Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Shopping Viena avion

Shopping Austria / Shopping Viena avion
Plecari: 21 noiembrie, 28 noiembrie, 05 decembrie, 12 decembrie (PIATA DE CRACIUN VIENA )
PIATA DE CRACIUN VIENA
Transport Avion AUSTRIAN | 4 zile | de la 179 Euro

Date de plecare: 21 noiembrie, 28 noiembrie, 05 decembrie, 12 decembrie

Castane coapte, turta dulce, vin fiert, cartofi copti, mere trase in ciocolata, figurine de martipan, nuci glazurate. Casute de lemn ornate cu ghirlande, coruri de copii care canta colinde, bradul urias, impodobit in mijlocul pietei. Acesta este farmecul Pietei de Craciun din Viena. Invaluit, desigur, in atmosfera medievala a batranului oras care gazduieste targul de Craciun in fiecare an, inca din secolul al XIV-lea.
Dornici sa-si faca ultimele cumparaturi de Craciun din acest loc magic, sa se intoarca acasa incarcati cu daruri pentru prieteni, milioane de turisti viziteaza Piata din Viena in fiecare an. Aici te farmeca muzicienii de strada care interpreteaza Haydn si Mozart, dar si traditionalul Cor de baieti din Viena; te indulcesti cu delicioase prajituri preparate in faimoasele cafenele vieneze, iar o plimbare cu o caleasca de epoca in care cutreieri strazile luminate feeric iti dezvaluie magia unei capitale imperiale.

Ziua 1 Bucuresti - Viena
Prezentare la ora 06:00 in aeroportul HENRI COANDA (OTOPENI) pentru imbarcare pe zborul Austrian Airlines OS 768 cu decolare la ora 08:00. Sosire la Viena la ora 08:50. Intalnire cu ghidul local vorbitor de limba romana. Tur panoramic Viena, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel si cazare. Cazare Hotel AUSTRIA TREND MESSE 3*superior sau similar.
Detalii pe www.austria-trend.at/Hotel-Messe-Wien/en/.
Ziua 2 Viena - Piata de Craciun & Turnul Dunarii
Mic dejun. Zi libera pentru vizitarea renumitei Piete de Craciun de la Viena organizata in piata din fata primariei. Timp liber pentru cumparaturi. Seara, va sugeram o vizita la Turnul Dunarii, de unde se poate admira "Vienna by night". Se poate servi masa de seara la unul dintre restaurantele turnului, care se rotesc in jurul axei, la 160 m si 170 m inaltime. Cazare Hotel AUSTRIA TREND MESSE 3*superior sau similar.
Ziua 3 Viena - Palatul Schonbrunn
Mic dejun. In prima parte a zilei va sugeram o vizita la Palatul Schonbrunn, unde mai puteti vizita gradina zoologica dar si Piata de Craciun organizata in curtea palatului, iar dupa amiaza Museum Quartier sau Palatul Belvedere - unde puteti vizita si Piata de Craciun deschisa aici. Cazare Hotel AUSTRIA TREND MESSE 3*superior sau similar.
Ziua 4 Viena - Bucuresti
Mic dejun. Inainte de plecare va sugeram o plimbare pietonala Ringstrasse si o viziata la Palatul Imperial Hofburg. La ora 14:45 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa OS 787 cu decolare la ora 17:30. Aterizare in Bucuresti la ora 20:05. Sfarsitul pachetului de servicii.
Tarife (calculate pentru un grup de 30 platitori):
Plecare 21 noiembrie:
- 179 Euro adult loc in camera dubla
- 89 Euro copil 2-11,99 ani cu doi adulti
- 269 Euro adult loc in camera single
Plecari 28 noiembrie, 5, 12 decembrie:
- 199 Euro adult loc in camera dubla
- 89 Euro copil 2-11,99 ani
- 289 Euro adult loc in camera single

Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti - Viena - Bucuresti, compania Austrian Airlines
- 3 nopti cazare cu mic dejun bufet, hotel AUSTRIA TREND MESSE 3*superior
- Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana
- Transferuri aeroport - hotel - aeroport
- Asistenta turistica locala in limba romana
Servicii neincluse:
- Taxele de aeroport si combustibil: 100 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice

Shopping Viena avion
Shopping Viena avion
Shopping Austria:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media