Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Paste Austria-Bavaria

Paste Austria / Paste Austria-Bavaria
PASTE AUSTRIA - BAVARIA 
Transport Autocar | 8 zile | 399 Euro

16 Aprilie Bucuresti - Budapesta
Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti - Ploiesti - Campina - Brasov - Sibiu - Sebes - Deva - Timisoara - Arad - Budapesta. Sosire in cursul serii in functie de formalitatile vamale. Cazare hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.
17 Aprilie Budapesta - Melk - Salzkamergut
Mic dejun. Excursia continua spre Zona Lacurilor Alpine din Salzkamergut, cu oprire pentru vizita la Abatia Melk. Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla una dintre cele mai importante biblioteci din lume. Costul biletului de intrare: 10,50 Euro/persoana (ghid local inclus pentru vizitarea Muzeului Manastirii din fostele Saloane Imperiale, Sala de Marmura si Bilblioteca). Odata intrati pe poarta Salzkamergut-ului vom ajunge spre seara in statiunea Sankt Georgen im Attergau.
Cazare si cina hotel Attergauhof 3* St. Georgen im Attergau sau similar. Detalii pe www.attergauhof.at
18 Aprilie Salzburg, Lacurile Alpine: Attersee, Mondsee & Wofgangsee
Mic dejun. Excursie la Salzburg - orasul natal al lui Mozart, situat la doar 60km. Pe drumul catre Salzburg vom face un tur panoramic de-a lungul lacurilor alpine Attersee & Mondsee. Sosire Salzburg si tur pietonal cu insotitorul de grup: Gradinile Mirabell, Cetatea Salzburg, Dom-ul, Casa Mozart. Timp liber la dispozitie in Salzburg. Pe drumul de intoarcere vom vizita panoramic lacul Alpin Wofgangsee si vom face un popas in vechea statiune imperiala BAD ISCHL. Cazare si cina hotel Attergauhof 3* St. Georgen im Attergau sau similar
19 Aprilie Excursie optionala la Linz
Mic dejun. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie sau optional, Excursie la Linz - frumosul oras austriac. Tur de oras: Piata principala, Vechea si Noua Catedrala,Catedrala Sf.Maria-unul din simbolurile orasului. Timp liber la dispozitie in Linz. Tarif: 25 Euro/persoana (minim 30 platitori). Intoarcere la hotel. Servirea cinei. Cazare hotel Attergauhof 3* St. Georgen im Attergau sau similar.
20 Aprilie Excursie optionala la Kitzbuhel - Zell Am See
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Excursie de 1 zi in Tirol. Se viziteaza pentru inceput Kitzbuhel - celebra statiune Tiroleza, apoi vom trece de partea cealalta a muntilor prin trecatoarea "PASS THURN (1.274m)" unde vom face un scurt popas pentru a admira minunata panorama si a face fotografii. Ne continuam drumul spre ZELL AM SEE- perla statiunilor din Salzburgerland. Popas in centrul fiecarei statiuni. Tarif: 30 Euro/persoana (minim 30 platitori). Intoarcere la hotel. Cazare si cina hotel Attergauhof 3* St. Georgen im Attergau sau similar.
21 Aprilie Munchen - Capitala Bavariei
Mic dejun. Excursie de o zi la Munchen - capitala Bavariei. Tur de oras Munchen cu ghid local: Marienplatz, Primaria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul National, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz. Continuam turul cu vizitarea Castelului Nymphenburg (biletul de intrare se achita la fata locului). Timp liber in centrul orasului pentru cumparaturi in zona pietonala. Nu ratati o vizita la faimoasa berarie Hofbrauhaus - preferata lui Hitler. Seara, intoarcere la hotel. Cazare si cina hotel Attergauhof 3* St. Georgen im Attergau sau similar.
22 Aprilie Viena - Budapesta
Mic dejun. Excursia continua spre Viena - capitala Austriei. Tur de oras Viena. Tur panoramic din autocar: celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Fosta resedinta de iarna a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centrul istoric: Palatul Hofburg - fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a imparatesei Sisi, Catedrala Sf.Stefan, etc. Plecare spre Budapesta. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night in limba romana. Tarif: 30 Euro/persoana si include welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare, transport autocar, insotitor de grup (minim 30 de platitori). Cazare hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.
23 Aprilie Budapesta - Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara tarziu in functie de formalitatile vamale.
Tarife
- 399 Euro adult loc in camera dubla
- 169 Euro copil 0-02,99 ani in camera cu doi adulti
- 299 Euro copil 3-11,99 ani in camera cu doi adulti
- 489 Euro adult loc in camera single
calculate pentru un grup de 40 platitori

Servicii incluse:
- 2 nopti cazare cu mic dejun hotel 4* Budapesta
- 5 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE (mic dejun si cina) hotel Attergauhof 3* St. Georgen im Attergau
- Tururi de oras la Budapesta, Viena, Salzburg
- Vizita pietonala in statiunea imperiala Bad Ischl
- Excursie la Abatia Melk (biletul de intrare se achita la fata locului)
- Excursie la Lacurile Alpine din Salzkamergut: Wofgangsee, Mondsee si Attersee
- Excursie de 1 zi la Munchen
- Ghid local de limba romana la Munchen
- Transport cu autocar propriu, clasificat 4*
- Insotitor de grup
Servicii neincluse:
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
- intrarile la obiectivele turistice
- excursiile optionale
- bacsis pentru soferi si ghizi locali
Paste Austria-Bavaria
Paste Austria-Bavaria
Paste Austria:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media