport: 140 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
- cina de Craciun
- excursiile optionale si biletele de intrare la obiectivele turistice
- asigurarea medicala si asigurarea storno (recomandate)
GRUP MINIM & INFORMATII UTILE: Oferta este valabila pentru minim 25 persoane participante. Pentru un numar mai mic de participanti, pretul se recalculeaza. Termen limita de inscriere: 30 zile inainte de data plecarii. Inscrierea se face pe baza achitarii unui avans de 50% din suma totala. Documente necesare pentru calatorie: pasaport valabil minim 6 luni sau carte de identitate valabila
ORAR DE ZBOR (ORE LOCALE):
22.12: Otopeni 11:00 - Viena 11:55
26.12: Viena 20:20 - Otopeni 22:55
Craciun Viena avion
Craciun Viena avion
Oferte Craciun Austria:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media